Gravidute si mamici de Constanta (37)
Raspunsuri - Pagina 19
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dady68 Sugestii? Intotdeauna cereti sa fiti ajutate sau ajutorul vine de la sine??(din partea sotului??) Ooo,se pare ca este o tema grea de nu scrie nimeni... Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04) Noi! ![]() Ce nu poti controla...evita! |
eu nu am a ma plange... uneori ajutorul vine de la sine, alteori se lasa asteptat/rugat, insa raspunsul este intotdeauna pozitiv.
mama are timp nelimitat pt copii si nu e niciodata obosita... tata... tre sa se mai si odihneasca din cand in cand...
cum se mai simte bibi?
angi, cum ati trecut de noaptea asta?
lulu
insanatosire grabnica! ti-am admirat ochiosul, ce mare s-a facut!!!!! e frumusel foc!
...scuze ca scriu asa dezordonat... sunt cu plangacila in brate.........
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
lulu, ce-ti mai face genunchiul? cum ai rezolvat problema (ca nu-mi aduc aminte)?
tania, pana la urma, sotul tau s-a operat la genunchi?
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
lulu77 spune:
Mav , genunchiul meu e ok ....pana acum .
Ar mai trebui o operatie de ligamente ,dar cand ...cine stie .Stii cum suntem ...in ultima clipa .Deocamdata ma simt f bine ,nu am probleme.La un moment data va trebui si operatia respectiva, si cu siguranta o voi face la o clinica din Bucuresti ,pentru sportivi ,undeva pe langa Stadionul Lia Manoliu , nu stiu exact (am auzit de ea de la un prieten de familie medic).
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
mav spune:
http://www.gandul.info/actualitatea/s-au-nascut-si-normele-metodologice-ale-indemnizatiei-pentru-mame-video.html?3927;3649718
Tot ieri, Guvernul a mai indexat alocatiile de stat pentru copii, alocatia copiilor aflati in plasament, venitul minim garantat si indemnizatia lunara pentru persoanele cu handicap. Astfel, alocatia de stat pentru copii va creste de la 40 lei la 42 lei (![]()
) incepand cu 1 ianuarie 2009.
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
jojo_miha spune:
Mamacita asteptam poze .
Da bun subiect,pe mine ma ajuta doar daca nu are mult de munca,cand e mai liber la munca facem impreuna,dar cand e super aglomerat nop.Asa el sterge geamurile la balcoane(acum ca sunt gravida le va sterge pe toate) schimba apa la pesti,spala farfuriile(cand sunt super obosita) intinde rufele (am obiceiul sa bag masina seara dupa ce ne spalam si apoi ma bag in patura).In afara de cartofi si oua nu stie sa faca nimic,a face cea mai buna limonada.Face laptele la fata,cereale,fructele(asta in weekend).Daca imi este rau imi face poftele
,ceai,masaj,frectie cand e cazul.Sunt convinsa ca sunt barbatii mai buni,insa eu nu l-as da pe alti 10 mai buni ca el.Are un suflet imens si imi dovedeste mereu cat de mult ma iubeste.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
mav spune:
...ignorati faptul ca-s nepensata si am cearcane... observati-l pe antonio cum doarme placintica la mami in brate
.... si dragostea si grija de... frate...![]()
http://community.webshots.com/album/569161582DQebvm
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
madaluta spune:
Salutare dragele mele! Off, ce mult mi-ati lipsit...Parca as fi avut 3 copii si pe unul l-as fi lasat acasa...
Am incercat sa citesc din urma si cu cat citeam, cu atat realizam mai mult ce minunate sunteti, ce suflete aveti si ce mandra ma simt k fac parte din grupul vostru....Sincer, nu am vazut pana acum o asa solidaritate ...2peu, mihaela, mamica de gemeni...chiar sunteti extraordinare
Mav: poti da tot ce nu-ti mai foloseste din ceea ce ti-am dat eu, la care mai pot adauga si hainute de fetitza( in cazul in care va fi nevoie), dar si de baietel k mai am o groaza. Pot da si sterilizatorul si cadita, caci pana in februarie nu le vom mai folosi, portbb-uri, paturici si ce se mai gaseste pe aici.
Cu bani, luna aceasta nu pot ajuta pentru k voi incerca sa mai fac ceva pentru prietena mea.Ideea a venit de la mamacita,care, pe langa bonuri, i-a facut lui matei si un cadou de mos craciun....
Si bineinteles ii voi pune si lui Mihaita ceva in cont, dar Mihaela draga, te rog sa nu ne mai multumesti sau sa ne mentionezi pe fiecare pentru k nu asta asteptam
.oricum ajutorul nostru e infim pe lanaga ce iti trebuie tie, dar e semnul solidaritatii si al prieteniei ce ti-o purtam...Nu trebuie sa ne multumesti pt k-ti suntem prietene...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mihaela77O spune:
alina,chiar si asa nepensata si incercanata,eu zic ca esti o
fericita!sa-ti traiasca,sa te bucuri de ei,si mai ales sa fie sanatosi!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
madaluta spune:
noi ne-am intors mai devreme cu 2 zile decat trebuia pt k cip a fost chemat la serviciu..
Nu ne-a priit deloc plecarea pentru k inca de acasa ne-am imbolnavit toti 4: muci si tuse. Intai tati,la cateva ore eu, apoi darius si ultima -briana.Chestia e k mie si lui cip ne-a trecut in 3 zile, lor insa nici acum.Nu stiu ce sa mai zic... La darius e a treia repriza in 3 luni...deci imunitate 0....Cel mai rau imi pare pentru k duminica este ziua lui si aveam de gand sa va invit la noi sa facem o petrecere si sa mancati un tort de-al meu...Nu stiu acum care se va incumeta sa vina la 2 mucosi...
oare avem sanse sa treaca pana duminica? cat timp sunt contagiosi???
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ralina spune:
Buna fete dragi!
Am reusit sa citesc primele pagini ...dar mai am muuult de recuperat
.Va multumesc pentru urari si felicitari.
A trecut deja o saptamana de cand o tin in brate pe Teodora si nu imi vine sa cred ce minune am avut in burtica.E frumusica foc (aici croncane cioara din mine
)si tati e topit dupa pitica.Am iesit din spital duminica pitica are inca icter fiziologic dar a inceput sa traga f bine la san,sta si cate o ora jumatate sa pape problema noastra e ca nu prea reusim sa o facem sa eructeze si de aici incepe circul...se trezeste plangand si nu putem sa o impacam pana nu face o basinuta.Daca aveti sugestii despre cum se face bb sa eructeze le astept
Mamacita iti multumesc pentru tot ,a contat enorm ca ai reusit sa imi fii alaturi la anestezie chiar si pe fuga.Multumesc

Trebuie sa fug s-a trezit Tea!