Mamici prin fiv(4)]
Raspunsuri - Pagina 6

madalina28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada.P Eu am fost ieri cu Thea la ortoped ca era suspecta de talus si din fericire nu are nimic. Am scapat de ghetuta de ghips ![]() ![]() ![]() Am fost si eu tot ieri la controlul postpartum si sunt ok. Mi-a dat verde la baie in cada si ![]() ![]() Andrada mami de ![]() ![]() Povestea nasterii |
Sigur nu au nimic fetele la picioruse,Sofia a inceput sa mearga si mi se pare ca pune piciorul drept stramb,dupa sarbatori voi merge cu ea la un ortoped dar inati treb sa gasesc unul bun!Cat despre facut baie in cada.....

Pussi sper sa iasa bine analiza!Uite www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=gobabygo&pid=37192" target="_blank">aici ce i-am cumparat noi Sofiucai de mos,sper sa-i placa ca ea de obicei se joaca cu lucruri neconventionale fire de tel,cabluri,reviste,baloane pe care a invatat sa le sparga.
Ciarli ,un an bun va doresc si multa sanatate.

Gina scuze de intarziere LA MULTI ANI! pt micutza printesa Ana Beatrice sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viata!

Madalina

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

pussi spune:
am revenit .... cristalele Elenei au scazut dar prea putin, asa ca abia am reusit sa o programez la ecografie abdominala pt. maine, pediatra mi-a zis sa nu mai stau asa cu ea.... cazul fericit .. nisip la rinichi...va spun maine ce si cum ca sunt prea bulversata.
andrada eco de sold si bazin am facut si noi pe la 4 luni.. asa de rutina. La capitolul "zex" eu una mi-a luat timp sa-mi revin, dar eram si depresiva si obosita si... si... lista continua.
mada o sa ma uit sa vad ce cadout aveti!
PUSSI

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!

pussi spune:
mada e super daca inca Sofi nu merge... cel putin la noi asa a fost. Acum nu mai sunt interesate de antemergatoare, calut, balansoare ... ce le mai place e o motocicleta... Ana s-a cam plictisit si de asta.
PUSSI

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!

Ginger00 spune:
Andrada-las' ca te descurci tu cu ambele probleme, si u baita si cu sotzul.
Noi am facut eco la soldutze la 3 luni pentru ca lui Mihai nu i s-a fixat bine osul acolo si a trebuit sa-i pun 2 pampersuri timp de 2 luni.Din fericire acum e totul ok,merge foarte bine.
Pussilica-nu fi suparici...eu cu Grig am mers deja de 3 ori la eco la rinichi...pe la 5 luni mi-a facut o infectie la caile urinare si am facut de 5 sau 6 ori analiza pipi si mi-a iesit mereu alte infectii.Are si acum un canalutz putin mai marit (acolo pe unde trece pipi prin rinichi,nu stiu cum se numeste) dar nu mai are nimic grav,o sa-i treaca cu timpul .
Cu copii asa e,mereu o sa avem ceva necaz,mai ales noi cu 2 ....
p.s. Nu am avut reactii la omleta de ieri....banuiesc ca nici nu vor mai fi pt. ca mie imi iese alergia in 3-4 ore dupa ce mananc ...

andicu spune:
Pussi, sanatate multa Elenei! sa dea Domnul sa nu fie nimic serios!

Marinarul vesel

Asa cresc

pussi spune:
am apucat sa intru...
am fost al eco... are nisip ..rinichi cu mostenirea genetica proasta. Am primit tratament doar B6 ... o fiola la 48 ore sa-l bea, azi l-a baut fara probleme din lingurita, imi venea s-o manac cat de cuminte e.
In rest regim alimentar(fara cacao, spaanc, sfecla rosie, creier, ficat si alte maruntaie si fara supa de pe carne) + multe lichide ... peste 700 ml/zi + 10 ml lamaie stoarsa zilnic.
Trebuie sa repet saptamanal urina, s-o fac si Anei(in 80% din cazuri au si restul fratilor) si peste o luna mergem iar la eco.
cam atat pot sa zic acum... sincer ma bucur ca e doar atat
va pup pe toate
PUSSI

ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!

adaca spune:
Multumim pentru urari si complimente!
Costumele de serbare le-a facut mama mea, si noi am vrut oameni de zapada caci erau prea multi ingerasi.
Mada eu credeam ca Sofiuca o sa-l vrea pe Rares ca sunt de aceasi varsta.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

aurel_cris spune:
PUSSI multa sanatate Elenei.Am vazut pozicile sunt tare frumoase tustele
Bianca mea ma omoara cu somnul ei as dormi
....A ramas sotul acasa,aici sa luat concediul de Craciun si incerc sa il pun putin sa stea cu micuta dar e tare neindemanatic,soti vostri sunt la fel??Nu reuseste sa o adoarma deloc ma si enerveaza
,nu ma pot baza deloc pe el.I-am facut niste poze Biancai la un studio aici nu le-am pus inca,au iesit tare frumoase
.
Pupici la toate.
Cristina de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul 18.11.08 Al doilea
5.12.08

andicu spune:
Pussilina, of, ce naspa! va doresc insanatosire grabnica si poate Ana n-are nimic!
dar cum ti-ai dat seama ca are ceva? mereu ma gandesc ca daca Filip ar face vreo infectie urinara, ceva de genul asta, oare cum imi dau seama??!!
Cris, vreau si eu sa vad poze cu Bianca la fotograf!
Cu tati..ce sa zic..se joaca frumos cu Filip, il schimba de scutece fara probleme sau ii da sa manance, dar la culcat copil stam si noi prost. N-are suficienta rabdare si ori mi-l paseaza iritat ca " la mine nu vrea", ori , daca Filip se trezeste si se duce la el, pana se moscaie, se scoala copilul de tot si urla mai tare. Cred ca el simte ca tati nu e sigur pe el si n-are rabdare..Si eu as vrea cateodata sa se mai scoale si el noaptea, sau sa-mi ia locul din cand in cand la trezirile de la 6-7 dimineata, dar nu prea am succes!
O sa incerc si eu iar, concediul asta, ca de miercuri ,pana pe 12 ian. suntem liberi amandoi..sper sa il obisnuiesc pe Filip la nani si cu tati..

Marinarul vesel

Asa cresc

Ginger00 spune:
Pussilina las' ca trece ,nu cred ca e ceva ce nu se poate trata,nu-i asa?
Andicu-la infectie urinara imediat copilul pierde pofta de mancare si cateodata il poate ustura cand face pipi...e frecventa la copii mici,din pacate...
Aurel-si la noi taticul intra in panica cand nu reuseste sa-i calmeze imediat...desi el zice ca are rabdare