Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

tufete in timp ce scriam mesajul anterior a inceput sa imi curga din sanul drept colostru(cred) si sotioru sta disperat langa mine si se uita cum curge din el. Eu zic ca e normal, nu ? Mai ales ca fac masaj de ceva vreme, deci ma gandesc ca mi s-au desfundat canalele.

25+Ariana

poze

e cat se poate de normal.
la sarcina trecuta purtam tampoane pt sani, ca imi tot patam bluzele. am folosit tampoane de sani de la bella.

la sarcina asta, a inceput lactatia de vreo luna (mult mai repede decat data trecuta), dar eu am si precedent in alaptat, cam 1 an.

21+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Uai, ma speriati cu colostrul ala...cum curge, asa, fara de veste?...Doare?! Sau are vreun simptom sa-ti dai seama? Curge mult? Ma pot trezi cu bluza uda la catedra?!

20

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Uai, ma speriati cu colostrul ala...cum curge, asa, fara de veste?...Doare?! Sau are vreun simptom sa-ti dai seama? Curge mult? Ma pot trezi cu bluza uda la catedra?!

20

stai linistita ca nu e fantana arteziana. e ca o secretie din san. daca zgandari putin sfarcurile, vei vedea ca apare.
nici laptele dupa nastere nu curge f. mult, decat daca e presat sanul.

22+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

v-ati pregatit ghetutele?

noi asteptam sa adoarma andrei ca sa-i pregatin ghetutele. sunt curioasa cum va reactiona maine, cand isi va vedea ghetutele cu cadouri. de 2 zile ii tot spun ca vine mos nicolae numai daca face la olita, si vad ca incepe sa dea rezultate.

22+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

fetelor, am vazut ca vreti o lista cu cine, unde naste. parerea mea, si va rog nu dati cu pietre, ar fi sa se faca o asemenea lista pe contul comun de e-mail. asa fiecare intra si scrie singura. Mona, daca tu crezi ca vrei sa faci asta pe prima pagina, nu am nimic impotriva, o sa particip si eu, dar gandeste-te ca ne va fi din ce in ce mai greu si poate unele din noi vor naste mai repede, fete noi vor tot aparea, date se vor modifica, si vom ramane in urma cu lista.
dar, asta e odiseea tuturor burticilor, si va fi cum vor majoritatea. eu doar mi-am spus parerea.
va pe toate

Maria 27+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare fetelor!

am vb cu tipa de la cursurile Lamaze si mi-a dat link-ul de la blogul ei. inca nu am citit ce-i pe-acolo, m-am grabit sa vi-l dau si voua.
sa vedem daca ne ajuta cu ceva. ar trebui.

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

http://www.felicitariweb.ro/felicitari-cica_eu_sunt_cadoul_vostru_de_mos_nicula_step_sendcard_ec_id_1036.html
Sa va aduca mosul numai bucurii dulci, voua si la minunile din burtica!

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

m monique, merci de raspuns. M-am mai trezit cu tricoul patat, insa nu am vazut chiar asa in direct, cum curge

Ilincanu doare deloc. Nu simti nimic, numai te trezesti cu hainele ude si patate, dar nu te speria ca nu curge...din prima. Eu la inceput de abia mi-am dat seama ca era patat tricoul cu care dormeam noaptea, avea o picatura f mica

25+Ariana

poze

Mergi la inceput

ce tuta sunt, am uitat sa va pun link-\ul, scuze.
is multe chestii super.

http://cursurilamaze_galati.ablog.ro/

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

ce tuta sunt, am uitat sa va pun link-\ul, scuze.
is multe chestii super.

http://cursurilamaze_galati.ablog.ro/

mitzica24+ sau

Mergi la inceput