Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
lysbeth spune:
Dyana si alienul meu se trezeste la 4 jumate 5 si se dezmorteste cu aceleasi "flutureli tae bo"
21+ Damian
Pisik06 spune:
Buna dragelor,
Aris, ma bucur ca acum esti bine
Dyana, felicitari pt eco, ma bucur ca e votul bine.
Mititica, da, alea sunt contractii din pacate, dar daca nu dor si nu sunt regulate (la intervale regulate si multe), e ok.
Eu azi am ajuns la spital, speriata de durerile de mijloc. Banuiam o criza de sciatica, dar am zis totusi sa nu fie dureri de burta cu reflex in mijloc. Din fericire, e sciatica, ma omoara, nu pot sta nicium, de abia merg, parca imi calc pe ochi la fiecare miscare. Dr mi-a zis sa iau 1/2 paracetamol si sa ma ung putin cu diclofenac. Acum m-am uns cu putin, dar voi renunta, ca am citit pe prospect ca e contrindicat din luna a 6-a, daca se da regulat si in cantitate considerabila, poate prodce nu stiu ce malformatii cardiace si nu e cazul sa risc, mai bine sufar. Acu sper sa nu fie bai dintr-un varf de deget cat am dat si sper sa aiba ceva efect ca simt ca mor de dureri.
Maine vroiam si eu sa vizitam Kidex-ul, dar sa vedem daca pot de dureri. oricum, daca vedeti o capra cu burtica care merge stramb (intr-o parte), eu sunt aia
Pupici pe burtici
24+
dyana27 spune:
pisik, pai stai pe faza, ca si eu probabil ajung la kidex, si tot cu criza de sciatica dupa mine. am incercat eu sa o conving sa ramana acasa, dar nu vrea si pace. te inteleg perfect, si pe mina cand ma ia din somn cate o durere/ arsura/usturime/.... sau ce naiba de senzatie mai e, ma seaca. si folosesc diclofenac, ca altfel ma urc pe pereti. nu cred ca un varf de diclofenac dat seara pe spate ii face rau lui bebe. dr meu a zis ca e ok, ca oricum nu am cum sa stau cu durerile dupa mine. ziua schimb pozitiile, ma fatai, ma intorc, dar senzatia cand calc pe piciorul cu durere, e bestiala. noroc ca mai avem si zile bune.
diana 21+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
doranna spune:
Monnvas,
te rog sa o intrebi pe prietena ta cum a fost experienta la Bucur si sa ne scrii si noua... (sau mie, pe PM, cum vrei) cu cine a nascut? care sunt conditiile? etc.
multam frumos!!!
dorana23
ADA1974 spune:
fetelor, legat de KIDEX, ganditi-va bine cand vreti sa ajungeti pt ca maine e mos Nicolae, si prevad un puhoi de prichindei cu parinti !!!
am schimbat si eu semnatura, ca uitasem
ada 23+ (probabil Maria - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 9 luni
denisamada spune:
Ma alatur si eu clubului mamicilor cu dureri de spate. Din pacate, durerile mele sunt mai degraba de tip inflamator, adik mai accentuate dimineata, apoi cedeaza treptat, pe masura ce ma pun in miscare. In skimb, daca stau in picioare, ma apuca din nou, iar acum e mai rau decat inainte de sarcina, desi am pus doar 1kg pana acum, dar cu siguranta centrul de greutate s-a skimbat. Sunt lombare joase, acum kiar lombosacrate si nu merg nicaieri. Nu iau nimic, intr-adevar antiinflamatoriile nu sunt recomandate in trim 3, in 2 merg... dar eu prefer sa rabd, ne mai face tati masaj seara.
Despre vaccinul antitetanosn in luna 7 nu as putea sa spun foarte mult... As intelege necesitatea lui daca am naste cu moasa, in casa sau pe camp, dar... poate imi scapa ceva. Inteleg ca MF recomanda, ginecologul nu... Ma documentez.
In ceea ce priveste Kidexul, intr-adevar cred ca in we va fi plin, la fel si la suveniruri, miercuri cd am fost eu era destul de gol la suveniruri, iar kidexul nu incepuse inca... Asa ca abia maine vom reusi sa ajungem impreuna. Programul ar fi acesta:
Suveniruri: miercuri-sambata: 12-20; duminik: 12-18 (pav 13, 14, 15)
Kidex: joi-sambata: 10-19; duminik: 10-18 (pav 16,17,18)
Aris, tinand cont ca "viroza" ta a fost cu febra asa de mare si a cedat la antibiotice ma tem ca a fost infectie bacteriana... Bine ca sunteti bine acum si tu si bebe. Multa sanatate!
Adelina mea e tare finuta in miscari. Se simte tare incet si doar cand stau intinsa in pat si sunt atenta la ea, daca sunt "activa" nici nu o simt, iar de durere nici vorba. E adevarat ca avem doar 20s...
Eu... sunt pishacioasa de cand ma stiu Iar acum, cand sufar de o sete patologica, cu atat mai mult... In schimb noaptea dorm, nu m-am trezit niciodata sa merg la pishu... cel putin pana acum...
Denisa-Madalina 20+ cu Adela
aris26 spune:
denisa sunt convinsa ca ai dreptate. la spital au banuit infectie urinara, dar nu a fost. oricum acum sunt mai convinsa ca am procedat bine si m-am dus la spital, nu stiu dar aveam senzatia ca am exagerat alergand direct la spital. acum sper sa nu il fi afectat pe bb deloc...deshi nu vad ce sa il fi afectat parca tot am inima stransa.
adela e un nume superb, daca era fata ma gandeam serios la numele asta, sa fie sanatoasa si lasa ca e mai bine sa fie mai finutza...al meu imi muta burta cand da din picioare...e tare ciudat sa te uiti cum tresare burta chiar si prin haine
24+
Poze
florinela79 spune:
Ariseu cand am avut pb cu gripa am fost la medic, mi-a recomandat: Sirop de mugur de pin-este produs natural.
Pe langa asta am baut ceai din frunze de ceapa, mi-am pus la gat un prosop udat cu spirt si apa.
Insanatosire grabnica!
fbruma
mababei spune:
Ilinca, pechinezul a scapat cu bine , se strecurase dintr-o curte vecina la umbra, iar cainele meu, un metis de Akita Inu cu pretentii serioase de caine de paza, l-a dibuit si l-a insfacat de gat. Noroc ca eram prin preajma, asta micu' n-a mai avut timp sa reactioneze. Si intr-adevar cainele era vaccinat dar ma prinsese rau de cot si a trebuit sa merg la spital unde au insistat sa fac macar antitetanosul, ca mi-au mai dat si 2 tipuri de antibiotic la care am zis pas. De antirabic nu se punea problema ca avea vaccinurile la zi.
Gina, si eu am calea batatorita spre baie, noapte ma duc de cel putin doua ori, uneori chiar trei. Desi beau destule lichide ziua, seara mi se face cel mai sete. Mi-am repetat glicemia ca mi-era frica sa nu fac vreun diabet de sarcina si stiam ca setea poate fi un simptom, mai am si caz in familie, dar analiza a iesit OK!
mihaela
24+
www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Poze