Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
aris26 spune:
fetelor cine ma ajuta si pe mine o retzeta buna pt tuse? ca l-am zapacit saracu' copil cat l-am zgaltzait.
24+
Poze
Ilinca_M. spune:
Pai tocmai, ca mababei a Zis ca a facut vaccinul INAINTE de a fi insarcinata, atunci a muscat-o cutzu (care btw, fiind propriul ei caine, banuiesc ca era vaccinat, deci nici nu era o masura obligatorie).
Sigur ca daaa, animalele din casa (ingrijite, deparazitate, vaccinate) sunt taaare periculoase, dar cele din curte "n-au nicio treaba":)) (or fi mai curate...sau se presupune ca ele stau pe lantz si tu le arunci mancarea cu prashtia, de la distantza)
20
zsuzsu spune:
aris- dupa parerea mea poti lua si tantum lemon- eu am mai luat cand tuseam tare sau ma durea tare gatul
si cred ca si plantusin sirop se poate ca e pe baza de plante
cu plantusinul ai grija numai daca nivelul zaharului in sange e mai ridicat- deoarece contine zahar sau miere destul de multa
in rest e ok
23+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)
bb 2
poze cu noi
shasa spune:
Buna ziua fetelor!
Aris imi pare rau rau sa aud ca ai fost bolnava dar ma bucur ca acum esti bine.
Cat despre reteta pt. tuse mai mult de sirop de patlagina (3 linguri pe zi) eu nu stiu sa ai voie; dar vreau sa iti spun ca desi am fost destul de neancrezatoare cand l-am folosit, a dat rezultate foarte buna. Daca nu l-ai incercat da-i o sansa, poate te ajuta.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 21+
Poze la albumul dc
ADA1974 spune:
florinela, vezi ca am scris eu mai sus despre KIDEX.
KIDEX incepe la 10, iar SUVENIRURI la 12 !!!!!
ada 22+ (probabil ...... - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 9 luni
shasa spune:
Vad ca se discuta despre locul nasterii si medic. Eu voi naste la Elias cu dr. Parvu.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 21+
Poze la albumul dc
ADA1974 spune:
si apropo, in ultima zi targul se inchide cu 2 ore mai devreme decat sambata si in cursul saptamanii.
ada 22+ (probabil ...... - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 9 luni
dyana27 spune:
salut fetele
am reusit si noi intr-un final sa facem ecografia la dr POP, aseara la 8, la sfarsitul programului (de fapt eram ultimul pacient din clinica, au inchis dupa mine). asa cum ma asteptam, s-a purtat ca un profesionist, a masurat de toate, a cautat toate organele...oscioarele...gaurelele..... din pacate nu prea a avut chef sa stea dupa bebitul meu sa dea labutele la o parte de pe ochisori, asa ca avem doar 2 "tentative" de poze 4D cu fetisoara. eu am vazut-o foarte frumos acolo, dar pentru tati nu am avut ce sa aducem acasa, si l-am vazut tare dezamagit. pe cd sunt cateva poze, dar toate de morfologie, adica bucatele: coloana, inima, fluxurile de sange in inimioara si corp (daca vreti sa vedeti partea stiintifica spuneti-mi, si le pun la album), imagini de placenta si col. singura problemuta pe care a gasit-o este un "lac vascular", pe care-l gasise si dr Parviz la eco sapt trecuta, adica o zona de placenta nevascularizata. am vorbit cu ginecologul despre chestia asta nesuferita, si mi-a explicat ca se formeaza mici trombi care obtureaza vase. oricum trebuie urmarita, dar toti au spus ca nu e cazul sa ne alarmama acum. trebuie sa mai fac eco peste o luna, sa vedem cum arata. pentru cele care merg la dr pop, sa nu va asteptati sa fie comunicativ sau orice de genul asta. e un tip foarte dur, rece, masoara, dicteaza asistentei, iti intinde foaia si cd-ul si la revedere. eu abia inainte sa ies din cabinet m-am indurat sa intreb daca e bine si daca e vreo problema cu placenta. stiam ca asa e, deci chiar nu are rost sa va luati sotii, ca oricum nu au ce vedea.
aaaaaaaa, mi-a facut intr-adevar o poza maaaaaaaare la putica si a scris acolo penis si scrot
in alta ordine de idei, bebitul meu este un zvapaiat. Lysbeth, noi avem aceeasi varsta la bebei, si cred ca o sa facem concurs care da mai tare. dimineata am avut un cosmar si am tresarit, asa ca s-a trezit mutunelul la ora 5 si a facut gimnastica (de fapt tae-bo) pana la 6 si ceva. cum sa adormi nene cand fi'tu' iti foloseste ficatul ca sac de box???
hai ca m-am lungit cat o zi de post
diana 21+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
aris26 spune:
fetelor - multumesc mult pt sfaturi. ca de obicei sunteti dragutze si saritoare. am trecut tot pe o lista si sa vad ce gasesc la farmacia de langa mine.
a, si pt fetele ce urmeaza sa nasca la elias - am fost impresionata pozitiv. f curat, personalul mai mult decat atent si dragutz(cu sau fara stimulente)ba chiar se luptau cu tine daca incerci sa le dai ceva. ce mai...nota10.
24+
Poze