Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
Ilinca_M. spune:
Eu luam Utrogestanul GRATUIT (am luat si eu o luna dupa ce s-a oprit un gemelito). De ce sa-l scrie medicul de familie compensat, daca e gratuit pentru gravide?!
20
Gaza22 spune:
La Multi Ani ! Nicoletelor si Nicolae si La Multi Ani ! Madyn.
Multa sanatate tuturor fetelor si sa va bucurati de cadourile de la Mos Nicolae si de puiutii vostri. pup
20+ cu
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul
dyana27 spune:
LA MULTI ANI MADYN
[S] LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR (poate e si vreun sot ratacit pa aici)
diana 21+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
dyana27 spune:
fetelor azi m-am intrecut pe mine. am facut deja 3 feluri de mancare. si eu nu prea gatesc de felul meu, desi fac mancarurile foarte gustoase (asa cum m-au invatat mami si bunicuta mea), asa ca sotul se simte rasfatat cand fac papica. si au fost catalogate ca fiind "fantastice" (saracul, a dat de mancare gatita, cum sa nu i se para asa).
bebitul e zvapaiat ca de obicei, cred ca-i place si lui papica bun. am ras cu el toata ziua, cand simteam ca se trezeste ii explicam ce-i da mami sa pape.
trebuie sa mai fac ceva curatel prin casa (asa, mai mult pe langa sot, ca asta cam a devenit treaba lui), si sa merg dupa cadou pentru soacra mea- e ziua de nastere si o cheama si nicoleta.
pupici multi
diana 21+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
novus spune:
MADYN, LA MULTI ANI !!!!
LA MULTI ANI !!!!! si pentru toti sarbatoritii zilei de astazi !!!
26+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Eu luam Utrogestanul GRATUIT (am luat si eu o luna dupa ce s-a oprit un gemelito). De ce sa-l scrie medicul de familie compensat, daca e gratuit pentru gravide?! 20 |
Uf! Mai e ceva care sa se dea compensat/gratuit la gravide? Ca eu pana acum mi-am cumparat tot... No-Spa, Tardyferonfol, Elevit, pana acum cica se dadeau, acum... ioc!
Cum era site-ul ala al Casei!? Kiar sunt curioasa.
Denisa-Madalina 20+ cu Adela
Floric spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR ZILEI DE ASTAZI!!!!!!!!
Dupa ultimul echo se pare ca avem un . Spre fericirea taticului si a partii masculine din familia mea. Eu in adancul sufletului inca mai sper la o fetita, iar mama sa ma incurajeze mi/a raspuns La urmatoarea sarcina. Eu am fost setata pe fetita de la inceputul sarcinii , ba chiar dinainte, iar acum trec prin faza de negare. Dar ce pot spune...nu suntem Dumnezei sa alegem totul. Ma rog la sanatate si sa/mi treaca faza ca nu e fetita.
In rest, am acelasi program...in fiecare zi merg la spital pt perfuzie, ascult muzica pt copii si recit o poezie cam in fiecare seara sa vad daca se adevereste ca cel mic va reactiona la ac poezie cand va mai creste. Ei, m/au apucat cercetarile stiintifice pe copilul meu.
Va weekend placut cu multe cadouri.
uitasem, de nascut, evident la maternitatea din Braila, in zona sud estica nu beneficiem de nici o clinica privata cu sala de nastere spre disperarea multor mamici. Cu toate acestea conditiile din maternitate sunt acceptabile, adica sunt camere cu 2, 3 si 4 paturi, cu baie proprie, tv si frigider in camera, evident si cu patut de bebe. Dar ceea ce este strigator la cer este INCOMPETENTA majoritatii personalului medical. Daca gasesti un medic competent, nu/i nimic au grija asistentele sa te killereasca, pt ca din lipsa de personal se angajeaza orice...asist medical sa scrie pe foaie.
Sanatate si fericire.
24+
inapreda spune:
Floric, bucura-te ca ai un bebe sanatos.
Maydin, LA MULTI, MULTI ANI de acum inainte, multa sanatate iti doresc si o zi minunata alaturi de toti cei care-ti sint dragi!
NICOLETE si NICULAI, o zi onomastica deosebita sa aveti!
Pupici la toate fetele.
Gina 22+ bebe mic e
Poze
AMR
denisamada spune:
Am fost la Kidex astazi, am adunat materiale, sa stim ce cumparam la targul din primavara...
Dar tot nu am rezistat si am cumparat primele lucrusoare.
Denisa-Madalina 20+ cu Adela
Ilinca_M. spune:
Ia sa vad eu daca mi-a reusit schema...
20
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp