LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocodutz spune:

buna fetelor! eu am mai scris ieri undeva...pe aici dar nu mai gasesc mesajul........ei lasa ca scriu din nou. am 24 de ani, ma numesc si am o fetita de 11 luni, nascuta pe 9 ian 2008, prin cezariana. va citesc dianinte sa raman insarcinata si imi place mult de voi...e frumos tare aici. de asta va intrebam daca ma primiti si p mine ptr ca ma simteam f singura, fetita mea e bolnava de ceva vreme si simt ca nu o mai scot la capat...a facut raceli, laringira,rinofaringita,infectie urinara ptr care am stat cu ea in spital, iar acuma iar rinofaringita cu febra si tot tacamul..scaune moi de la supozitoare si tot asa....dar vad ca nu sunt singura...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Multumim ptr urarile de sanatate.

Copilul asta dupa ce ca e bolnav nici nu vrea sa doarma. E prea terminata sa se joace asa ca miauna si se vaita non-stop. Tace numai la mine in brate. Acum e in patutz cu suzi in gura si momentan tace. Poate o atipi.

Mai situatia cu jobul si ajutorul e super complicata. Sigur ca as putea lucra de acasa (doar am facut-o sa bag ore suplimentare noaptea la greu ) dar ca solutie de zi cu zi pica ptr ca am un sef super cretin care trebuie sa treaca din 2 in 2 ore prin birou sa vada ce naiba facem. Iar daca sunt acasa nu ma mai poate controla. Am pierdut o gramada de colegi f buni pe tema asta. Se saturasera saracii de 2 ore dus, 2 intors pe drum catre job si si-au gasit altceva in lipsa alternativei home office.

Tagesmutter nu accepta copii doar din cand in cand deci pica varianta. Ca solutie permanenta iar nu-i buna ca au concediu 30 zile pe an si daca se imbolnavesc rau de ex nu prea au back-up.

Bona(Kinderfrau) sa vina la noi acasa costa de la 10 euro pe ora in sus..la aproximativ 10 ore pe zi faceti si voi o socoteala. Iarasi si aici te refuza sa vina numai din cand in cand, in special cand e copilul bolnav.

De asta spuneam ca nu prea am solutie, ca de incercat am incercat tot ce e momentan pe piata.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Si ce fac eu acum..dupa tema unde dai si unde crapa : blog!!

De-deprimare prin compozitii psihodelice http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

EDIT: adevarul e ca o musteam de mult dar nu-mi faceam curaj. Dar a aparut Creata si mi-a dat bobarnacul de care aveam nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Vali, mesaj pentru tine din capitolul trecut:
Tragi-comedie la voi acolo!

Am citit ca baietii sunt predispusi la joaca de tip "muscatura" si ca fac ceea ce vad acasa. Adica, mama sau tata il musca in joaca, dar numai ei inteleg ca e de joaca, copiii nu pricep. Mare atentie la chestia asta!

Ma bucur ca ii place lui AJ masuta, acum il astept si eu pe Dani, cu ele acasa.

Vorbeai de decoratiuni de sarbatori. Dani a montat ieri pe terasa beculetele si sunt supeeer incantata. Maine, la shopping, ma duc sa cumpar si brazi. De-abia astept!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Am fost afara, Benji s-a dat in leagan si a dat ture pe la locul de joaca. Parca pasea pe Luna nu pe Terra!!!!
Acuma e langa mine si face cumva ca si Donald Duck, pacat ca inceteaza dupa vreo 2 minute, chiar cand ma trezesc sa il inregistrez!
In seara asta ii fac baie singura si mai devreme ca e rupt azi nu a dormit la pranz decat 30-40min???? Mi-am spus oful pe blog dar durerea de cap cauzata de nervi nu a trecut inca....

Mai dau o strigare dupa VEEEEEEEEEEEEEENN!!!! Hai inapoi, iarta-ne!

Si unde esti Mitsu??? Ne e dor si de Conrad???

Si Miri???? Nu ne mai iubesti decat de ziua nationala? Uite vreau sa te felicit pentru carnet, eu mai trag cu ochiul la cutia de praline. Sa il stapanesti sanatoasa si primul incident sa fie si ultimul. Ever!

Asa....

Ginette, poate apuci sa ne citesti pana rupeti turta! Noi o sa-i uram Adelei tot ce ii urezi tu si poate si mai mult!!!!!

La fel Anei de Alina023.
E primul nostru clopotel si e a noastra a tuturor, ca si ceilalti de altfel!
Zic acuma ca in week end vom fi ocupati cu cumparat/transportat/depozitat mobila pentru locuinta noua!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR=20

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Mai fetelor, va rog eu nu ma lasati sa crap de curiozitate; spuneti-mi si mie ce e cu veeeeeeen pe care o tot strigati voi? Care e povestea?

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocodutz

buna fetelor! eu am mai scris ieri undeva...pe aici dar nu mai gasesc mesajul........ei lasa ca scriu din nou. am 24 de ani, ma numesc corina si am o fetita de 11 luni, nascuta pe 9 ian 2008, prin cezariana. va citesc dianinte sa raman insarcinata si imi place mult de voi...e frumos tare aici. de asta va intrebam daca ma primiti si p mine ptr ca ma simteam f singura, fetita mea e bolnava de ceva vreme si simt ca nu o mai scot la capat...a facut raceli, laringira,rinofaringita,infectie urinara ptr care am stat cu ea in spital, iar acuma iar rinofaringita cu febra si tot tacamul..scaune moi de la supozitoare si tot asa....dar vad ca nu sunt singura...va pup

corina

Bine ai venit!Fetele nu au vazut mesajele tale in timp real ca sunt moderate,multe despre boala micutei nu stiu sa-ti raspund,multa sanatate micutei si sa ne scrii toate detaliile despre tine sa te putem adauga in listuta.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocodutz

buna fetelor! eu am mai scris ieri undeva...pe aici dar nu mai gasesc mesajul........ei lasa ca scriu din nou. am 24 de ani, ma numesc corina si am o fetita de 11 luni, nascuta pe 9 ian 2008, prin cezariana. va citesc dianinte sa raman insarcinata si imi place mult de voi...e frumos tare aici. de asta va intrebam daca ma primiti si p mine ptr ca ma simteam f singura, fetita mea e bolnava de ceva vreme si simt ca nu o mai scot la capat...a facut raceli, laringira,rinofaringita,infectie urinara ptr care am stat cu ea in spital, iar acuma iar rinofaringita cu febra si tot tacamul..scaune moi de la supozitoare si tot asa....dar vad ca nu sunt singura...va pup

corina

Bine ai venit printre zuze.Sa ne spui si cu ce greutate s-a nascut clopotica ta, cm scor, ora, data nasterii tale, sa ne pui si poze cu clopotica, sa o vedem. Ii doresc multa sanatate, sa se faca bine, stiu cum e sa ai copilul bolnav.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Asa creste Ioana

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Citat:

corina

Bine ai venit Corina si sa te citim cat mai des!

Si multa multa sanatate..off.. e cumplit cand sunt clopotzeii bolnavi!

Mergi la inceput

Ceska ce bine ca ati reusit sa iesiti! La noi e exact vremea aia cum ca nu ai da nici un caine afara din casa si asta de ieri.

Spor la shopping ptr noul apartament!! ( Nu stiu ce aveti prin zona ca magazine dar K.N.A.S.T e o alternativa buna..mobila moderna si preturi normale )

EDIT: imi place de mor ca ti-ai pus AMR E super palpinant asa!!

Mergi la inceput