Parintii NU au voie la serbarea de Craciun
Raspunsuri - Pagina 4
A_Iulia spune:
La noi in fiecare an se inchiriaza o sala. Copiii pregatesc cu bucurie programul ce seamana cu o piesa de teatru, e o surpriza pentru parinti (fii-mea nici nu-mi da foarte multe detalii inainte, daca e surpriza...)
Nu am vazut sa aiba vreunul mai marisor trac pe scena, ori s-au obisnuit de anii trecuti (sunt mai multe serbari de genul asta, si de Paste, si de Halloween, si de sfarsit de an scolar). Fiecare are costumatie speciala, exista o tematica a serbarii si fiecare grupa are programul ei, iar la final - program comun.
Parintii nu prea vorbesc in sala, poate si datorita faptului ca sunt multe cantece si au muzica destul de tare in boxe, de fapt nu-mi amintesc sa fi deranjat vreodata cineva, toti tac si se uita, indiferent ca e grupa copilului lui sau nu.
Inclusiv grupele mini si mica participa. Se mai intampla cate un copilas-doi sa planga, vine obligatoriu cineva pentru fiecare care e suparat. In cel mai rau caz, ar putea sa vina parintele sa-l ia - dar n-am vazut asta intamplandu-se vreodata, de regula cei mici plang un pic si se linistesc imediat.
Oh, pai serbarea este una din bucuriile fii-mii, o asteapta cu mare nerabdare, poate si datorita costumelor. Sunt foarte frumosi!
Tisina spune:
La gradinita lui Dragos, in ultima zi dinainte de vacanta de Craciun e programat in fiecare an "Christmas Party". In ce consta asta: ii ducem ca de obicei dimineata si ii luam, tot ca de obicei. Le ducem fursecute si "dulcegarii", gradinita vine cu sucurile, aduc un Mos Craciun care le imparte cadouri, acestuia ii canta, spun poezii, danseaza in jurul bradului, intr-un cuvant se distreaza. Anul trecut fii-meu a venit foarte incantat de la gradi, si mi-a spus ca s-au distrat de minune. Mi-a povestit pe nerasuflate cam ce au facut ei, ce a zis Mosu... cum i-a laudat pentru poezii, i-a aplaudat cand au cantat si au dansat....
Ce vreau sa zic: eu prefer de o mie de ori asa, decat sa stresez copilul "sa faca frumos" in fata tuturor parintilor. Prefer ca ei (copiii) sa se simta bine si sa se distreze, nu sa ne distreze pe noi in timp ce ei sunt emotionati si stresati. Vreau ca EL sa aiba amintiri frumoase, ca vazandu-i bucuria ne bucuram si noi. Pana la urma, sunt anii lui de gradinita de care isi va aminti cu drag mai tarziu. Daca vrem program artistic, ne prezinta oricum acasa, la bradul nostru, in familie, (la cererea lui) fara tracul de a se afirma in fata strainilor.
LiliaToma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andruskandu Exact! Si nu as vrea sa fie ceva special cu "program de poezii" stresant... departe de mine gandul asta. Sun multumita de cum se prezinta cresa, il vad pe el multumit, cateodata trag de pui sa-l imbrac... Poate accepta sa le faca niste poze... dar cine sta cu aparatul pe ei? Daca toti parintii vor poze si dau un aparat foto, crezi ca cineva va lua special ap. foto apartinator familiei pentru a poza bebeul respectiv? |
Noi cand eram la cresa, am lasat aparat si cineva a lasat o data si o camera
Avem un CD cu o zi de cresa, foarte frumos.
Poze nu am mai apucat sa luam ca ne-am mutat
Si la gradi am lasat o data aparatul, ce-i drept era ziua Ameliei, dar au pozat toti copiii si chiar imi pare bine.
Iar acuma din cate am inteles, Domnisoara educatoare are aparatul ei si a zis ca le face periodic poze si ne va inmana la fiecare parinte cate un CD cu diferite poze din diferite zile.
Noi avem marti serbarea... sunt curioasa cum o sa fie... e prima ei serbare
andruskandu spune:
Mai sunt cateva zile...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Ieri a fost serbarea de Craciun la Andrei la cresa. Pana la urma parintii au avut acces in sala.
Si a fost super!!!
Copiii au fost separati de parinti printr-un rand de masute, dar puii si-au facut loc repede la parinti.
A fost fain, cu muzica specifica, a venit mosu' cu pungile de cadouri (dulciuri si o jucarioara). Nu s-au spariat copiii, dar nici nu s-au inghesuit la mosu-n brate... Nici Andrei n-a vrut.
Cand m-a vazut a inceput sa planga cum ca vrea la mine, dar apoi a inteles ca nu plec nicaieri, asa c-a fost dezinvolt ca-ntotdeauna.
Eu, una, am trait intens momentele respective...
Parintii plecasera, ramasesera numai copiii ai caror parinti n-au venit la serbare, si noi
. Pentru ca Andrei nu se mai dadea dus de-acolo...
Placerea lor maxima a fost de a sparge baloanele, asa ca nu trecea mai mult de o juma' de minut si auzeai POOOC!
Mai mult plans o fetita a carei mama a venit mai tarziu (se terminase balciul), saracuta, a plans non-stop...
In rest numai rasete si veselie...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006