Puiuti de randunici 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Va multumesc din suflet, fetelor. Sunteti niste scumpe si niste dragute...m-ati facut sa dau apa la soricei de dimineata.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

M-am trezit si eu ca omu' , ca doar va spusei ca dau teza Am venit repede la laptop (ca asa am invatat eu ca se face inainte de teza, stai pe mess/pe forum ) sa ma radcu Gecko de dimineata ! Si nu e Gecko, nu mesaj, nu cafea din Australia Bineeee....atunci sa va spun:
Zozete-am visat azi noapte...ei, cat de obsedat sa fii sa visezi noaptea ca te intalesti cu prietenii de pe forum? Ei bine, atat de obsedat
Asa ca Zozeia de-acolea o cafea si de la mine, ca oi fi si tu obosita daca toata noaptea fusesi la Bucuresti
Tuchibine ca e Sebu bine si s-a odihnit, abia astept tuchismele
Miha ptii, ce de premii ai castigat azi noapte , n-ai avut somn?
Camiceva de mancat, de baut?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Adriuta, oauuuuu, Adrian este primul mergacios de pe crenguta!!!! Cred ca esti tare mandra de el! Bravo, puiului mic, de-acum este baiat mare!

Stela, esti bine?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, si noi avem testare azi, sunt plina de emotii!!! Dam din adunari si scaderi pana la cifra 10.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cami!

Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiutzii tai

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Cami
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa iti vezi copii mari, realizati si sanatosi!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

in primul rand
LA MULTI ANI CAMI!!! sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti!
si LMA Ginerica! sa cresti mare si sa fii sanatos!

apoi, multumesc inca o data de urari la adresa sorelinei si a nepotzicei (pe care o va chema Alexia).. nu stiu inca daca o sa ii puna si al doilea nume.. vom vedea..

din ce am citit..
Gecko cucuiul Bursucului!
Pucca sper sa doborati repede e-coli.. mai astia cam dau tarcoale crengutzei se pare.. hai sa punem pe ei! (vad ca am fost in acelasi gand cu Nicol)
Clau ce ma bucur sa aud de progresele din noapte! nu fie de deochi! si la mai mare!

aa.. apropo de nascutul acasa a scapat sora mea si de dat bani la doctor .. adica doar asa o mica atentie si atat, nu un tarif intreg de nastere..

Cami ce mosulica dragutz ai si tu acolo!

hai ca fu' tare Despot!

Giani super Andreiul mozolici.. bucatica rupta din mami!
Ursu bv de curatenie!
Naty sanatate Iuliei luptatoare! si bine ai revenit pe crengutza!
Luny si eu incerc sa o invat pe Andra sa faca asa, dar nu face decat vreo 2-3 secunde.. dar mai insistam
Simo imi pare rau de vomitatul lui Sam..off.. sper sa nu fie ceva grav!
Tuchi condoleante pt bunic!

Adriutzaaa primii pasi adevarati!! BRAVO!! e precoc Ginerica, rau de tot! (trebuie sa recunosc ca si Andra are cateodata momente cand se tine singura pe picioarele ei pt 2-3 secunde)
iar cu cazatura asa, nu am patit-o eu ci taica-su.. eu eram dincolo si numai aud poc si oaaa.. pitica pe jos si randunoiul dormea..

Olgutza hai cu dintisorul!
Ela ce de pupici in mesaj!!

Simo, nu-s eu cu poezia.. cred ca e Ariel cu surpriza promisa! asa e Ariel?

vb de citit carti..off.. candva, odata citeam.. acum forumesc si belesc ochii in tv.. chiar si mie mi-e dor sa stau sa citesc o carte.. uff..

send si mai stau pe aici un pic pana se trezeste Andra pt prima masa din noapte..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

oaaaa, Claumulta bafta la testare Eu chiar cred ca aveti emotii, ca e si el mic si pt el e greut si atat FB o sa fie !
Bravos pt a doua noapte dormita
Olgutz e bine meme?
Am trimis mail pt costumas si mail la Sabina ...astept acum cuminte, sa vedem ce noroc am
Cami am servit cate ceva , f bun, multumesc. Dar de ce cu lacrimi ? 35 ????Ia gandeste-te ce mult as vrea eu acum sa am 35 Sanatoasa sa fii si fericita

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

CAMI

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

olga, clau "Magicianul" este si cartea mea preferata si cred ca a multora. Dar mi-au placut f mult si "Colectionarul", "iubita locotenentului francez"

Multa sanatate puiutilor!!!!

revin

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput