Puiuti de randunici 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 8
mihatp spune:
uite vezi, ca am stiut eu ca ma intorc din drum...
zoze, NB
ia sa vad...ma mai provoaca cineva?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
se pare ca nu, si mi-am castigat "budigaii". gecko, sunt made in australia, nu?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
si am uitat...
tuchi...maine revii la tuchisme, nu?! adica pleaca boala de la voi, ca asa e cu musafirii, si cei nepoftiti, stau ce stau, dar mai si pleaca
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:

predau stafeta
, ma-nclin!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:
Noapte buna Miha!
Eu nu vreau sa te descurajez, dar fata mea mai mare doarme mai mult la mama, mai ales de cand am mutat patutul in camera ei..pur si simplu nu mi-a venit curajul sa le culc p-amandoua intr-o camera...nu inca..din comoditate, ovcors..traiasca mama 100 de ani!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
adriuta spune:
Mai dar ce a-ti mai scris..., de-am fi asa de harnice in toate cum suntem pe crengutza
ptiii.
Bebe a fost atata de obosit, a papat un copanel de pui si juma de cartof dulce apoi a baut un iaurt(iaurt din acela moale)
L-am pus in pat si A ADORMIT INSTANTANEU.
Oare copilasii nostri mai sunt inca bebelusi? Al meu sotz zice ca Adrian nu mai e bebe ![]()
Fug sa bag rufele la uscat ca de nu se fac urate si pe urma cetesc "presa randunicilor insomniace".![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
tuchita spune:
'neata!
, ceai, capuccino si multa voie buna!
LA MULTI ANI, CAMI!! SA FII SANATOASA SI IUBITA SI FERICITA!!
Seb inca nu s-a trezit de aseara de la 6!

N-as putea sa va zic de cate ori l-am verificat ast' noapte daca mai e in viata!
Sper sa ma intorc acasa cu veselie si vorbarie, ca mi-e si mie dor de mine!![]()
Adriutza, Adrian merge singur?
a batut toti baietii de pe creanga! Tre' sa ii fac instructajul lui surubel ca nu se mai poate!
Si normal ca nu mai e bebe daca merge!![]()
Si eu vorbeam ieri cu bona ca Seb nu mai are fata de bb!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
LA MULTI ANI, CAMI!
Sa fii fericita alaturi de puiutii tai!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI CAMI!!!
NATY - bine ai revenit!vazut poze cu minunea mica, care nu mai e deloc mica, tinand cont cate stie sa faca!
Tuchi - saru'mana de
!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
clauclau spune:
Neata, mersi Tuchi de cafea, o zi minunata sa ai si diseara sa revi pe crenguta in verva maxima cu surubel sanatos tun.

Cami, LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE, NOROC SI TOT CE-TI MAI DORESTE INIMIOARA.
Naty, Iulia a dormit bine? Cum se mai simte?

Mimo, da, iesim in fiecare seara in orasel, e tare frumos, randunoiu' isi ia vin fiert si eu cu Razva ceai fierbinte si ne plimbam toti pe la luminite si ascultam colinde. E tare frumos! Si Rebecca sta in carucior si se uita pe sus si asculta muzica!
Olgutza, cum mai e Sophie? A mai facut febra? Oooooooo, si cartea mea preferata a fost Magicianul mult timp. Am citit-o in liceu pe nerasuflate, imi plac mult cartile astea alambicate si inteligente . Offff eram mare devoratoare de literatura, asta imi lipseste enorm...Eu imi cumpar carti in continuare in speranta ca o sa-mi mai fac timp de asta la un moment dat. Abia astept sa stau in pat cu o carte buna in mana si cafeluta aburinda langa. Si nici-un copil sa nu strige dupa mine...
O a doua noapte buna pentru noi, Doamne ajuta! Dupa miezul noptii s-a mai trezit la 4.30 , i-am facut bibe, a mancat doar 80 ml si s-a culcat la loc. S-a mai trezit abia la 7.30, am alaptat-o si acum inca doarme!!! Bine, doarme in pat cu noi, dar oricum este minunat!!!
Vreau sa fac ceva curatenie cand se scoala , ma inebuneste praful care se pune aproape instant dupa ce faci curat. Iar la mine este praf de vreo 3 zile strans!
Trebuie sa remediez situatia...
Nici eu nu i-am luat inca randunoiului nimik, dar cred ca cel mai indicat si asa o sa fac in cele din urma, o sticla de vin bun si scump. Cred ca e potrivit pentru un barbat...
Send...
POZE