Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ilinca Mii mortal Manole. Imi place mult prima poza, in care sunteti impreuna

Ciresica si pe mine ma doare spatele, daca stau mult in picioare sau pe scaun, la birou,dar incerc sa stau mai mult in pat si atunci imi trece.

elilov ii fff dulce bebe

georgiana si bebelina noastra misca f mult, mai ales daca stau toata ziua in pat si lenevesc, se pare ca nu ii place Ieri de ex, am avut chef de leneveala si am stat in pat aproape toata ziua, drept urmare neastamparata ma bocanit toata ziua, pana noaptea la 1. Se poate si bebe sa se ingramadeasca intr-o parte si de aceea sa ti se para ca sunt contractii pt ca se intareste burta, insa este doar bebe care se joaca, sau ce o fi facand el pe acolo

25+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare fetelor!

cam liniste in wek asta
cred ca ati fost ocupate cu golitul ghetutelor

si eu am luat utrogestan mereu gratuit mai putin elevitul pe care l-am cumparat intotdeauna.

dureri de spate am si eu fff mari. mai ales la birou cand ma asez pe scaun si uit sa ma mai ridic.

am avut in seara asta o mica sedinta foto sa ma laud si eu cu burtica mea.
de fapt e ditamai burta

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze "calde" cu mine si fata mea

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

mihaelacg f frumoasa burtica si mare Dupa unele poze vad ca sotului ii fugeau ochii la decolteu nu la burtica

25+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mihaelacq, f frumoase pozele, stai in pozitia mea preferata cu picioarele indoite de unde cred eu ca mi se trag X-urile

Ilinca, Manole e un dragut !!!!!!!!!!!!!! vreau si eu !!!

26+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am schimbat si noi semnatura !!!!

Elilov, foarte draguti baietii tai !!!

Fetelor, voi ce sutiene mai purtati ?? ca mie mi-a aduc mosu' unul frumos de la Jolidon dar parca toate ma strang pe sub sani!!!

27+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

sunteti foarte dragute fetelor.

ma incearca o greata.....de zile mari.
am mancat singura o cutie de raffaello.sper sa n-o "fur" in seara asta, desi poate ar fi mai bine, ca o sa ma simt mai bine.

asta numai din cauza lu mos nicolae ca mi-a lasat f multe dulciuri si nu pot sa le las sa se strice, nu?

pacat de ele, iar eu is genul care mananc totul odata, numai ca-s multe si imi ia mai mult timp sa le termin.

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mihaelaaa, ce bine arati, numai burta s-a "rotofeit" in rest esti sirena! De ce n-am si io norocul asta, eu simt ca ma dolofanesc cu totul, parca vad ce falci fac in curand

20
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mergi la inceput

novus, eu sutiene mi-am luat din astea ieftine de 1-15 ron, ca am zis ca si-asa se tot modifica marimea, sa nu dau bani pe sutiene care nu se stie daca imi mai vin dupa ce nasc.

daca au sarme, scoate-le sau is pt gravi?

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Fetele ca tot ati vorbit de sutien,mi-am adus aminte ca ma deranja si am vrut sa-l scot si ghici ce? au inceput sa-mi curga sanii.Voi patiti asa ceva?

monica 27+

Mergi la inceput

millie cu cateva pagini mai in spate spuneam si eu ca am vazut in direct cum imi curg sanii. Pana acuma ma trezeam numai cu tricoul patat dimineata, dar acum vreo 2 zile am vazut cum imi curgea, de se uita saracu sot disperat si vroia sa ma duca la dr

25+Ariana

poze

Mergi la inceput