Gravidute si mamici de Constanta (37)
Raspunsuri - Pagina 4
ina78 spune:
Mada, Mav aveti toata admiratia mea... de unde aveti atita rabdare? Eu abia ma descurc cu GAbi, cu 2... as atinge limitele... cred acum. Poate de aceea nu m-as incumeta la 2... inca.
Amindoua aveti niste copii superbi.
Pe ANtonio l-am vazut ieri si e un adevarat cavaler... un bebe maaaarrre si dulcic foc. Il vad pe Gabi la 4-5 luni parca. Iar ochisorii lui sint ca doua mingiute. Iar mamica lui - arata super ptr o proaspata mamica. Nu am apucat sa-ti spun.
Legat de sfaturi spun pas.
Doc am promis ca ne auzim. .. dar te astept sa revii de la Buc si sa ne vedem. Vreau sa-l mai pun pe Serban sa-i ia suzi lui Gabi...
Despre noi... miine e ziua mamei mele si zau ca nu stiu inca cum sa gestionez situatia ptr a-i fi mai usor. Sa evit musafirii, sa o scot in oras? Sa vina la noi si s-o serbam putin? Daca va pricepeti la astfel de "fineturi" dati-mi un afat. Eu sint iar depasita. De obicei mergeam la ei si dadeam cadouri iar tata tinea sa ne ofere mereu cadouri de mosi... si mereu voia sa ni le inmineze el... chiar mama era uneori geloasa ca ea alerga sa le cumpere si el isi asuma meritele. Va urma o perioada asa greaaaa....
Iar m-am plins...
Va pupam.
Voiam sa va intreb inca ceva - legat de premergator. Sa-l pun pe Gabi deja? E in faza in care se agata de patut sau de perne sau de noi sa se ridice in picioare. Tinut de minute patruleaza deja - adica traverseaza sufrageria si e fff incintat. Sta in picioare drept si daca incerci sa-l asezi in funduletz nu vrea sa se aseze - sta batz. E prea devreme de premergator? Pe marginea patului merge, tinindu-se cu minutele de saltea. Pe noi ne-a cocosat.
ADina e o placere sa te citesc... au dreptate fetele sa te puna sa scrii mai des.
Luca de Roxx multa sanatate. La multi ani!!!
ANgi felicitati lui Pupi ptr primii pasi... cred ca e fff emotionant momentul.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
andicu spune:
Ina, poate n-ar fi rau s-o scoateti pe mama ta din casa, din mediul in care era obisnuita sa fie si tatal tau in asemenea zi..macar asa, chiar daca isi aminteste, nu e inconjurata de lucrurile familiare de pe langa care lipseste tatal tau. Eu as zice ori s-o luati la voi, ori sa iesiti cu ea undeva.
Cat despre premergator pt Gabitza, eu l-am pus pe Filip in el pe la 8 luni si ceva, cand deja se tinea bine pe picioare si incepuse sa le si flexeze, adica se tinea cu o mana de patut, si se apleca sa apuce ceva..n-am vrut sa-l fortez prea devreme, tot din teama de a nu-i strica mersul. Tu decizi daca e momentul sau nu.
Mada, saptamana usoara si mai relaxanta la soacra ta!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
mihaela77O spune:
adina,multumesc din suflet pt ajutorul dat...!,sa vina ziua in care mihaita sa iti multumeasca el cu gurita lui pt ajutor!
alina,prin ce treci tu acum cu sebi,am trecut eu cu andreea,desi andreea avea 6 ani jumate cand s-a nascut mihaita....am avut multa munca de lamurire de dus,ajunsese sa ne zica ca pe ea nu o mai iubim,cu timpul a inteles,i-am explicat,ca nu il iubim mai mult pe mihaita,ci doar ii acordam mai multa atentie,pt ca este mai mic...intr-un final a inteles situatia....,lui sebi!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Eu mai rar pe-aici.As avea o mare nevoie de o bona, o persoana serioasa, de incredere asa cum ne dorim toate pentru Alexia, varsta un an si 9 luni.Orice recomandare e binevenita!!!Ma intereseaza dupa sarbatori insa nu mai e mult.Multumesc mult!
docdecap spune:
adina ghibu, vezi ca in cap. trecut a scris Tania despre o bona f. buna disponibila, cauta mesajul, era cu nr. de telefon si recomandari
Luca de roxx, sa cresti amre si voinic, si nu sa nu fii f. suparat, ca motzu' creste la loc!!
am trimis pe mailul comun cartea lui Dolto in format .pdf
pupicei!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
dadi_t spune:
Bonjourica fetele!
N-am intrat 2 zile si deja s-au scris 6 pagini si un capitol nou inceput.....
N-am intrat din motive ...triste...sora prietenei mele a incercat sa se sinucida.....i-am acordat primul ajutor, daca pot sa spun asa, pana la venirea salvarii, dar lucru asta m-a tulburat fff mult si de ieri inca nu-mi revin...Am crezut ca-mi moare in brate...Salvarea a venit nesperat de repede in max. 10 min. la ora 3 noaptea.....Dar ce-i mai trist e faptul ca atunci cand si-a revenit a regretat ca ...a scapat....Doamne....cata durere a putut avea in suflet sa faca asa ceva...curios e si faptul ca urma deja un tratament psihiatric...
La multi ani, Luca! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o copilarie fericita!
Ralina, felicitari! Sa-ti traiasca bb si refacere cat mai grabnica.
Adina,Madaluta multumesc mult pentru,,asimilarea,, in grupul vostru,... defapt multumesc tuturor pentru primire.
Adina, sar'mana si pentru urarea de ziua Andutei!
Jojo...m-am luminat...nu stiam de ce imi esti cunoscuta si nu realizam de unde....lucrezi in spital....si eu.... de vreo 20 de ani....
Ina...imi pare rau , daca au fost evenimentele de mai sus , pe Bibica a dus-o cand Anduta, cand tati si n-am mai ajuns la gradi....daca te mai intereseaza stiu ca au lasat un nr. de tel la care te poti interesa de preturi...
Mirela...exact baza m-a atras...asa am mai gasit pe la Marvimex tare simpatici in jur de 110-120 lei, dar cu balansoarul instabil...cum ati facut modificarea, la propunerea tamplarului??
AndreB si noi suntem tare necajiti in privinta mucegaiului...Apartamentul este orientat nord-vest. Acum 3 ani am izolat dormitorul dinspre nord care este si pe colt, pe interior...si am facut igrasie in iarna respectiva pe langa peretii izolati...anul acesta am izolat si pe dinafara si surpriza....iar ne-a aparut igrasie, pe tavan insa....e adevarat ca vecina de deasupra nu a izolat si e posibil ca la imbinare sa se infiltreze umezeala....dpdv caloric e incomparabil...am castigat peste 4grd in interior....Meseriasul de acum 3 ani ne-a avertizat ca izolarea interioara...e frectie...(scuze!)si daca avem termopane trebuie musai in timpul iernii sa aerisim de 4-5 ori...pai cum daca esti toatra ziua plecat??????asta e...pb tb sa schimbam casa...
Mav...iubita de tine...of din pacate si eu ma simteam depasita de situatie si gandeste-te ca intre fetele mele e diferenta de 7,6 ani...si acum anduta e nedreptatita si imi pare rau , dar in acelasi timp am asteptari din partea ei pt ca este mai mare...Tot timpul, chiar si dupa ce v-a creste Antonio mai mare vei face diferenta intre ei...pt. ca Antonio tot cel mai mic v-a ramane....daca stie cinecva o reteta vreau si eu s-o aflu......
M-am intins cat o placinta.....
Un we placut tuturor si daca se hotaraste vreun loc de joaca ca intalnire..
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Ioanact spune:
Buna seara fetelor! Ma adaugati si pe mine pe listuta voastra? Ma numesc Alina si am o fetita pe nume Ioana de aproape 11 luni, nascuta pe 11 Ianuarie 2008, 2,900 greutatea la nastere, 49 cm si scorul 9. Mai tb alte date? Eu am mai scris pe la voi, de fapt v-am intrebat cate ceva cand a fost Ioana bolnava..
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 37 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Acum ma voi pune pe citit cap. asta, si vizionat .
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 37 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui docdecap adina ghibu, vezi ca in cap. trecut a scris Tania despre o bona f. buna disponibila, cauta mesajul, era cu nr. de telefon si recomandari Mami de dom' inginer (15.01.2008) paralelipipedic -eine kleine blog www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
Deocamdata e...deja promisa...imi pare rau!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
docdecap spune:
Tania, sa stii ca asa se intampla, depresia asta e pacatoasa rau, daca te scot cu medicamente din ea riscul suicidar creste, ca in faza depresiva rau persoana nu are energie sa se gandeasca la suicid, si cum isi mai revine un pic revine si riscul. daca medicatia e cum trebuie, ar trebui sa-si revina mai bine si sa nu mai fie pericolul asta.
e grea tare depresia ajunsa acolo...
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete