Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ce tuta sunt, am uitat sa va pun link-\ul, scuze.
is multe chestii super.

http://cursurilamaze_galati.ablog.ro/

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Ma treceti si pe mine pe listutza de pe prima pagina cu ? Sau imi dati parola de la user-ul comun ca sa ma trec singura?

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Dyana ms mult pentru receptivitate, din pacate nu am rezultatul tradus in scris si cum memoria ma cam lasa in ultimul timp nu ma bazez pe ce-mi aduc aminte si nici nu vreau sa ma dau cu presupusu uitandu-ma la ramele astea cu care scriu ei. Asa ca daca nu va fi prea tarziu la vizita urmatoare vin cu valorile scrise pe hartiuta (in engleza) si daca ma mai primesti iti trimit atunci un PM.
Rivali ms mult pentru site-uri sunt ff utile si ne ajuta sa stam mai linistiti
Monnvas ms mult pentru sfaturi ; si Da am specificat ca vreau morfofetala, de fapt a specificat in limba lor Dr. meu prin telefon, special ca nu cumva sa existe confuzii si sa nu inteleaga engleza. 2.in legatura cu zona...ne descurcam, adrenalina ne mentine tineri din fericire acum e mai liniste. 3. mi-ar placea f mult sa-mi trimiti numele doctoritei si adresa unde are cabinetul privat, sa le trec in caietel. Poti sa-mi trimiti un PM. Ms mult esti o draguta, .

toate fetele si sa va aduca Mos Niculae ce va doriti voi mai mult. Si fie ca maine dimineata sa aveti parte numai de surprize placute. Acum fug la ca sa fiu fetita cumine si sa ma viziteze mosu si pe mine.

20+ cu

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Gazade ce esti tu nemultumita de ecografia morfofetala?
Vezi ca se face morfofetala simplu (asa am facut eu la 18 -19 saptamani)si o alta morfofetala cu 4D - Doppler (la 22-23 de saptamani).
La ambele ecografii sau facut masuratori, legate de dezvoltarea la bebita, dar la ultima masuratorile au fost mai complexe - bebe era mai mare si se vedea mai bine, si puteau masura IR-urile cu Doppler.
Asa ca nu fi bosumflici, cred ca tb sa mai astepti pana la ecografia aceea cea mai importanta care se face la 22-24 saptamani.
24+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

ARIS, nici eu nu am incredere in medicul meu de familie.

Iar antitetanosul la gravide se facea in 1900 toamna cind femeile nasteau in cimp! Nici eu nu-l fac pentru ca nu-l consider necesar.

Gina 22+ bebe mic e

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

---LA MULTI ANI--- MADYN ---LA MULTI ANI---

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 21+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

La multi ani, MadyN!

La Multi Ani Nicolete si ... Nicolai!

Buna dimineata, burtici!

Denisa-Madalina 20+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani tuturor !

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

La multi ani MADYN! Multa sanatate tie si puiutilor de aur si o zi cat mai frumoasa!

! La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua onomastica!

mihaela

24+
www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Madyn, La multi ani!
Nicoleta, Nicolae, o zi onomastica frumoasa!
Maria, Corina, multumesc pt PM!
Monica, inca odata, bine ai venit acasa! Sa ai grija sa stai linistita sa se faca fluturasii mai marisori! Eu iau Utrogestan (are Progesteron, si se da compensat).
Aris, bine ca totul s-a terminat cu bine! Sanatate multa!

Andreea, 22+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput