Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
Ilinca_M. spune:
Iupiii, am reusit, am pus si eu niste poze la plesneala sa vad daca reusesc, si vad ca functioneaza linkul Am si eu poze!:)))
20
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp
Ciresica5 spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor acestei zile!!!
Sper ca mosul a fost darnic cu voi si a umplut ochi toate ghetutele! Pentru mine a fost o zi foarte emotionanta, deoarece am retrait pentru cateva momente clipele copilariei, acele nopti de Sf. Nicolae in care imi puneam eterna intrebare: " oare va veni sau nu si la mine mosu'?"
Astazi am fost si la Kidex, unde am spart gheata si am inceput cumparaturile pentru bebe. Am vazut o multime de lucruri frumoase! Sunt atatea de cumparat...
Am vazut ca ati discutat despre durerile de spate, asa ca ma alatur si eu grupului. Eu aveam dureri de spate si inainte de sarcina, cand stateam mult in picioare, dar acum am uneori niste dureri ingrozitoare! Sunt nopti in care nici nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta
Pe voi tot atat de rau va doare?
Multi pupici si o noapte linistita!
24+ cu
alina.n spune:
Ilinca superba poza cu tine si manole
Ciresica si eu am problema asta cu spatele ,in mod special cand stau in picioare dar si cand dorm...de multe ori ma trezesc din cauza durerii in somn cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta
Madyn La multi ani!!
21+ cu Maria
Vine barza!
alina.n spune:
Ce faceti fetelor cum ati petrecut de mos Nicolae?
Mai bantuie cineva pe aici?
21+ cu Maria
Vine barza!
elilov3 spune:
buna fetele
noi facem 'bine' daca pot spune asa..plangem, papam , facem kk, iar papam, iar plangem si tot asa....avem gaze si ragaieli in program , nervi si plangem ca asa vrea muschiul nostru efectiv...de plictiseala....deh grea viata de lauza si de sugar
si daca tot am intrat sa va zic ce mai facem alaturez si niste poze cu baietii mei dormind impreuna....deh ei dorm eu stau ca pasarelul de noapte buhuhu......merg sa trag un muls vine ora de papa si sa aiba baacelul ce papa
va pupecesc si va imbratsez
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR SI SARBATORITELOR ZILEI DE SF. NICOLAE
http://community.webshots.com/album/568923675QjVKKI?start=12
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ia sa vad eu daca mi-a reusit schema... 20 http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp |
Buna dimineata.
Ilinca, Manole este un scump!
Am uitat sa va spun ca la Kidex erau si lucrusoare frumoase de gravidutze elegante. Daca nu ati ajuns pana acum, mai aveti o sansa astazi, pana la 18.
Denisa-Madalina 20+ cu Adela
Maria_K spune:
elilov tare dulce brotacelul. iti vine sa-l papi
pupici multi pt mami si bb
Maria 27+ Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
mababei spune:
La multi ani, Curea!
Elilov, superb puiutul tau!
mihaela
24+