Campina la apel! (2)
Raspunsuri - Pagina 2
devoska spune:
Mi-a aparut mesajul de doua ori...scuze!
Asa ca aici am sa va urez
La multi ani de Mos Nicolae!
devoska spune:
Faci ce faci si cauti motiv de chef, mai mishule... nu stiu ce sa ma mai fac cu tine
! As vrea eu sa ma distrez, dar... rusnacii si-au strans funiile si au plecat de pe bloc, pe profu' l-am concediat... 
Si in ianuarie ma intorc din tara cu soacra-mea
Asa ca doar in vise distractie...
Fetelor ati fost cuminti, ati primit cadouri in ghetute? De Andrei nu mai intreb, ca sigur a avut el un cadou bine ales, nu-i asa?
Multi pupici 
misha71 spune:
Pai acuma spui ca l-ai concediat pe prof????? Da-mi repede telefonu' lui sa-l angajez io! ![]()
Si de ce zici ca nu-i distractie cu soacra? Io cred ca e cea mai tare distractie din lume! Numai sa-i prinzi punctul slab si sa te tii atunci! ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:

Buna Dimineata la
!
M-am intors, am facut dusul de rigoare si iute pe DC!
Andrei e mai bine, vad ca nu mai face febra. Isi plimba degetele prin gura, insa, in continuare...
Altfel, voi?
Devoska, ai concediat profu', hai? Si nu-l pasezi?
Mishu, tot intr-o distractie? Ce cbine e de unii...![]()
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
S-a racit cafeaua, Andreiutu a adormit, iar eu bantui pe DC... de una singura.
Acum cateva zile am primit un spam cum ca am castigat 1,000,000. lire de la UK, via James Mcmillian, sau ceva pe-acolo... auzi, eram fericita castigatoare cu e-mailu'... L-am sters, dar daca...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
Astea-s timpenii, de obicei purtatoare de virusi. Nu mai deschide mesaje de la necunoscuti ca sint cu virusi atasate, in 99% din cazuri
Hai ca nu esti singurica! Am vazut si postarea ta anterioara, la timp, dar nu am avut eu timp sa-ti raspund, dar stai linistita ca nu s-a racit cafeaua, ca am baut-o de atunci! ![]()
Ma bucur ca e mai bine Andrei. Sigur din cauza dintisorilor. Am auzit ca ar fi niste dureri pe care noi, ca oameni maturi, le-am suporta cu foarte mare greutate.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
andruskandu spune:
Da, mi-am inchipuit... n-aveam cum sa castig EU atatia bani tocmai de la UK, sigur ca pe mine m-au gasit... fraiera.
Si Andrei e maraiiiiiiiiiiiit! Vrea aia, ba nu, ailalta, vrea in brate, vrea pe jos, cred si eu ca-l doare, mananca, deranjeaza ceva prin gurita....
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Noroc ca acuma doarme... mai respir si eu![]()
Daca vrei sa razi un pic, intra pe la "poznele lui Andrei" si nu numai, ca sa vezi cum face Andrei paine!
Eu am
de numa' azi dimineata!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
e tare tare scump!
buna treaba cu faina! Oare asa aratau ciorapii? ![]()
andruskandu spune:
'Neata
Hai la
!
Hi, hi, hi... ciorapii erau negri, nu albi... capacul de wc e alb...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui