Fiv Austria(12)-Germania(11)-Spania-UE (4)
Raspunsuri - Pagina 8
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Medeea
bine ai venit pe site,vei gasi aici multe fete sufletiste.Eu as innebuni pur si simplu daca nu le intalneam.
Multumesc pentru urare,oricum sunt absolut sigura ca nu sunt insarcinata.Va fi greu pentru mine de data asta sa imi revin,nu o ascund,mai ales ca am avut 2 embrioni foarte buni.Mi-am pierdut si increderea in doctorul meu.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
LAVINUTZA spune:
Dragelor eu sunt cu amr-ul - maine urmeaza sa fac testul - ziua 12 de la ET si imi e fricaparca nici nu m-as ducenu reusesc sa ma imaginez fata in fata cu rezultatul - oricare ar fi el- tot ma auto examinez - am sanii suor umflati si durerosi si dureri difuse in zona ovarelor - dar mai usoare ca sambata cand ma dureau .....
De obicei nu-s asa, sunt destul de hotarata dar nu stiu ce m-a apucat
Va pup,
L
Moniland spune:
Lavinutza, te inteleg foarte bine ca si eu asa am fost. Acum de ex. nu m-as duce la eco.
iti tin pumnii si maine vii cu rezultat mare, mare.
elenada spune:
lavintza iti tin pumnii si te inteleg perfect .
Eu as fi vrut sa trec peste ziua cu testul sa ma trezesc undeva dupa test.
O sa fie bine
Moniland eu abia astept sa ma duc la ecograf
sa tiu eu ca e totul bine.
pup toate fetele
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
rizzuca spune:
Fetelor,
Se pareca suntem si noi in clubul acesta al celor ce spera in FIV.
Inainte de toate am nevoie urgenta de un raspuns.
Am aflat ca singura posibilitate de a avea bebel este FIV-ul.
Se pare ca spermograma a iesit f.f. prost.
Va trebui sa facem testele de cariotip genetic si microdeletii, intr-o prima faza.
Vom fi in Austria intre 29-31 decembrie 2008 si ma gandeam ca ar fi mult mai bine sa facem aceste teste acolo, daca vor avea program. Aici ni s-a spus ca pentru amandoi costa 2700 RON.
Bineinteles,am dori sa facem o programare in sensul asta.
Stiti cumva clinici, laboratoare bune unde putem sa intrebam lucrul acesta si cui trebuie sa scriem? Ma puteti indruma ce trebuie sa fac?
P.S. Stiti cumva cum se traduce in engleza: cariotip genetic
si microdeletii ?
Pup,
Rizzuca
Moniland spune:
rizzuca, pot sa-ti dau adresa de la laboratorul unde dr. Loimer de la Kinderwunschklinic, unde am facut eu FIV-ul, a trimis sangele nostru pentru analiza hapatitei B.
Laborator Dr Rocchetti&Prof.Dr.Hamwi
Wachrreinergasse 8,
Linz-Austria
tel 0732662898
elenada spune:
rizzuca de tradus se traduc genetically sau genetic tests. In general prin analize genetice se intelege microdeletii si cariotipul genetic. asa ca daca le zic genetic test inteleg despre ce e vorba.
Kitta le-a facut in Austria la clinica wunschbaby din viena.
gasesti datele de contact ale clinicii pe prima pagina.
Bafta multa iti doresc.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
sunshine4ever spune:
Buna fetelor !
Ami cer scuze de absenta dar is si cu facultate si cu lucru si pe acasa cu treburiel si simt ca ma lasa puterile .
Imi pare rau pentru nereusite. DD sa va dea putere sa treceti peste esec, si sa va impliniti visul.
Acuma am sa va cer si eu sfatul vostru "we would highly recommend a thrombophily screening
for you, a genetical testing of you and your husbands chromosomes -
karyogram , an immunological testing of natural killer cells and
Immunoglobulines subunits to know the femal immunological system , wether it
Is in the position to accept the implantation of an embryo." mi-ai scris cei din austria. Poate cineva sa imi spuna mai exact ce analize astea. Adica denumirile.
Si inca o chestie , nu stiu inca unde dar in ianuarie am sa ma duc in austria pt un weekend, oare pe vineri seara sau simbata la clinci e deschsi pt a face aceste analize?
Pup burtoasele si cele care sunteti in focuri mult succes. DD ajuta !
in asteptarea unui ingeras
pisic77 spune:
Fetelor, scuzati absenta, dar de abia de azi am again net. Am schimbat providerul.
Offff, mi-era tare dor de voi.......
Inca nu am apucat sa citesc din urma, dar va pup pe toate
Eu nu prea am vesti, ca stau si astept sa-mi vina CM, care se incapataneaza sa intarzie (azi sunt in ziua 10 de intarziere) si habar nu am ce sa fac.
Astept si eu indicatii de la Ana F.....
toate fetele
Moniland spune:
pisic, ai putea incerca un test de sarcina intre timp .
magduta, la Wels aveau program si sambata, dar ei doar recolteaza si trimit analizele in alta parte. Tu vrei sa le faci in Austria? Intreb pt ca nota d eplata pentru 2 analize de hepatita b a fost de 95 euro. Mi-a venit factura acasa si am avut comision de plata externa ~ 20 euro. Mai gandeste-te.