Campina la apel! (2)
Raspunsuri - Pagina 3
devoska spune:
Neata, fetelor!
Andrushkule, cum mai stati cu dintisorii? Sara se tot vaita de 2 saptamani ca "o doare pe fata". In sinea mea mi-am zis ca asta e abureala ca sa scape de invatat. Citesc postarile tale cu dintisorii lui Andrei si mi se aprinde beculetul. O pun pe Sara sa deschida gura.
Ii ies trei masele... in spate de tot. Doua jos si una sus, fiecare pe cate o parte. I-am dat nurofen si s-a mai linistit si ea. Din pacate nu am avut gel, dar cred ca oricum era un pic cam tarziu pentru el, gingia deja e sparta.
Mishule, sa inteleg ca nu ai mai fost la chef?
Donez prof, doar pe perioada vacantei, cu drag
. Dar trebuie sa promiti ca ai grija de el si il inapoiezi in forma buna pentru reluat lectiile... de rusa, binenteles!
Va pupicesc cu drag si va doresc o saptamana placuta!
PS. aici ninge! ![]()
andruskandu spune:

L-am dus pe pui la cresa. Sper sa nu fie alte probleme decat dintii. Oricum febra nu a mai avut de 2 zile.
Trei masele, hai? Si ziceai ca vrea fata sa traga chiulu'....
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
Mama denaturata ce esti! Pai se poate sa bintui pe net sau cu minunatia aia de prof si sa lasi fata?
Pai vezi c-am avut dreptate cu emoticonul pe care ti l-am "tras" la "Prietenie la plesneala"?
(sau inca nu ai vazut!)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
Ce faceti?
Gata cafeaua? Eu tocmai am baut un "3 in 1" facut cu lapte...mmm...bun!
Pe Andrei l-am dus la cresa, sa-si faca de cap pe-acolo, nu pe capu' meu
.
Dimineata a fost maraiiiit tare, mi-a facut crize de nervi, cu tipete, urlete, dat palme...si cu degete in gura... asa ca l-am inteles, saracutul... tare-l mai chinuie caninii de jos, ca acolo-mi arata ca-l doare.
Pana la urma s-a potolit, dar greu.
Voi? Iar ati plecat...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
daca mishu ma acuza ca sunt mama denaturata 

... "Minunatia aia" nu prea a dat rezultate, prin urmare ma gandesc sa ma reprofilez si sa angajez o tipa
. Hai sa vad acum ce dai din tine
. 
Andrushka, nu i-ai dat cu niste gel pe dintisorii care ies? Nu stiu cat de bun e, ca Sara nu prea a facut "urat" cand i-au iesit dintisorii. Mai rau a fost acum.
Eu am fost la "serbare" la Sara. Serbarea de azi a fost pentru toate clasele de 6 ani. Fiecare clasa a avut 2 colinde, scurt si la obiect. Putin, dar copiii s-au bucurat cu adevarat, fara a fi stresati ca au uitat poezia sau dansul, ca s-au balbait sau nu au avut timp de schimbat costumele. Sala de spectacol, fara inghesuiala, fara susoteli, fara telefoane mobile. Nu cadouri la profesori, nu flori, nu pupaceli de complezenta...
Super! Dar ce m-a mahnit a fost ca a trebuit sa imbracam copiii in rosul, alb sau verde, dar pe scena toti au aparut in negru si alb, mai putin Sara si inca o fetita care au fost in rosu...
Erau frumosi toti, dar sara si cealata fetita sareau in ochi in atata negru.
andruskandu spune:
Devoska, cred ca a fost totusi frumos la serbare...
Andrei va avea la cresa serbare de mos, dar noi, parintii, nu avem acces
.
Nu i-am dat, pentru ca am observat ca durerea e de scurta durata, cateva minute, apoi trece... cateva ore mai tarziu iar are o criza, si tot asa... Cand i-au aparut primii dinti i-am dat si tot urla, cu crize de nervi. Pana nu-si face el, dintele, damblaua, nu se lasa![]()
Mishu, unde eeeeti?
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
"Minunatia aia" ar fi dat rezultate daca erai cu ochii in carte si nu in alte parti! ![]()
Andreiutz pe dintisori sa nu mai doara 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
devoska spune:

mishule, vezi ca daca insisti mai ca incep sa cred si eu asta
si promit ca ma fac fata serioasa si reincep lectiile
Hai ca te tot iei de viata mea, tu cum mai stai cu a ta? Povesteste! 
Pe Andrei il mai dor dintisorii? Sara a facut aseara o criza... Cred ca era si obosita, plus maseaua. La 6 fara 10 era in pat si s-a mai trezit de dimineata la 7 si un sfert. Tu cand te mai duci la servici? Sau deja esti acolo de nu ai aparut? 
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devoska promit ca ma fac fata serioasa si reincep lectiile |
Nu mai tine miinile la spate si degetele incrucisate ca te vad!
Eu ma pregatesc de Sarbatori. O sa plec la soacra mea de Craciun, asa ca sa-mi tineti pumnii, nu de alta da' ieri tocmai m-am vopsit si de data asta cred ca face infarct cind m-o vedea!
(Doamne fereste, ca-i femeie buna!)
Dupa ce ca eram Cruella, acu' mi-am mai tras o dunga verde intr-o parte. Cind am ajuns azi la munca s-a facut pirtie in fata mea si toti isi faceau cruce cu limba in gura
devoska spune:

ma da vezi pana la Kiev? 

Waw, te duci la soacra? Verde la par? Meserie! Trebuia sa te duci asa prima data cand ai facut cunostinta cu ea
Si zici ca e femeie buna? Sau ai imblanzit-o tu?
Pune niste poze sa te vedem. Zici Cruella? Am vazut pozele tale si n-as zice. Pari fata buna
. Vezi ce draguta sunt?