Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ELILOV sa va traiasca baiatu' si sa fie sanatos. Este un scumpic. Sa va bucurati de el si sa va aduca doar fericire!
Si lasa mami ca trece ea si lauzia, trece perioada asta mai grea si sa vezi ce bine va fi cand va deveni mai usor.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 21+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Dar vad ca tare liniste este weekend-ul asta. Nu sunteti prea multe prezente. Ma duc sa fac mancarica.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 21+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Fetelor, BBle vostru se misca mult? Eu azi-noapte nu am putut dormi pana la 5 de cat s-a miscat. Numai pe spate am putut sta si daca se intampla sa ma intorc se misca foaaarte tare?! Sunt tare ingrijorata si mai sunt si rupta de obosita...

Si as vrea sa va mai intreb: cum sunt contractiile?! Nu stiu exact ce si cum simt insa uneori cand ma intind, am impresia ca se intoarce cumva si ea si parca ii simt contutrul spatelui, cum vrea sa iasa din burtica... Please, spuneti-mi cum sunt contractiile.

21+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
LA MULTI ANI!!! CUREA SI MADYN...SANATATE , FERICIRE SI NUMAI IMPLINIRI!!!
mariak, shasa, mababei multumim frumos...nuami bine si voua dragelor
georgiana eu vreau sa iti spun ca programul pe care la avut bb in burtika il are si in realitate noaptea era un nazdravan si acuma fata in fata la fel...noaptea nu vrea omul sa doarma si pace ...deh cica nu ne mai vaitam sanatosi si viosi sa fie
eu merg la nani ..sta tati cu bb

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Eu luam Utrogestanul GRATUIT (am luat si eu o luna dupa ce s-a oprit un gemelito). De ce sa-l scrie medicul de familie compensat, daca e gratuit pentru gravide?!

20

pt gravide utrogestanul e compensat 100%, nu gratuit. pt casa de asigurari e diferenta intre compensat 100% si gratuit

22+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Fetelor, BBle vostru se misca mult? Eu azi-noapte nu am putut dormi pana la 5 de cat s-a miscat. Numai pe spate am putut sta si daca se intampla sa ma intorc se misca foaaarte tare?! Sunt tare ingrijorata si mai sunt si rupta de obosita...

Si as vrea sa va mai intreb: cum sunt contractiile?! Nu stiu exact ce si cum simt insa uneori cand ma intind, am impresia ca se intoarce cumva si ea si parca ii simt contutrul spatelui, cum vrea sa iasa din burtica... Please, spuneti-mi cum sunt contractiile.

21+ Brisees

gia

astfel de miscari sunt foarte normale. o sa vezi mai incolo cand se va aseza pe ficatul tau, de simti ca te sufoci, sau cand parca vrea sa iasa din burta.

contactiile dureroase (ca astea pot fi cu probleme), sunt cam ca niste dureri menstruale, dar destul de nasoale

22+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce chestie, deci e diferentza...Nu stiu, mie medicul de familie a zis ca e gratuit; la farmacie am intrebat:"e gratuit", au zis ca-i gratuit...
Oricum fetele care au zis ca au primit compensat sigur n-au primit compensat 100%, ca atunci nu s-ar fi plans

20
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Gia, contractii sunt cand se intareste toata burta. Pui mana si o simti tare-tare. Astea din timpul sarcinii teoretic nu dor, cele de la nastere da, dar progresiv.
Cand simti bebele miscand sau intorcandu-se nu e contractie, pur si simplu se plictisise de pozitia aia si se intoarce nitel :)
N-ai de ce sa te temi cand il simti miscandu-se - mai incolo o sa trebuiasca sa numaram miscarile din fiecare zi.

Eu sunt cam speriata zilele astea. Pana saptamana trecuta am pus 2 kg cu sarcina, iar in ultima saptamana am mai pus 2,300 kg. Apa in principal, ca imi simt picioarele umflate, si mainile, si fata.
In plus, am luat antibiotice cinci zile si am facut candidoza si o diaree crancena, cu niste crampe de am crezut si eu ca sunt contractii. Asa ca feriti-va sa raciti, ca e nasol rau cu imunitatea asta scazuta din timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna fetelor!N-am mai scris demult, din lipsa de timp, am fost foarte ocupati la servici, odata colega mea plecata in concediu de maternitate, asa ca sefii trag de cei ramasi cat pot. Noroc ca orele suplimentare lucrate le pot folosi ca timp liber pe 24 si 31 luna asta.
Acum 2 sapt.am avut eco morfofetala si am vazut aproape totul...manute, picioruse, stomacel, inimioara, si nu in ultimul rand detaliul dintre picioruse foarte clar. Urmatoarea eco va fi la 32 de saptamani. Bebe misca zilnic de cateva ori mai ales noaptea si dimineata devreme.
De acum incep pregatirile pentru Craciun, cumparaturi, cadouri, felicitari de scris si trimis la rude prieteni din diferite colturi ale lumii. Toate astea ma cam streseaza, dar asta e...
Mult sanatate va doresc si mai intru cand am ocazia!

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

multumesc mult fetelor

am rusit sa dorm un pic si e mai bine. acum am inteles ca... nu cred ca erau contractii azi-noapte!

pupici

21+ Brisees

gia

Mergi la inceput