Gravidute si mamici de Constanta (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Buna seara!
Multumim de urari!

Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut un an. Ce baiat mare am! Anul trecut pe vremea asta eu eram in postoperator, la nici 2 ore de la operatie si ma gandeam la bubu meu mic, ce face el singurel acolo, fara mami.
Chiar ieri m-am uitat pe pozele de la nasterea lui Luca si m-au cuprins emotiile. Doamne, ce senzatii minunate!
Luca inca nu-i motat, ne motam in ianuarie, cand vine si tati. Duminica il vom serba asa, putin, cu bunicii si nasii.

Luca stie sa spuna cum fac pisica,,,catelul si calul, stie sa ceara "apa", face "pa" din manuta, cateodata si "pusi" cu o manuta la gurita. Se da jos singur din pat, se intoarce pe burtica si se lasa in jos. Merge bine tinut de manuta, nu vrea singur inca, dar a facut vreo 3 pasi singurel, venind spre mine. Rade toata ziua, "citeste" din carticelele lui si imi arata si mie acolo, in carte, ce vede, daca e vreun catel, cal.

Va pupam si imi cer scuze ca nu scriu asa des.

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Hai si eu, hai si eu, am apucat ca inca nu e maine

Luca, Sa cresti mare mare si sanatos si voinic si norocos ca de frumos esti frumos, si sa se bucure de tine mami si tati!!!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Doamne Roxx,cata-i de scump Luca .Cred ca tati e topit si abia asteapta sa-l vada....Sper ca e ok,masinuta....adica nu lipseste nimic sper...Cat de mandru si fericit era...Si mami cat par are....eu mai am de o baie,ma piaptan deja cu prosopul...

Angi,felicitari pt. primii pasi ! Cred ca si eu as fi tipat de bucurie...ce nebuna esti...Si mie imi place cum scrii...bine tu chiar scrii...nu te joci..Mi-a placut descrierea zilei colorate...din punctul tau de vedere...Va

Mamacita,copilasii tai erau in seara asta cu tati in orasel?

Ioanact,bine ai venit!

Daniela,voi nu mai spuneti nimic?

Am vrut sa mai scriu dar imi pica ochii in gura...
Ah,sa nu uit, daca ma mai laudati mult mai fac un pas pana la elefantiazis...Si am nevoie de terapie grea pt.asta...

Mav,of,draguta,cat te inteleg...Madalina ii zice foarte bine,si Doc ,nu mai spun...eu cam la fel si testat pe copilul propriu.Eu credeam ca am depasit faza,dar m-a trezit Soescu ,spunandu-mi ca de aceea face Isi crizele de tuse ca ii sta ceva in gat ,adica Ioan.Si o sa mai treaca ceva vreme pana sa se obisnuiasca cu asta...Mai scriu altadata ca nu mai poci...Oricum doamna dr. are perfecta dreptate....In seara asta am fost doar noi trei in orasel...Daca o vedeai cat de fericita era,cum ne tinea pe amandoi de mana....Si azi la pranz, dupa ce a venit de la gradi, s-a apucat draguta sa-i stearga cizmulitele lui Ioan pt. Sfantul Nicolae....fara sa-i spuna cineva ceva...Pai sa-i aduca si lui Ioan ceva...sa-i puna ea cizmulitele curate langa ale ei....Si le-a pus si pe ale noastre toate la rand...Pai nu se manifesta saracuta dupa cat sufera...ar putea sa faca si mai urat...Si eu ziceam ca am probleme cu ea....Se pare ca nu stiu ce vb...de fapt ar putea fi cu mult mai rau daca face ea crizele astea de tuse...bietii de ei..Ce sa facem ...e parte din maturizarea lor ulterioara...
Pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

In conditiile astea daca e sa mai fac un bebe, o sa-l fac peste vreo 8-10 ani, parca nu ma lasa inima sa-l fac sa sufere pe puiul meu, mai ales daca si al doilea o sa iasa la fel de lipicios ca el....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Multumim de complimente

Angi, lebedele sunt in fata hotelului Paradiso (fostul hotel Mangalia, zis Siemens ) si's asa de frumoase si muuullteeee. Daca veniti, sa-mi dai si mie un tzarr, sa ne vedem.

Adina, msinuta e ok, intreaga, copilu' e multumit.
Daa, tati e topit dupa el. Si el dupa ta'su. Cand vorbim pe skype e tot numai un zambet. Off, abia astept sa vina...de'ar trece mai repede timpul asta.....

Si mie imi place cum scrieti. Ma relaxeaza sa citesc aici
Colorata o am salvata in favorite

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

La multi ani Luca!

La multi ani de Sfantul Nicolae!

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Alina,ai grija cu perioadele astea de apnee.Stridorul dispare de obicei cand incepe copilul sa stea in fundulet(tine de pozitia laringelui).Fereste-l de frig,umezeala, raceli si ascult-o pe dna dr.In legatura cu gelozia,nu stiu ce sa-ti zic,deja mi-e teama si mie si incep sa ma gandesc mai tare cum va fi cu 2.Te rog,mai trimite si mie nr tau ca nu cred ca-l mai am.
La multi ani Luca!Sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii!
Adina,ai dreptate in totalitate;si da...scrii frumos.
In Piata Grivitei s-a deschis un magazin cu ornamente de Craciun,azi a fost prima zi...are chestii f dragute si f ieftine.Eu am luat niste rame foto in forma de bradut,om de zapada,mos Craciun la doar 4 lei bucata;platouri cu motive de Craciun,figurine,candelute.
Ma duc sa fac pe mos Nicolae si sa pun cadourile.Matei va primi un Scooby Doo,un puzzle si un banc de scule....cred ca e cam mult,dar nu m-am putut abtine.
Va pup! Weekend placut!

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 25+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani celor ce serbeaza azi ziua numelui Nicolae sau Nicoleta! Sa va dea DD sanatate, bucurii si numai impliniri!

La multi ani celor ce si-au serbat zilele in ultima perioada!

Ati fost cumitzele, a venit "mo lae" (asa ii spune Teo lui mos Nicolae)?
Jojo felicitari, la tine a fost mai rapid mos Nik, sarcina usoara.
Alina -mav ma recunosc in ceea ce scrii, trebuie rabdare... dar fara tutun . De multe ori o alaptam pe Teo si citeam povesti pentru Alex, in acelasi timp. Este mai dificil in perioada aceasta, dar va trece. Acum se joaca amandoua de nu le mai ajunge casa. Le-a adus mosul Nicolae jucarii aproape la fel ca sa nu se supere si sa se certe pe ele, chiar a sesizat Alex acest aspect.

Multumesc pentru raspunsurile la legata de dr. oftalmologi. Am fost azi cu fetele la dr. Cioabla, Teo are conjunctivita iar Alex este ok.

O zi buna si distractie placuta!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

La multi ani! de sf. Nicolae tuturor celor ce-si serbeaza numele...dar si celorlalti...sper ca ati primit cadouri frumoase de la mosul...si nu doar nuieluse

Eu nu prea mai am timp de net...stau cu fata nonstop...aseara i-am facut bradutul si azi dimineata cand s-a trezit si l-a vazut s-a aezat in fund si a inceput sa bata din palme de bucurie. E asa de haioasa

Roxx
...La multi ani! inca o data pentru Luca (ti-am trimis si pe mess aseara) e un scump scump!

Va pup pe toate

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput