Fiv Austria(12)-Germania(11)-Spania-UE (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Muffinutzahmm..42 de ani spui..jos palaria in fata ta stimata doamna..Eu am 29,insa stiu fff bine cand este cazul sa trag o linie si sa merg mai departe.Acum a sosit acel moment..nu spun ca ma dau batuta,nici gand,insa eu nu mai vad in FIV, o obtiune buna,sanatoasa si mai ales productiva de a avea copii.Stiu si simt ca imi voi gasi linistea sufleteasca de care am nevoie, atat eu cat si sotul meu prin adoptia unui sufeletl..ma uit de multe ori la copii prietenelor mele si imi spun de fiecare data ca,i-as putea iubii ca pe proprii mei copii..deci da..asta este ceea ce-mi doresc si vreau defapt.Te rog frumos un lucru insa,inca ai bebei in burtica,da-le o sansa inainte de a te gandi mai departe la fiv-ul din martie..nu se stie niciodata,iar a gandi pozitv e cel mai important.Pana in ultimul moment am fost convinsa de fiecare data ca am reusit..chiar daca nu a fost asa,mi-a facut bine..Multa multa bafta si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Melutzica,

multumesc,vei avea si tu anii mei,din pacate am fost ocupata cu altele...motive stupide de a nu avea copii.

Nu am renuntat nici o clipa la bebeii mei,ii iubesc ca o nebuna,Mihaela!!numai eu stiu cum incerc sa ma stapanesc..dar din cauza crizei de timp si pentru ca stiu cat de greu va fi de dta asta sa ma ridic in caz ca nu...din motivul asta am nevoie sa imi fac planuri,Mihaela,altfel imi pierd mintile si bruma de echilibru ce mai am.

Iti scriu aici bilantul 2008:

-ianuarie-11 aproape am murit inconstienta intr-o groapa in creierii muntilor,nimeni nu stia de mine..
-sf ian-februarie am aflat ca sunt gravida,natural,sanse sub 5%
Am crezut ca Dumnezeu si-a indrepatat ochii spre mine si viata chiar e frumoasa,generoasa cu mine.
-1 aprilie sarcina intrerupta din evolutie,analize cromozomiale,copil sanatos..
-stres 2 luni fara CM
-iunie primul IA
-iulie 2IA
-iulie nodul la san,pietroi!! din cauza hormonilor..norocoasa am fost cu carul,s-a resorbit!
-august FIV 1 esuat ca nu mai aveam timp de al treilea IA..
-octombrie IA
-noiembrie FIV 2.

Asta e lista,Mihaela!Ma intelegi,te rog?Am nevoie sa "programez",de abia mi-am revenit ca imi pierdeam mintile!Imi iubesc puii ca o leoaica,numai la ei ma gandesc !!Nu am renuntat nici o clipa,e doar nevoia de o "perspectiva" stupida sa pot avea tarie sa ma ridic iar s-o iau de la capat!

Fetelor,faceti copii la vreme!!Iubiti-va si luati tot ce viata va poate oferi..

te pup,Mihaela,mi-esti draga ai acelasi nume ca prietena mea cea mai buna.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Muffinta,emotionant..intardevar..ai trecut si tu prin multe..si te inteleg perfect..si eu as face probabil la fel daca as fi in locul tau,aici referindu-ma la palnuri,mda,avem mare nevoie de ele ,mai ales noi femeile care ne dorim atat de mult un copil.Iti spun pe scurt si povestea mea..in 2004 am ramas prima data gravida cu sotul meu,fericire mare insa la 10 saptamani se opreste sarcina din evolutie..fara motiv,totul era in regula,in 2006 la fel,in 2007 fac 2 fivuri unul dupa altul,2008 iulie,raman din nou natural,in 6 sapptamani insa se opretse iar din evolutie..concluzia medicilor..am o forma rara si fff severa de alergie care imi impedica organismul sa pastreze o sarcina...deci..asta e viatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Muffi, am inteles ca ti s-a pus pata pe Austria, dar de ce Wels si nu in alta parte?
1.Cost FIV +P-ICSI= 3.150 euro, separat medicatia care s-a ridicat la ~ 1.200 euro.
2.I-am contactat pe site-ul lor, iar Rita (asistenta) mi-a raspuns ziua urmatoare.
3.Programarea s-a facut peste ~ 6 saptamani. Au nevoie de analize nu mai vechi de 6 luni.
4. Am inceput cu seful, dr. Loimer care mi-a stabilit schema de tratament si apoi 2 eco facute de o dr, punctia de alt dr. si ET-ul de altul. Dar am stat in Austria 2 saptamani, de la a 2-a eco pana dupa ET, si am fost f. relaxata.
Orice amanunte legate de Wels ti le pot da cu mult drag. Intreaba doar.

Mergi la inceput

A, si la mine vine "mosul" in noaptea asta ca vine din Austria. De abia astept sa ajunga ca a lipsit o saptamana, dar dragutul de el in fiecare zi ma intreba ce facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

buna dimineata din nou si fetelor de aici..

Sper ca nu v-ati chefuit prea tare de mos Nicolae

Moniland,
Multumesc mult pentru raspunsuri,tu ca intotdeauna promta si la subiect,merci mult..
De ce Austria daca e nevoie(?sper din suflet ca NU).pentru ca la nemti o buna prietena a avut cum ziceam candva 2 FIV-uri esuate,dar nu prea mi-a placut rezultatul de la laborator:din 10 ovule..3 embrioni..e adevarat conteaza si calitatea lor dar..plus extrem de scumpi a ajuns-o cu drum cu tot pe la 10 mii..nu contau banii la ea credeti-ma,dar oricum e mult.Am pe sora mea la nemti,e casatorita acolo de 16 ani dar parca nu m-as duce.
Plus ca mi-a placut Wels-uite o gramada au reusit,nu ca e o regula,...dar multe fete,si asta te face sa speri ca poate sunt mai atenti la tot ce se intampla cu pacientul..daca tu,Moni ai alta sugestie o clinica mai buna ,voi stiti mai bine, eu merg oriunde,vreau sa imi dau o sansa mie si puiutilor in alta parte,asa sa fiu cu sufletul impacat..dar mai e pana atunci,tot sper din toata inima sa fie bine de data asta si sa vin joi si eu asa veterana ca varsta cu vesti bune...

va pupduminica placuta!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Muffi, peste tot sunt si reusite si nereusite. Nu cred ca la Wels suntem mai multe care am reusit. Studiaza-le site-urile si vezi care Clinica crezi ca iti ofera ce ai tu nevoie. Sau mai bine, poti sa le scri la mai multe si vezi care iti place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Melutzica sunt alaturi de tine si te sustin!

Bq 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Melutzica i-mi pare tare rau! I-ti doresc sa regasesti in tine puterea de a merge mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeea spune:

muffinuta,
iti tin pumnii stransi.pur si simplu trebuie sa fie pozitiv joi.
sunt alaturi de tine!

Mergi la inceput