Fiv Austria(12)-Germania(11)-Spania-UE (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Multumesc pentru sustinere! Din pacate nu a fost de data asta ....
Va pup,
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

lavinutza,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Lavinutzasunt alaturi de tine!

Bq 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

lavinutza imi pare tare rau. Iti doresc multa putere sa treci peste asta si sa poti sa incerci din nou.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Laviniuta multa putere sa treci peste aceasta incercare.Sunt alaturi de tine.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lavinutza,

Stefy, bine ai venit, dar sper sa nu stai mult pe aici. Eu parca am auzit de cineva care a facut la aceasta clinica si pare-mi-se cu succes. Sa fie miki-miki? nu bag mana in foc. dar poti sa dai ocautare pe net/ forum DC, poate te mai lamuresti...

Ce fac gravidutele noastre favorite? ca sunt cateva "serioase"

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Lavinutzatrebuie sa mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Stefi- a fost o fata acolo care a reusit din prima; din pacate a pierdut sarcina; acolo este un dr roman in echipa care face FIV, dr Beran, un dr f bun si cu care am corespondat si eu pe mail; din pacate la noi se punea problema de ICSI si pretul era mult prea mare pt. posibilitatile noastre de acum;incerca caci am auzit de multe resusite acolo de la cami, fata care reusise acolo;

bafta tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dragele mele, vreau sa va zic ca azi bifez saptamana 7. De abia astept sa bifez luna 7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Lavinutza Iti doresc ca DD sa-si indrepte privirea spre voi in momentele astea si sa-si arate puterea si in cazul vostru sa va daruiasca minunea pe care o meritati.
Fetelor am si eu o intrebare la voi. Undeva pe un site pe-aici la DC am gasit medicamentul asta Multi Gland Caps for men de la Solaray. Beneficiile lui sunt mari si in multe directii, dar in ciuda acestui lucru nu prea am citit despre fete care sa-l fi dat sotilor. Eram curioasa daca a mai incercat cineva acest med si daca intradevar a avut asa efecte deosebite.
toate fetele fara exceptie
sa auzim de bine

Mergi la inceput