LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 4
stoisor spune:
Moni si ,chiar fff dragut ,continua
Citat: |
citat din mesajul lui monicaa Si ce fac eu acum..dupa tema unde dai si unde crapa : blog!! De-deprimare prin compozitii psihodelice http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ EDIT: adevarul e ca o musteam de mult dar nu-mi faceam curaj. Dar a aparut Creata si mi-a dat bobarnacul de care aveam nevoie Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
cati_magureanu spune:
hai ziua buna!
misto, misto cu AMR-ul, adevarat! ne reintroduce, parca, putin, in atmosfera de dinainte de nastere... Bravo Ceska! Chiar..ar fi dragut sa ne punem toate AMR-ul la semnatura...nu? ...ma duc sa-l pun!
Moni, maaa..sarcuta Clara...imi pare rau sa aud ca iarasi este bolnavioara...Asta-i treaba cu gradi...si fiind si iarna acum...circula viruuusiiii...zdranga pe ulita, ca sa parafrazez pe cineva drag noua! ...Ar trebui sa faca si astia, la gradi astea, camere separate pt. copii bolnavi (raciti) si cei sanatosi...Asta mi-a venit acum in minte, de la clinica de pediatrie unde-l duc pe Matei...astia au 2 sali de asteptare: pt. bolnavi si pt. ce care nu sunt bolnavi, ca sa nu se contamineze copiii intre ei...
Sanatate multa! of..
Am aruncat ochiul la blog-ul tau si imi place de mor! V-am pus pe toate, fetelor, la favorites si va citesc de fiecare data cand am timp!
Honey ! S-ar ar putea sa fie de la dintisori impulsul asta de a musca...si pe Matei il vad ca are momente cand se vede ca-l chinuie dintii (isi baga mainile in gura si le molfaie sau orice altceva, baleste la greu, este marait) si se mai repede sa ne mai muste de nas, sau de obraz...Nu s-a intamplat sa muste tare pana acum..numai, asa..se repede si se infige...Mai musca cand ii periem dintii. Am periuta din aia de se pune pe deget si cand incep sa-l perii mai tinde sa ne muste de deget. Pe Alex l-a muscat o data destul de tare!
Stati bine la measurements! Noi la 10 luni jumatate avem doar 9 kg! nu stiu cati cm la inaltime (tre' sa convertesc din inch si mi-e lene) dar suntem destul de inalti, oricum! De aceea ziceam ca ne inacdram si noi la silfizi!
Pupam pe AJ!
Corina, bine ai venit la noi! Ne bucuram ca-ti place aici si te asteptam si pe tine sa ne povestesti mai multe despre voi!
Uf, dar v-ati luptat cu ceva problemute de sanatate! Speram ca nu vor mai aparea si micuta ta va fi bine! Cum o cheama? Te asteptam si cu poze, daaa?
Elle, am ras si-am plans de prestatia "reporteritei"! Maaa, da' chiar asa...cum au angajat-o mai, oamenii aia?! Nu se mai dau, ma, niste examene, ceva? Chiar asa, oricine poate deveni reporter, jurnalist?! Nu se gandesc si ei, cand angajeaza, ca este sigla lor in joc? Ma rog...ce probleme ma framanta pe mine acum!
Pe mine ma framanta ca am vb. cu mama si plangea ca de aproape 2 luni nu au gaze..ca se pare ca este un conflict intre Distrigaz si o firma care a montat prin bloc niste contoare si-si arunca pisica de la unii la altii si nimeni nu face nimic..si astia gatesc pe resouri, butelii...Da..uite asta-i Romania anului 2008! A aparut si articol in Evenimentul zilei insa nimeni nu se sinchiseste! Am inteles ca nu este singular cazul..sunt mai multe cazuri in Bucuresti..aceeasi treaba! Uf! Halal!
Uuups...am fugit! Matei roade stecherul de la veioza!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
cocodutz spune:
[
Exact asa face si Ioana, ii place f mult sa ma traga de par si sa imi dea palme, rade cand face astea. Si eu as vrea sa o deavat, nu stiu cum.
prinde i manuta atunci cand da si fa-o sa te mangaie (mai-mai, mai-mai) incet, de fiecare data cand da cu manuta in tine. poate nu iese de prima data, dar cu timpul va sti ca ceea ce face nu e corect si ca tu incerci sa i explici ca mai-mai e mai frumos. eu asa am invatat-o pe a mea.
Ellenuta spune:
cati unde? in ce zona? poate dam la tv .. si se rezolva ceva ..
astept detalii .. ca sa le prezint maine la sedinta de sumar ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
aurel_cris spune:
Buna seara zuzici am intrat si eu sa vad ce mai faceti.Inca nu am apucat sa citesc tot,sper ca ma lasa Bia mea sa stau putin pe calculici.Multumim mult pt. urariRamonab,Kalosalina,Lala 20,Ioanact,rcl_sandor,Creata,sper ca nu am uitat pe nimeni
Cristian-Bogdan,Matei,
[red]emiliapop[/re]
Am citit ca sunt cativa clopotei bolnaviori le doresc multa sanatate.
Noi am fost si ne-am cantarit astazi avem 8,840 la 9 lunisoare,au spus ca este ok.Vroiam sa va intreb daca la voi cand le-a iesit dintisorii la clopotei plangeau asa necontrolat o jumatate de ora fara sa se opreasca??Eu nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac acum e mai rau ca inainte cu somnul,ma duc la dr aici si ei zic ca vrea atentie de aceea face asa.Eu zic ca poate fi de la dintisorii caci o iau in brate si tot plange asa saraca cu sughituri,i-am dat si cu geluri,paracetamol....Voi ce credeti,ati patit asa??
mamicile si clopotei....gata nu mai vrea sa ma lase,sa terminat pauza
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul 18.11.08
ceska777 spune:
Daca tot am pus AMR si va place am revenit sa il corectez: mai sunt.....mai erau azi 19 zile dar cum e aproape maine pun 18!
Puiul meu doarme deja de 15 min. E rupt, la pranz a dormit f putin nici 40min. Daca maine se trezeste la 07:00 a dormit 12h, ceea ce e record personal! Am facut baita fara Bademeister, a baut laptic si abia a reusit sa isi aseze corect suzeta in gura de obosit!
Monicaa,
nu stiu ce sunt aia cu initialele puse de tine, o sa ii caut la noi in zona. Mie mi-a ramas inima la o masa cu 4-6 scaune si o servanta de la IKEA. S-ar incadra perfect in zona de luat masa din noul apartament. Doar ca nu ne permitem pretul si mai tre sa imi conving sotul si asupra culorii, e un negru patinat. Asa ca vom avea un model de acum 5 ani, de la privat, cu masa ovala si 6 scaune, la un pret de pret. Ne iese aproape transportul mai scump dar asta e!
Roli,
deci inteleg ca voi cumparati apartamentul?! Sa fie intr-un ceas bun! Noi ne mutam in chirie momentan, speram sa vindem repede mansarda noastra romantica si sa ne hotaram unde vrem sa locuim pe cand incepe Benji scoala. Sotul vrea sa se mute cu serviciul, ramane de vazut cand/unde/cum/ce imi gasesc eu de lucru.... multe necunoscute in ecuatia noastra locativa.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR=19
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
Ion si Maria se pregatesc de culcare..se dezbraca, se pun in pat,Maria se intoarce pe o parte si inchide ochii.
Ion o bate pe umar si-i spune:
-draga mea, uite, ai uitat sa-ti iei aspirina(si ii intinde pastila cu un pahar cu apa)
Maria:
- dar nu am nevoie, nu ma doare capul.
Ion:
-A,nu? pai atunci HAI!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ceska777 spune:
Ellenuta,
imi place de Ion asta!!! Ma miram ca nu se mentioneaza de unde e: Ardeal, Banat, Moldova, Muntenia, Dobrogea, Oltenia....
Sau e reclama la aspirina?!
AMR = 18
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
cocodutz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stoisor bine ai venit mami,nu, nu esti singura suntem toate pe aici cu una cu alta,acum una acum alta asa ca bine ai venit asteptam mai multe date despre tine si fetita ta cu poze da?
Sara Ioana 15.02.2008 ************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008 7.11.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
da, pai pana acum numai va citeam, deci nu stiu nimik de cum sa pun poze...habar nu am fetelor...poate imi spuneti voi
ceska777 spune:
Corina,
bine ai venit! INtai spune-ne datele complete sa te treaca vreo zuza sefa in lista de la inceput de capitol (vezi acolo ce date trebuie date). Apoi iti faci cont pe www...webshots...com si incarci acolo poze. Mergi la "contul meu" pe DC, si la semnatura poti pune link-ul la pozele de pe webshots. Te-am ajutat cu ceva? Sper!
AMR = 18
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi