Mamici prin fiv(4)]
Raspunsuri - Pagina 3
Ginger00 spune:
Yupiiiiiiiiiiii...azi noapte am dormit bine,m-am trezit sa dau biberonul doar la unul dintre copii,Mihai ,cel ce se trezeste des a dormit ca un tun ....dar aseara pana l-am adormit a trecut mai bine de-un ceas...i-am dat picurii aia ce mi i-a dat pediatra.
Pussi eu le dau cereale din alea de la 3 luni de cand Grig imi tot regurgita.
Bey ,unde sunteti? acu am intrat si eu si nu-i nimeni pe baricade...eh,ma intorc la smotru
madalina28 spune:
Rares la multi ani!Sa fi sanatos si sa cresti mare alaturi de fratiorii tai si de parinti!Adaca sa-ti aduca numai bucuri baietii tai mamico!
Maine avem de sarbatorit 4 baieti cucuieti,anul trecut erau nasteri in lant...
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Andrada.P spune:
Dragelor...am venit! Abia asteptam sa vin! toate fetele dragi cu care n-am mai impartit acelasi topic de pe vremea cand eram aspirante. Ma bucur ca ne intalnim acum ca "fericite castigatoare" si sper sa vina cat mai multe aspirante dragi, cat de curand.
Noi suntem foarte bine. De 4 saptamani de cand am venit acasa am luat cate un kg si ceva, fiecare. Mara (bebelina mica) are 3100 gr acum fata de 1800 gr cat avea cand am venit din spital. Thea (bebelina mare) are 3800 gr fata de 2400 gr cat avea acum o luna. Ne-am acomodat foarte bine acasa. Nu am avut foarte mari probleme. Coliceii ii combatem cu Infacol si vad ca merge. Vreo sapt jumate au fost constipate rau amandoua de la noua formula de Pre Nan (modificata de producator). Acum am trecut pe Nan 1 si ne-am revenit. De alaptat nu am putut... O luna m-am muls si le-am dat pe langa formula. Nu credeam ca n-am sa reusesc. Am citit o gramada pe tema asta dar, din pacate, viata bate filmul! Imi pare rau, ma doare si imi fac procese de constiinta dar nu mai am ce face. Efectiv nu am avut putere si timp sa ma mulg de cate 6 ori pe zi iar ele au fost mititele si nu au avut putere sa suga, sau Dumnezeu stie de ce nu au vrut la san...
De cuminti sunt cuminti, nu plang decat cand le e foame sau le doare ceva. Mai au perioade de mataiala dar nu foarte stresante.
Eu sunt obosita dar cred ca organismul s-a obisnuit cu starea asta sau s-a resemnat pentru ca nu ma mai simt asa naspa ca pana acum.
O sa incerc sa pun poze pe contul comun. Sper sa reusesc.
toate fetele si toti bebicii!
Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii
madalina28 spune:
Andrad, de cand te asteptam!mamica si bubulinele,asteptam poze!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
Andrada.P spune:
Am trimis pozici pe contul comun!
toate mamicile si bebicii!
Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii
madalina28 spune:
LA MULTI ANI!
Mihai
Grigoriu
Luca
Matei
Sa cresteti mari si sanatosi puiuti,sa va bucurati parintii toata viata!
Andrada intru acum sa vad pozele cu micile printese
madalina28 spune:
Andrada am vazut pozele cu micutele sunt superbe!Iar despre toata familia nu am decat cuvinte de lauda! Am facut o prostie eu stau la calc cu Sofiuca in brate si am sters din agitatia ei si greseala mea mailul tau,te rog frumos scuza-ne si mai trimite odata sunt sigura ca vor toate fetele sa-ti vada minunile.
adaca spune:
MIHAI si GRIGORIU
LUCA si MATEI
Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Ginger si Mada multumim de urari x4
Andrada Felicitari ! Sa te bucuri de printesele tale.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Ginger00 spune:
Va multumim din suflet .Am sarbatorit cu nasii iar astazi Mihai a inceput sa umble singurel ,am crezut ca lesin de fericire cand la ambulatoriul unde faceam vizita pediatrica a ridicat manutzele si a venit la mine singurel strigand MAMA MAMA...Doamne ce fericire!!!!Grig umbla doar daca-l tin de o manuta
adaca spune:
GINGER Sunteti mari, daca mergeti singuri
Noi astazi am avut serbarea de Craciun, a fost foarte frumos, dar si foarte obositor. Urmeaza
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE