Gravidute si mamici de Constanta (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Da,cred ca asta e solutia...numai ca eu nu prea le am cu agricultura...pot invata insa ...
Si noi avem veri la Bucuresti,cu apartament in oras si casa +1000 de m la 30 de km. de Bucuresti;am fost in vara si am mancat din gradina...nici nu se compara...Aveau si ei de toate +fructiferi,dar n-aveau rod inca,toate puse cu mana lor...mai mult a lui si al tatalui...Le place la nebunie si chiar fac treaba buna.Numai ca intotdeauna cu agricultura mergi si la risc cu cate ceva,e inevitabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Isidora,hai,mey,ca erai sigura ca ma ofer eu cu oaresce...nu sunt nici pe departe asa ingeras cum ma credeti voi,dar tocmai am terminat acum de cusut un costum de ingeras,pentru unul veritabil-Alexutul meu.
Cristina sa solicite sa-i fac eu anestezia,el sigur va fi de acord,da-i tf.meu si ma contacteaza apoi.
Pup ca-mi cad ochii in gura,n-am mai cusut atata din studentie,dar ce sa faci,daca-i stricata masina de cusut si luni ne asteapta cu costumul?!Iar mie pana atunci imi dispare inspiratia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Nu puteam sa nu vad pozele cu fisun si familia ei frumoasa,minunati;iar Ege are niste rochite de m-a terminat,mortale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza,

Scriu cu intarziere ,as fi vrut sa scriu aseara ,dar ma simt tare rau ,de doua saptamanai sunt plina de muci si ma durea gatul ...am zis ca trece,ca este de la vaccinul antigripal,etc .Aseara am fost la pediatra cu Luca si nu i-a plakut deloc cum aratam eu, dupa un consult amanuntit - BRONSITA si un timpan perforat de la atata fortat sa suflu nasul .Sunt in tratament, sunt la birou, mi-e rau ,mie sila de munca ,deh.....

mocutza, sa vb pe PM ,stai prin zona cu mine ,deci clar ne vedem .
ege ,sunteti frumosi foc!

Fug ..sa iau antibioticul si sa incerc sa ma apuc de treaba .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

neatza, neatza....

Lulu, sanatate maxima...sa stii ca aceeasi reactie a avut-o Anduta cand i-am facut antigripalul...daca e pe un teren imunitar slab...chiar o faci...(gripa)
Adina, multumesc mult pt. aprecierile la adresa fetelor mele si viceversa e valabila. Curios e faptul ca Anduta seamana izbitor de bine cu mine cand eram mica, dar are tenul lui tat'su, iar bibica seamana cu socrelu' , dar are tenul meu...si eu am o comparatie vis-a-vis de diferenta dintre fete: ALBA-NEAGRA....N-am prea priceput ce si cum.... in legaturra cu cheia sol...sunt inca zoombie ca n-am baut cafeaua...Detalii despre mine iti trimit pe PM, dar pt. toate fetele pot da nick meu de pe skype: taniabug . La serviciu nu-mi merge messenger yahoo. Iar un nr. de contact in caz de o urgenta : 0722498519. Nr. de tel. il sterg maine!
Fisun, au dreptate fetele ai o scumpete de fatuca...sa vedem si bb cum se va prezinta.dar n-are cum sa semene cu ...vecinu...nu?????
Imi place mult mobilizarea voastra in ceea ce o priveste pe mamica cu gemeni...eu am fetitele mari, deci hainute n-am, in schimb particip cu bani, chiar v-a avea nevoie, si ma gandeam ca din banii stransi sa-i luam pampersi, pentru ca vor fii moneda de schimb...
Si nu uitati:dupa data de 15 ale lunii revin cu rugamintea de a o ajuta pe Umflatel., TREBUIE SA O AJUTAM SA CONTIUNUE TRATAMENTUL...
Mihaela(umflatel)ma bucur din tot sufletul ca ati reinceput tratamentul....si ...nu trebuie sa ne multumesti....e normal...suntem aici o gasca cu suflet mare si se vede...Si Adina are perfecta dreptate: Trebuie sa gandesti pozitiv...este greu...dar nu imposibil...
mamacita, deci singura sansa sa te prind e sa-ti fiu pacienta, cum gravi ...nu mai pot...Doamne-fereste pt. altceva...eu sper totusi....
oops...tb sa ma opresc aici..
pup pe mai tarziu....

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

ISI, nu stiu de, de ce , cum, dar eu eram convinsa ca gemenii sunt baieti. Deci eu votez ptr baieti !

Cu siguranta va avea nevoie mamica de o gramada , imediat dupa nastere,pe care sunt convinsa ca nu va avea puterea financiara sa le cumpere , ptr ca sunt destul de scumpe si se cosuma si destul de repede( pampers, ser fiziologic ,o crema Bepanthen ,comprese sterile, betadina,baneocin,ceaiuri,sirop coliciBatista Bebelusului,etc. ) .
Daca ne horatam sa strangem ceva banuti, facem o lista de cumparaturi, o lista de nevoi mama-bebei si eventual chiar putem discuta cu ea ,sa nu isi faca griji ptr produsele respective.
Na , acum zic si eu ,poate neuronul meu este mai incet din cauza boli ,si nu am chiar cele mai stralucite idei.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

am revenit...
Si pentru ca mamacita...a atins un subiect sensibil si dureros, chiar as vrea sa discutam pe tema asta: femeia romanca: o sacrificata.???!!...desi poate este o femeie de succes e pearceputa tot ca ...femeia de la cratita.....
Desi poate pecuniar foarte putine dintre noi si-ar permite femeie ,,buna la toate,, in casa, totusi romancele opteaza sa faca singure aproape tot....Eu am un serviciu destul de solicitant, un job peste program si acasa imi fac treburile singura....si da..... de multe ori sunt epuizata....si ma decompensez din pacate pe copii pentru ca barbatului n-ai ce-i face ca este crescut in spiritul romanismului ca femeia tb sa le faca pe toate.... nu ma plang de sotul meu(putin...de tot....), dar desi ma ajuta in cateva activitati casnice raman destule: aprovizionarea(de care as vrea sa scap), curatenia(aici fiecare ce standard are-eu vreau sa fie ordine.....si sufar cu 2 copiii superdezordonati), spalatul(ma rog spala masina, dar cineva tb sa scoata imediat rufele din ea si sa le si intinda), gatitul(aici e groasa rau, mai este cineva ca mine sa gatesca o zi da si una ba???)Si mai trebuie sa spun ca seara tb sa ma joc putin si cu fetele....si de cele mai multe ori nu apuc nici nopate buna as le spun. anduta se apropie de adolescenta si are nevoie de mine... si-s prea obosita sa o aud cum ...ciripeste...
revin si mai spun....ca mai am...

Noi!

Mergi la inceput

Eu am deja 150 ron ptr gemeni ( eu si o prietena).

Mergi la inceput

Sugestii?
Intotdeauna cereti sa fiti ajutate sau ajutorul vine de la sine??(din partea sotului??)

Ooo,se pare ca este o tema grea de nu scrie nimeni...

Noi!

Mergi la inceput

dady68, sugestii ?
Pai habar nu am,ptr ca al meu sot asa este el de la mama lui ( felcitari din acest punct de vedre socrelei ) face aprovizionarea cu sau fara mine, sta cu copilul ( schimbat, culcat, hranit, plimbat) , gateste ( la nevoie fripturi,paste,etc) ,pune rufele in masina ,ma suna sa ii explic ce sa butoneze, si le intinde.
Si alte cele.
Acum nu iti imagina ca acasa nu am barbat ci un pampalau ....nununu , chiar e barbat, dar ii plak treburile gospadaresti ATUNCI CAND ARE CHEF SI TIMP .
Da si cand e in faza fara chef...vai de capul meu ..ma rog sa il tina putin.

Mergi la inceput