Parintii NU au voie la serbarea de Craciun
Raspunsuri - Pagina 3
andruskandu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Gradinita copiilor mei organizeaza o data pe trimestru asemenea intalniri, fara un prilej anume, unde sunt invitati parintii si intreprind unele lucruri impreuna, iar la urma exista gustari. Parintii au ocazia sa se cunoasca, sa-si vada copiii in mediul lor iar copiii sunt incantati sa ii aiba pe parinti alaturi, sa le arate cu ce se ocupa ei in timpul zilei, sa se joace impreuna. Gasesc aceste intalniri cu mult mai constructive decat clasicele petreceri. Maria |
Pai, bine, dar cam asa ceva mi-am inchipuit ca va fi. Adica vine mosu', vezi emotia copilului, o traiesti si tu, ca mama!
Dar nu trebuie sa fie ceva cu program de poezii, ceva care sa prezinte stres asupra copiilor! Nici nu-mi inchipuiam asta!
Dorinta ca, macar odata pe an sa fim alaturi de ei acolo, la gradi, cresa, cu ei bucurandu-se de noi, aratandu-ne jucarii, sau ce fac pe-acolo...
Donia, Maria

Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
mariamunteanu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andruskandu Gradinita copiilor mei organizeaza o data pe trimestru asemenea intalniri, fara un prilej anume, unde sunt invitati parintii si intreprind unele lucruri impreuna, iar la urma exista gustari. Parintii au ocazia sa se cunoasca, sa-si vada copiii in mediul lor iar copiii sunt incantati sa ii aiba pe parinti alaturi, sa le arate cu ce se ocupa ei in timpul zilei, sa se joace impreuna. Gasesc aceste intalniri cu mult mai constructive decat clasicele petreceri. Maria |
[font=Georgia][purple]Pai, bine, dar cam asa ceva mi-am inchipuit ca va fi. Adica vine mosu', vezi emotia copilului, o traiesti si tu, ca mama!
Dar nu trebuie sa fie ceva cu program de poezii, ceva care sa prezinte stres asupra copiilor! Nici nu-mi inchipuiam asta!
Dorinta ca, macar odata pe an sa fim alaturi de ei acolo, la gradi, cresa, cu ei bucurandu-se de noi, aratandu-ne jucarii, sau ce fac pe-acolo...
[/quote]
Veniti voi, parintii, cu asemenea propunere la directiunea gradinitei. Noi suntem organizati, dar ce am povestit e initiativa gradinitei, educatoarele se straduiesc f mult sa organizeze aceste intalniri si sa pregatoeasca gustarile - totul este inclus in taxa de gradinita, noi nu platim nimic in plus.
Pe langa asta, mai sunt 2-3 sedinte cu parintii pe an in care ni se comunica ce programe au, ce idei au, ce excursii au facut sau au in plan. Tot in cadrul acestor "sedinte" facem anumite jocuri interactive, noi intre noi parintii. Este foarte interesant.
Mai e ceva: fiecare parinte are dreptul ca, dupa o programare cu gradinita, sa petreaca in incinta si o zi intreaga cu copiii, sa-i vada "in actiune".
Maria
andruskandu spune:
Din pacate, noi nu avem voie sa intram in camera lor...
Andrei e la cresa de stat, nu la particular.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
mariamunteanu spune:
| citat din mesajul lui andruskandu Din pacate, noi nu avem voie sa intram in camera lor... Andrei e la cresa de stat, nu la particular. |
Cum nu aveti voie sa intrati ? Nu ar trebui sa aiba importanta ca e de stat sau particulara, principiile sunt aceleasi.
Maria
andruskandu spune:
Nu avem voie. Acum cateva zile a venit un baietel cu bunica lui. Si a inceput sa planga, sa tipe si sa se agate de buna-sa.
Intr-un sfarsit i s-a permis sa stea cu el, in usa camerei, pe un scaunel...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
mariamunteanu spune:
| citat din mesajul lui andruskandu Nu avem voie. Acum cateva zile a venit un baietel cu bunica lui. Si a inceput sa planga, sa tipe si sa se agate de buna-sa. Intr-un sfarsit i s-a permis sa stea cu el, in usa camerei, pe un scaunel... |
Acum te inteleg de ce iti doresti atat de mult sa asisti la serbare, pt. ca ar fi singura posibilitate sa-ti vezi copilul in mediul lui de la gradinita.
Maria
andruskandu spune:
Exact! Si nu as vrea sa fie ceva special cu "program de poezii" stresant... departe de mine gandul asta.
Sun multumita de cum se prezinta cresa, il vad pe el multumit, cateodata trag de pui sa-l imbrac...
Poate accepta sa le faca niste poze... dar cine sta cu aparatul pe ei? Daca toti parintii vor poze si dau un aparat foto, crezi ca cineva va lua special ap. foto apartinator familiei pentru a poza bebeul respectiv?
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
Cristina_C spune:
La noi fac ei poze cu aparatele lor, ale gradinitei si nu pozeaza un copil anume ci mai multi copii, in diverse momente de la serbare, din diverse unghiuri, apoi afiseaza pozele in hol, numerotate, alaturi pun o lista si parintii aleg pozele in care apare copilul lor, se trec pe lista si educatoarele mai scot cate e nevoie- contra cost, normal.
lbelciug spune:
La cresa noastra, parintii pot asista la serbare stand ascunsi in sala de somn care comunica cu sala de activitati printr-un geam si pe care d-nele educatoare au pus cearceafuri. E inghesuiala si inconfortabil pt parinti, insa e cel mai bine asa pt copii. Eu personal le felicit pe educatoare pt aceasta idee.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM
ankalaura spune:
Mda... si la noi au inchiriat o sala, la Caragiale mai precis... Vara... mureai de cald... Aparatele de aer conditionat nu faceau fata... Mamici cu bebelusi in brate venisera sa vada copilul cel mare "performand" Bebelusul plange. Plange si nu se opreste. Mama nu iese cu el afara. Vrea sa vada performanta celui mare. Ca mama de bebelus, ma intreb ce naiba era in capul respectivei! O bunica discuta despre educatie cu fiul sau ginerele, nu e clar. Apare copilul lor. Liniste, hop in picioare de pe scaun, poze, poze...Termina al lor, se reapuc de vorbe. Toti vorbeau. Deci fiecare trebuia sa il acopere pe celalat.
Copilul meu priveste in sala, vede atata rumoare si agitatie si incepe sa planga "Mami, de ce rad de mine? De ce nu vor sa ma asculte?"
Nimic nu m-a durut mai tare!
Imi venea sa ma sui pe scena si sa strig la acea hoarda de nesimtiti! Asa i-am considerat si asa ii consider si acum!
Fata mea avea 4 ani. Era in al 3-lea an de gradinita/cresa.
Anul asta e primul an in care serbarea se tine fara parinti. Vor filma ei. Nici nu ma intereseaza sincera sa fiu. Daca vreau sa vad emotii, chem Mosul acasa, chem si cativa copii...