LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 3
monicaa spune:
Mai ma ia jalea cand ma uit la copilul asta al meu
E fleasca, nici nu are putere sa se joace. Zdrangane 2 min o jucarica, se intinde la loc in patutz.
La 5 ore de la paracetamol a facut iar 39.1. Acum i-am dat Nurofen.
Off
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
creata2008 spune:
Monica, se pare ca te-am ambitionat puternic, ca ai scris frumos, chiar de la primul post.
Sper sa se faca bine Clara si sa te linistesti si tu!
Corina, bine ai venit printre noi. Mai ai un mesaj de scris si scapi de morare, putem vorbi astfel in timp real. Arunca-te cu capul inainte si intra direct in discutii.
Ceska, pupam un flacau smecher si uram succes la mutat/sortat/ambalat/stricat/pus la loc!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
LaLa_20 spune:
Elle...
am fost la banca...raiffesen...nu m-am icumetat sa caut si mai departe...am scris la subiectul dedicat pag 8 nr de cont...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 Elle... am fost la banca...raiffesen...nu m-am icumetat sa caut si mai departe...am scris la subiectul dedicat pag 8 nr de cont... Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Printesa mea Bibi se face mare! VIDEO In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
ma uit acum.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
honey79 spune:
Cretzulina... ufa...m-ai facut sa ma gandesc daca cumva ne purtam noi asa in casa. Oups...raspunsul e negativ.Iti dai seama ca... n-am face asa ceva in fata lui Andrew, nici daca... ne-am purta asa in viata de zi cu zi.
El fie incerca sa ma pupe, si nu stie...fie, ii era fomita ...nici nu mai stiu.
Am vazut ca lately musca orice prinde.Cred ca ne mai ies ceva dintisori, caci si baleste destul de mult.
Stiu ca la cresa au fost cateva (2 ) cazuri , cand copiii au inceput sa muste. Si el a fost muscat de deget, la 2 saptamani dupa ce l-am dus la cresa.
Cu batutul... nu stiu ce sa zic si nu stiu cum sa-l educ. Ca daca ii dau peste manute cand face, el nu intelege.Si eu n-as lovi destul de tare, iar el ar crede ca ne jucam.
Am vazut ca a invatat sa loveasca jucariile una de cealalta... ia cate 2 in manute si le buseste.
Dar are si prostul obicei sa ma traga de par cand e in bratele mele ( de-aceea ieri m-am tuns scurt) sau sa-mi dea cu palma in cap.
Si aici.... nu stiu cum sa-l dezvat.
Caci el crede ca se joaca. Rade si vorbeste cand ma trage de par sau ma plesneste. Si.. normal, n-as vrea sa-si ia nasul la purtare. Il iubim, dar nu vreau sa devina un rasfatat.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
cocodutz spune:
monica, citind mesajul tau parca ma regaseam pe mine...eu stiu ce simti..hana mea din septembrie trece de la o boala la alta...face pauxa o saptamana apoi iara febra, iar alta pacoste, iar antibiotic...e groaznic. am stat si internate...mai groaznic! durerea noastra ca mama e mai mare si mai ales ca si eu am lipsit mult de la serviciu,(predau franceza la o scoala generala in bucuresti)si mi am luat 3 concedii medicale pana acum...eu sper din tot sufletul sa ai un copil sanatos si sa treci de toate cu bine
Ioanact spune:
citat din mesajul lui honey79 Dar are si prostul obicei sa ma traga de par cand e in bratele mele ( de-aceea ieri m-am tuns scurt) sau sa-mi dea cu palma in cap. Si aici.... nu stiu cum sa-l dezvat. Caci el crede ca se joaca. Rade si vorbeste cand ma trage de par sau ma plesneste. Si.. normal, n-as vrea sa-si ia nasul la purtare. Il iubim, dar nu vreau sa devina un rasfatat. POZICI DE TOT FELU' POZE ANDREW-JOHN ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI FILMULETE ANDREW-JOHN BOTEZ ANDREW My silly cats Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
Exact asa face si Ioana, ii place f mult sa ma traga de par si sa imi dea palme, rade cand face astea. Si eu as vrea sa o deavat, nu stiu cum.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
Asa creste Ioana
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
stoisor spune:
bine ai venit mami,nu, nu esti singura suntem toate pe aici cu una cu alta,acum una acum alta asa ca bine ai venit
asteptam mai multe date despre tine si fetita ta cu poze da?
citat din mesajul lui cocodutz buna fetelor! eu am mai scris ieri undeva...pe aici dar nu mai gasesc mesajul........ei lasa ca scriu din nou. am 24 de ani, ma numesc corina si am o fetita de 11 luni, nascuta pe 9 ian 2008, prin cezariana. va citesc dianinte sa raman insarcinata si imi place mult de voi...e frumos tare aici. de asta va intrebam daca ma primiti si p mine ptr ca ma simteam f singura, fetita mea e bolnava de ceva vreme si simt ca nu o mai scot la capat...a facut raceli, laringira,rinofaringita,infectie urinara ptr care am stat cu ea in spital, iar acuma iar rinofaringita cu febra si tot tacamul..scaune moi de la supozitoare si tot asa....dar vad ca nu sunt singura...va pup corina |
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
Honey vad ca A.J.are si el ale lui si unele le face si a mea odrasla(batut 2 jucarii una de alta,muscat,dar eu cred ca de drag o face ) dar sa ne vezi pe noi........si chiar mi teama deja...
Sara mea isi da cu palma peste cap destul de des deja,nu stiu ce are si de ce face asta,i place f mult sa dea na-na la jucarii si de 3 zile isi da si ei na-na peste cap si stiu cat de tare da ,pt ca ma altoieste si pe mine cateodata si chiar are putere
cred ca o sa intreb un doctor de ce face asta
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
creata2008 spune:
Cred ca m-am exprimat eu gresit... Eu, de exemplu, o musc din joaca pe Mariuca. De ceafa, de spate, de unde apuc. Evident ca nu tare, Doamne Fereste! De drag, imi vine sa o mananc toata. Nu o fac des, ca ma gandesc tot timpul sa nu faca si ea la fel. La asta asta ma refeream. Ce am citit eu, se referea la faptul ca baietii reactioneaza altfel, prind mai repede, jocurile fizice - sa zic asa, muscaturi, batai peste manute (gen "na-na"), piscaturi de buculite.
Nu ma gandeam ca va muscati voi in casa, hehe!
Cu batutul... aici fiecare face cum crede de cuviinta. Daca pentru un anume copil, e eficient sa ii dai una la fundulet sau peste maini, parintii decid. Eu, una, sper sa ma pot impune in fata ei, ma refer mai tarziu, evident, si sa gasesc argumente oarescum coercitive. As prefera sa nu dau in ea.
La varsta asta, ma gandeam la un moment dat ca ce inteleg ei... daca ii dai peste mana. Eu am ales calea cu "nu ai voie acolo, te rog sa pleci, multumesc", aratat degetul in semn de "nu". Dar de fapt nu conteaza ce tactica adopti. Conteaza tonul ferm al vocii si ochii hotarati. Si mai conteaza sa fii ferm pe tot parcursul "cursului". Adica daca i-ai dat voie o data la ceva si apoi ii spui ca nu are voie, e cam greu sa te inteleaga.
Cu jucariile lovite una de alta, eu am invatat-o pe Mariuca de ceva timp si o face constant. Si apoi se uita la mine, asteapta confirmarea si tot timpul ii spun "bravo" si o pup. Si loveste orice 2 jucarii, 2 magnetei sau 2 bile. Sper sa nu treaca mai incolo la jucarie in geam, bila in capul lui Mati si alte cele.
Despre rasfat... poate sunt unele mame care isi doresc de la inceput si afirma lucrul asta, sa aiba un copil rasfatat, dar eu cred ca tragi pe termen lung, tu, familia ta, viitorii lui/ei prieteni s.a.m.d. Dar balanta e greu de aranjat sa fie la mijloc. Ca nu o pui cu mana si fiecare are personalitatea lui.
Ooooof, e greu sa fii parinte!
citat din mesajul lui honey79 Cretzulina... ufa...m-ai facut sa ma gandesc daca cumva ne purtam noi asa in casa. Oups...raspunsul e negativ.Iti dai seama ca... n-am face asa ceva in fata lui Andrew, nici daca... ne-am purta asa in viata de zi cu zi. El fie incerca sa ma pupe, si nu stie...fie, ii era fomita ...nici nu mai stiu. Am vazut ca lately musca orice prinde.Cred ca ne mai ies ceva dintisori, caci si baleste destul de mult. Stiu ca la cresa au fost cateva (2 ) cazuri , cand copiii au inceput sa muste. Si el a fost muscat de deget, la 2 saptamani dupa ce l-am dus la cresa. Cu batutul... nu stiu ce sa zic si nu stiu cum sa-l educ. Ca daca ii dau peste manute cand face, el nu intelege.Si eu n-as lovi destul de tare, iar el ar crede ca ne jucam. Am vazut ca a invatat sa loveasca jucariile una de cealalta... ia cate 2 in manute si le buseste. Dar are si prostul obicei sa ma traga de par cand e in bratele mele ( de-aceea ieri m-am tuns scurt) sau sa-mi dea cu palma in cap. Si aici.... nu stiu cum sa-l dezvat. Caci el crede ca se joaca. Rade si vorbeste cand ma trage de par sau ma plesneste. Si.. normal, n-as vrea sa-si ia nasul la purtare. Il iubim, dar nu vreau sa devina un rasfatat. POZICI DE TOT FELU' POZE ANDREW-JOHN ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI FILMULETE ANDREW-JOHN BOTEZ ANDREW My silly cats Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona