Mamici prin fiv(4)]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

la semnatura

Va doresc vizionare placuta

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Adaca ce baieti frumosi ai,ma intreaba Sofiuca pe care sa-l peteasca

Ginger felicitari pt primii pasi,la cat mai multi si la cat mai siguri din partea amandoura!

Ce liniste pe aici, va pregatiti de sarbatori fetelor? toate fetele inclusiv bebei din dotare.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adela scuze ca nu am sunat de ziua lu BB, La multi ani, multa sanatate si fericire.
Am vazut ca ai sunat dar eram plecata la control cu Daria, maine plecam spre casa , te asteptam la noi sa-ti aratam dintisorii de printesa.
Vreau sa-ti spun ca dr de la Tm si-a batut joc de noi si de copii nostrii, le dadea cu o pasta pe dinti pe care aici pot sa o cumpar din magazin si sa-i dau singura fara ajutorul doctorului.Mi-a fost rusine sa-i spun dr de aici ca am fost din 3 in 3 luni cu Daria la dentist, acum am scapat, cand ajung acasa iti povestesc. Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut mamicile si comorile lor!

Si pt ca n-am scris deloc in ultimele zile, am de recuperat.
Deci:

La multi ani! pentru:

Ana-Beatrice a Ginei
Rares a lui Ade
Luca si Matei ai lui Delfi
Mihai si Grig ai lui Ginger

Sa fie sanatosi, fericiti si sa nu le lipseasca nimic in viata!

Andrada, bine-ai venit, mamica de printese!
Abia astept sa vad poze , asa ca, va rog, dati-mi si mie parola pe PM, ca n-o am!
Ginger, felicitari pt baiatul mamei harnicel! ce surpriza frumoasa v-a facut!
Ade, ce baieti frumosi ai!! cred ca au avut o serbare tare frumoasa, ca la ce costumatii super am vazut! tu le-ai facut?? si Rares ce dulce eeee!!! super poze, ce mai, cred ca esti cea mai mandra mamica !

Noi ne confruntam cu oboseala de la servici+ copil care se trezeste des noaptea, cam de cand am inceput serviciul. Cred ca asta e modul lui de manifestare pt schimbarea din viata lui ( il ducem dimineata la socrii mei si il luam dupa-amiaza, dupa 5), sper sa se acomodeze cat mai repede. SIgur nu e de la dinti, doar se trezeste, ma striga si vrea la mine in brate sau pe picioare! si asa o tine noapte de noapte, cam intre 3-si- 5-6 dimineata!
N-am apucat sa fac nimic iar, nici curatenie de Sarbatori, nici cadouri, brad, beculete, nimic! sper sa apuc wee asta, ca se indura mama sa il ia o noapte la ea, si sa mai prind si eu o noapte intreaga de somn.

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Noi azi dimineata am inceput sa ne spalam pe dintisori cu periuta si pasta de dinti cu gust de banana.Ca prima incercare a mers foarte bine, speram s-o ducem tot asa.
Eu abia acum am vazut ca copii lui Delfi,Luca si MAtei sunt nascuti in aceasi zi cu ai mei: SA ITI TRAIASCA MARI ;SANATOSI SI FRUMOSI! Cer scuze pentru intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am fost plecata putin si am ratat zilele de nastere ale unor ingerasi,deci
Mihai & Grig
Matei & Luca
Ana Beatrice
Rares
O sa citesc din urma si revin,sigur maine caci acum vad ca Biencuta vrea sa doarma.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Am trimis pozele din nou pe contul comun.

LA MULTI ANI bebeilor dragi:
Mihai & Grig
Matei & Luca
Ana Beatrice
Rares
]

Noi suntem bine, ne-au suparat vreo 2 zile colicii dar acum ne-am revenit. Maine implinim o luna jumate si in cinstea evenimentului fetitele mele au adormit singure, in patut.

Voiam sa va intreb daca voi ati dat ceai bebeilor (cei alimentati artificial)... pediatra ne-a spus sa nu dam in nici un caz ceai dar parca nu-mi vine sa cred ca se hidrateaza bine numai cu formula. Voi ce spuneti? Daca ati dat, cati ml ati dat?

toate mamicile si bebeii!

Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Andrada- eu le-am dat ceiut de chimin intre mesele de lapte ,putin,cativa ml 5-10.

Mergi la inceput

Intrebare de baraj la mamici cu prichinei-ele mai mari...
- cand pot sa incep sa le dau oul cu albus (omleta sau fiert ?)
- ciuperci cand pot incepe si de care din cutie sau proaspete?
M-am mai uitat eu pe forum dar nu am vazut scris clar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare .

Andrada, vazut poze, declarat: familie frumoasaaa, ai niste fetite superbe! felicitari!
Eu i-am dat lui Filip de la 1 luna, Baby Drink, dar diluat in 100 ml, nu in 50 ml cum scrie pe prospect. Ii dadeam max 50ml pe zi.

Ginger, albusul de ou se da dupa 1an. E unul din produsele cele mai puternic alergenice, si de aceea e bine de evitat pana dupa 1an. Ciupercile, tot dupa 1an, de preferat proaspete, dar nu cumparate din piata, ci mai sigur din supermarketuri. Eu si acum ii dau lui Filip mai rarut, ca stiu ca pica cam greu la stomac.

Madalina, saru'mana pt parola.

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput