Mamici prin fiv(4)]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Andicu-multumesc,pe tine putem conta cu sfaturile ca ai "vechime" .As incerca sa le fac o omletzica cu branzica diseara ...ma tem putin pentru ca eu fac alergie (chiar daca nu de fiecare data)cand mananc albus...

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb si de masline cand as putea sa le dau ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ANDRADA asa cum iti spuneam si eu i-am dat baby drink Biancai dupa 7 sapt ca nu am avut mai devreme fiind in Manchester.Nici aici nu iti recomanda ceiut pana la diversificare,este cu totul alt sistem.
ANDICU deci ai primit parola ca vroiam sa iti dau PM.
GINGER dupa un an stiu eu din Romania,aici mi-au zis ca pot sa ii dau deja si acum dar nu ii dau.Mi-au zis ca Bianca daca ar merge la cresa ar primi acum ou cu totul omleta asa cu un pic de lapte in el.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor, va pupam si noipe toate!!!

Scuze pentru absenta, dar am avut atat de multe pe cap incat literlamente nu am avut timp nici sa citesc ce ati mai scris, de raspuns, nici vorba. Dar m-am reactualizat.

Noi suntem bine, avem 11 luni si jumatate (ce repede trece timpul). Leia merge singurica ca un pinguin si are 4 dintisori. Maia e mai tolomaca, nu merge decat daca se tine si are 8 dintisori. Ma oftic ca nu ma lasa sa le motez si sunt atat de dragute cu cate un motisor mic.

Daca nu mai reusesc sa intru, va urez un An nou fericit! Creciun fericit! si multa sanatate.

Va pupam pe toate,
Ciarli, Maia si Leia

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI FERICITI!!!
Ana-Beatrice a Ginei
Rares a lui Adela
Luca si Matei ai lui Delfi
Mihai si Grig ai lui Ginger

am aparut si eu, sunt supa... Elena are urina tulbure, am facut analizele de urina sambata si ii ies cristale amorfe de 4500 in loc de 275 cat e valoare normala, urocultura e sterila, pediatra mi-a zis s-o hidratez bine si s-o repet azi... tot tulbure e.. nu stiu ce voi face in continuare. Nu m-am pregatit deloc de sarbatori, astept sa intre tati in concediu de azi si sa ne impartim sarcinile.
Ana nu mai bea lapte deloc mananca bine branzica, unt cu paine, iaurt.. cereale nu mai doreste. Stiti cumva ce branza topita pot sa-i dau fara E-uri?... tare ii place branza topita.
andrada bine ai venit la mamici
ciarli si la mine a fost decalaj de 3 sapt. in Tustel la mers. Ana la 11 luni si cateva zile si Elena la 1 an si o zi.
Ginger si eu dupa un an am inceput cu albusul. Omleta ii place doar Elenei, Ana vrea doar galbenus si fiert.. asa ca ma conformez. Si nu le dau nicioadat ou seara... mi se pare greu peste noapte.

va pup si vreau sa mai apuc sa mai intru

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ginger, poti sa le dai masline. Lui Filip ii plac f mult.
Cu albusul din omleta, daca tu esti alergica, as zice sa incerci putin de prima data, sa astepti o zi, doua, sa te uiti le ei, sa vezi daca au vreo reactie. Daca sunt ok, inseamna ca n-ai de ce te teme..

Cris, da , am primit-o de la Madalina.
Ciarli, ce frumos ai scris de fete! m-ai facut sa rad!
Felicitari pt Leia cea umblareata! inca o data, imi plac de mor numele lor, tare frumoase!
Sarbatori fericite si tie, sa ne "vedem" cu bine intr-un an mai bun, mai frumos si mai prosper!

Eu azi respir, adica dorm la noapte, ca Filip o sa doarma la mama!ca pana atunci, sunt la servici! yupeee, dupa 2 sapt de treziri de noapte!!! si o sa reusesc sa fac si bradul, deci week-endul se anunta bine!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Pupici la fete Ciarli si Pussi,sper sa nu fie nimic de preocupat cu urina .
Eu azi le-am facut omletica din 1 o intreg + un galbenus+lapte+branzica topita si miez de paine....l-au mancat ca era o placere sa te uiti la ei si nu le-a ajuns....peste 4 zile mai incerc sa le dau omleta 2 oua...
Din cauza racelii nu mi-au mancat cam 10 zile si au slabit foarte mult,plus diaree si voma,mai ales Grig, cu el am avut probleme cu mancatul cam mereu...acum incerc sa le dau cat mai caloric si mai consistent acum sa recupereze...el are 7.800 gr si Mihai 9 kg...au slabt peste 500 gr

Pussi aici este pentru copii dela Nestle, branzica topita Mio (2 bucati=100 ml lapte in calciu), le mai dau parmezan(aici e recomandat de la inceputul diversificarii) ,branza de vaca ca si cascavalul,crema de branza si in general toate care au grasime putina(dietetice) .In tara cand am fost le dadeam trunghiuri de branza topita Fitness,cu grasime putina...

Andicu...ce bine e sa dormi o noapte intreaga...eu am uitat cum e

Mergi la inceput

Pussi-ca sa compensezi poti sa faci piureuri .De ex eu le mai dau dovlecel scazut,conopida sau broccoli facute cu lapte de vaca.Sau mamaliguta fiarta in lapte cu branzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ginger cu lapte nu vor nimic... Nici orez, nici fainoase, nici biscuiti. In pireuri pu unt, conopida mi-o manaca cu smantana.

Voi ce cadouri le luati piticilor de Craciun? eu sunt in pana de idei....

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Ginger, Andicu, Aurel Cris multumesc pt sfaturile referitoare la ceiutz. Am inceput sa le dau de ieri cate 10 ml.

Andicu mamica si bebe Filip

Aurel Cris multumim mult pt ajutor

Ginger succes cu spalatul dintisorilor!

Pussi sper sa nu fie nimic grav cu Tusca!

Ciarli mamica si fetele de multe ori!

Eu am fost ieri cu Thea la ortoped ca era suspecta de talus si din fericire nu are nimic. Am scapat de ghetuta de ghips . Mi-a recomandat totusi sa le fac eco la sold si bazin pe la 3 luni, asa, de control.
Am fost si eu tot ieri la controlul postpartum si sunt ok. Mi-a dat verde la baie in cada si , de ambele nu mai stiu nimic de prin februarie! Oare ma mai descurc???

mamicile si bebeii!!

Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput