Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
IgG caracterizeaza cronicizarea bolii (numai prezenta de anticorpi), fara sa fie afectata sarcina.

Acum am observat ca la inceputul topicului s-a strecurat o greseala. IgG nu sunt semn de cronicizare a bolii, ci de infectie anterioara, de multe ori acesti anticorpi sunt protectori, obtinuti in urma vaccinarii (cum este cazul rubeolei de exemplu).

Denisa-Madalina 20+ cu Adela

denisa apropo de acest sb eu am pb din 2006 cu aceasta toxoplasma, ce sa-ti zic am aflat de ea exact in sarcina si posibil ca atunci sa o fi contactat prima oara de am pierdut sarcina
din ce stiu eu indicele igg creste la inceput si pe urma scade treptat si se stabiizeaza la un niv pozitiv toata viata si inseamna prezenta anticorpilor, indicele igm inseamna infectie prezenta.
Eu si la aceasta sarcina am indicii acestia pozitivi pt ca igm scade enorm de greu (in ciuda tratamentelor facute)insa medicii mi-au zis ca este ok nefiind vorba despre o infectie recenta.Sper sa ma ajute Dumnezeu sa nu fie nici o problema cu bebe.
Iar cu pisica la mom respectiv am fos extrem de speriata de tot ce s-a intamplat si desi o iubeam enorm atat eu cat si sotul am decis sa o dam altcuiva...asta s-a intamplat .

21+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Gaza,, s-ar putea ca florinela79sa aiba dreptate in legatura cu vaccinurile dar important este sa gasesti un medic pediatru care sa-ti ia evidenta copilul pt ca vaccinurile poti sa le cumperi. Eu desi beneficiam de varianta gratuita am preferat sa-i cumpar vacccinurile

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 23+

De ce ai preferat sa le cumperi totusi?

21+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Georgiana ! Intr-adevar fizioterapia te va ajuta foarte mult! Din pacate nu poate fi facuta in perioada sarcinii! Eu daca faceam o serie de 10 sedinte de fizioterapie, completata ulterior de cate 2 ore saptamanal de gimnastica medicala, mai mergeam si cateva zile la mare, nu mai aveam probleme tot anul.

mihaela

24+
www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza fetele,

eu am lipsit o saptamana si din pacate nu pt distractie. am racit groaznic si am ajuns la spital. unde am stat mai mult decat in toata viata mea adunat....3 nopti. important e ca acum sunt bine. bb nu a fost afectat deloc si-a vazut de treaba lui cea mai importanta si anume sa creasca. a depasit standardul cu o zi si are deja peste 700 de grame.
am pierdut mult din ce ati scris si nici nu cred ca o sa reushesc sa recuperez, asa ca sper ca toata lumea e bine.

toate fetele

p.s. de alina27 stie cineva ceva?

24+
Poze
edit: uitasem sa schimb semnatura

Aris bine ai revenit, ai grija de tine si de bebe mic

21+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

De ce ai preferat sa le cumperi totusi?

21+ cu Maria
Vine barza!

cel pe care l-am facut eu are un spectru mai larg de actiune( sper ca m-am exprimat bine), are mai putine reactii adverse ( nu mi-a facut febra niciodata)

De ex antipolio la varianta gratuita se datea cu lingurita, nu trebuia sa-i dai sa manance cam 2 ore dupa si multi faceau febra din cauza lui, dar am vazul ca cei din UE i-au "obligat" sa-l schimbe si din decembri se face o varianta injectabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu am facut toate vaccinurile gratuite..si nu am avut niciodata probleme cu andrei..nici febra..nici reactii adverse..antipolio cu lingurita??noi nu am primit asa...si de mancat..nu a fost interzis nicidecum mancatul dupa vaccin. E interzis laptele..care in combinatie cu antipolio da reactii foarte urate, insa poate manca orice altceva copilul.

Bogdana
25+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

pai la 2 luni cand se face prima date antipolio ce poate sa manance copilul in afara de lapte?!

la 2 si la 6 luni nu i-a dat nimic pe gura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu i-am dat ceaisi mucilagiu de orez..la sfatul dr.oricum la 2 luni copilul mananca la 2 3 ore..deci nu e cazul...mie mi-a facut antipolio injectabil..nu mie..lui Andrei...
Bogdana
25+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

al meu pana la 6 luni doar lapte a mancat,nici apa nici ceai nu a baut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

inapreda o sa ne mai vorbesc cu sotul sa vad daca avem pe cine sa ne bazam sa ne duca pana la Bistrita la orice ora ma apuca durerile, atunci o sa mergem sa vedem si clinica privata. Oricum eu zic ca se ajung la aceleasi costuri si la stat si la privat.

Am vazut ca vorbiti de dureri se spate. Si pe mine ma doare spatele de cateva saptamani, nu f tare, insa azi noapte am crezut ca ma sui pe pereti asa ma durea mijlocul si imi era si burta cam tare,si bebelina se agita de zor, deci presupun ca erau contractii (pana acuma nu am mai avut deloc). Cred ca am exagerat ieri cu plimbarile prin magazine, dupa o zi de stat la birou. Am zis ca o sa fiu mai cuminte si o sa ma odihnesc mai mult

25+Ariana

poze

Mergi la inceput