Fiv Austria(12)-Germania(11)-Spania-UE (4)
Raspunsuri - Pagina 9
KITTA spune:
Magduta10o sa iti dau si eu datele unui lab. de analize imunologice din Viena, eu le-am scris dar nu mi-au raspuns nici pana astazi pe mail. Tie cine ti le-a recomandat? Oricum ai mai multe tipuri si nu le vei putea face pe toate in acelasi loc. Cel mai bine e sa scrii la clinica care ti le-a recomandat cand vei fi acolo, iti vor lua ei sange si vor trimite la lab. cu care colaboreaza. Geneticele sunt mult mai ieftine la ei!
muffinuta spune:
Medeea,
merci mult,numai maine nu-i poimaine,dar sunt calma,ma "antrenez din nou" pt o noua runda,imi strang forte..
Noapte buna,fetelor!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
rizzuca spune:
Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri!
Va doresc din tot sufletul sa aveti bebei sanatosi si frumosi cat mai repede!
Este asa de frumos cand mai citesc de cate o reusita...
din pacate nu am avut timp sa citesc decat asa, printre randuri, pentru ca nu stiu ce sa fac mai repede si ce sa caut mai repede pe net....
Suntem la inceput si am nevoie de o mare cantitate de informatii.
Ni s-au dat 2 foi de analize pe care sa le facem...
Deocamdata cele mai importante sunt cele ce tin ce spermograma si de testele genetice...
Am citit asa repede ... ca pentru probleme de infertilitate masculina ar fi f. indicate PICSI si IMSI.
Aveti ideea de ce si ce inseamna in PICSI si mai ales IMSI?
Multumesc si bafta multa....
Pup
elenada spune:
Rizzuca despre IMSI iti pot spune eu ce inseamna pt ca am facut si noi asa ceva.
IMSI este o metoda de selectie a spermatozoizilor. Folosesc un microscop care mareste de vreo 60000 de ori astfel incat vad capul spermatozoidului foarte mare. In functie de ce structura are la suprafata capul spermatozoidului isi dau seama daca este ok sau daca are probleme cromozomiale. La microscopul normal nu se vede aceasta structura si atunci la selectie nu pot fi alesi si spertazoizi care pot avea probleme cromozomiale.
magduta 10 Pisix bafta multa fetelor.
Lavinutza azi vii cu testul pozitiv nu?
Pup toate fetele
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bombonique spune:
Magduta la mine 1 singura a fost 65 euro! reanalizeaza!
Haideti cu eco-urile si rez pozitive!
Eu am intrat intr-o criza! Nu pot dormi noaptea dar ziua sunt ca drogata! Si acum nu ma pot aduna!
Bq 20+
sunshine4ever spune:
Moniland, Kitta, Bombonique stiu ca is scumpe, analizele, la fel de scumpe is si la noi , dar aprerea mea ca nu se compara laboratoarele lor cu ale noastre. Nu prea mai am incredere in laboratoarele nostre, unde de ex cariotipul pt o persoana este 200 ron sau mai mult, si cine stie cum le fac. De facut as vrea sa le fac chiar daca arunc pe fereastra citiva roni buni, dar prefer asa decit sa arunc pe fiv citiva euroi buni ca apoi sa fiu iar in criza financiara , again.Of....e greu de tot.
Elenada
Pisic77
pe toate.
in asteptarea unui ingeras
LAVINUTZA spune:
neata!! Multumesc de sustinere- azi pe la 14 am rezultatulam niste emotii cat casa azi noapte nu prea am dormit de cate scenarii am facut - dar asta este - pana la urma ce vrea Dumnezeu se intampla
Va pup,
L
stefy13 spune:
Buna fetelor! Va tot citesc de cateva zile de cand am aflat ca singura sansa de a avea un bebe este Fiv .Noi vrem sa facem totul in Germania (pt ca aici locuim de cateva luni) si inca nu am vazut pe nimeni scriind de rezulatele obtinute la clinica Kinderwuschzentrum Neuwied. Stiti pe cineva care a fost acolo?