Fiv Austria(12)-Germania(11)-Spania-UE (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

La multi ani celor care sarbatoresc onomastica!
Sincer nu am lacrimat!
M-am distrat! era asa de amuzant sa-l vad!
Eu sunt ca intr-un film. Parca nu mi se intampla mie!
Sotul meu e mai emotionat decat mine!
Pupici tuturor si un Mos super darnic!

Bq 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Hello dragutzelor. Acum m-au sunat de la clinica.bhcg sub 2...asta este..noi ne indreptam acum spre adoptie.As vrea numai sa va felicit pe toate care aveti curajul sa face-ti de atat de multe ori un FIV si sa va spun cat de mult va admir pt acest lucru.Eu dupa runda 3 nu mai am putere sa o iau de la capat..treaba e ca nici nu mai vreau..
Va pup pe toate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Melule: imi pare tare rau . Dar, niciodata sa nu spui niciodata! Asa ziceam si eu, ca tine, dupa al treilea ca nu-l mai fac pe al patrulea, la al patrulea ca nu mai fac si tot asa. Si, uite, ma pregatesc de fiv 5 care, obligatoriu va fi pozitiv!!! In caz contrar, nu mai fac altul . Asa zic acum, dar, daca Doamne fereste, nu va fi reusit, cred ca trebuie sa avem taria s-o luam de la capat pana vom reusi! Eu cred ca Dumnezeu va vedea atata perseverenta si dorinta, incat se va milostivi la un moment dat!
Gravidutelor, mi-ati dat atatea emotii si incredere de nu pot sa va povestesc! Va pupic pe toate si va multumesc ca mi-ati insuflat optimism si credinta ca "se poate".
Muffinuta: esti haioasa rau!!! M-ai dat gata cu povestirile tale. Imi amintesti putin de OanaM (fetele mai vechi stiu despre cine e vorba) si de pisix, care sper ca e bine, ca vad ca intra ceva mai rar. By the way, pisixule, da-mi un PM cu nr tau, poate mai vorbim.
Va pupic pe toate

PS: La multi ani, Nicoletelor si Nicolailor... Pe baiatul meu il va chema sigur Nicholas, la ceilalti 2 bebei (fete, dupa spusele mamei Kitta ), inca nu m-am hotarat, dar inclin spre Gabriela si Alexandra.

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna seara! Dragelor - voiam sa va intreb - de vro' 3 zile ma cam doare burta - in zona ovarelor si spatele- mijlocul- , cam ca de CM dar nici un semn; azi sunt in ziua 8 de la ET - ati avut asa dureri? in rest in afara de sani durerosi (cred ca si de la Utrogest)nu prea am alte simptome...
Astept ziua de mirecuri
va pup
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Lavinuta e bine daca ai sanii durerosi la 8 zile dupa transfer. eu tin minte ca dupa ce a trecut efectul hcg nu mai simteam nimic nimic nici dureri de spate, sani...Asa ca fii optimista si pregateste-te de vesti bune pe miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Melutica eu cred ca o sa iti treaca. Si eu am zis asa. cata vreme mai avem ovare care produc ceva de ce sa nu incercam? FIV apropie rata de succes ca si natural. La mine a trecut o luna si sunt gata sa o iau de la cap dupa ce am mai mestecat lucrurile, ce am gresit, etc. sunt sigura ca tu nu esti la primul fiv si ai analizat deja situatia dar cateodata embrionii nu se prind pentru nici un motiv, poate a fost o luna mai slaba in care organismul tau a produs mai putin si mai de slaba calitate. Nu ceda! Ia exemplul celoralte fete, tu o vezi pe Liana abandonand? Si uite ca se poate! Cu perseverenta sigur se poate!Fii buna cu tine zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Meluzica imi pare tare rau. Eu iti doresc mult noroc si sa iti strangi la piept bebelusul intr-o buna zi. Sa lupti in continuare pentru ceea ce iti doresti.
Cristal mai traiesti? Ai inceput tratamentul?
Lavinutza pe mine au inceput sa ma doara ovarele si spatele cam din ziua a 7-a. Daca nu au venit uratii atunci e de bine. Iti tin pumnii.
Pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Melutzica , eu am reusit la al 5-lea FIV. Bineintles ca aveam momente in care am zis ca nu mai fac, dar uite-ma .
Lavinutza, si eu zic ca e de bine. Poti lua fara probleme no-spa 40 mg chiar si 3/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna seara dragutzelor
cristal,floricica este pt admiratie.cum spuneam,fetele care fac de mai multe ori FIV in ochii mei sunt niste superwommen..Eu as mai avea din partea statului austriac o incercare care mi-o finantzeaza ei in proportie de 70 %( 4 incercari sunt suportate de stat in caz de infertilitate severa),insa runda 4 o tin pt cand medicina va mai evolua...Eu simt ca ,in cazul meu cel mai bine este sa adpotam un copil,nu stiu de ce insa asa simt...si asa vom face.Multa multa bafta iti doresc si numai bine.

caludia,sunt la a 3 incercare de FIV intardevar,de fiecare data am auzit numai ca totul este perfcet,embrioni de calitate A fara fragmentatii;acum la ultimul fiv m-au tinut strict sub observatie,endo era de 14 si ceva,corpul galben mare si frumos,analizele de sange perfecte si totusi.Eu una m-am saturat pana peste cap de totul e perfect si pana la urma...Si stiu cand e cazul sa trec mai departe,iar acum este.Cu DD ianinte,dar asa de bine m-am simtit azi,prima zi cand nu mai iau nici un medicamnet de 2 luni,parca imi respira corpul alt aer nu alta...Iti doresc si tie numai bine si toate cele bune

elena,i-am transmis lui Ana salutarile din partea ta,si ti le intoarce.Ai grija de tine si de comorica ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara,fetelor!

Iaca si eu ,cu intarziere.

Melutzica,
Imi pare nespus de rau..nu stiu dc te ajuta,dar eu am 42ani,al doilea FIV..ma gandesc la al treilea in martie..vin in Austria-Welz.Am nevoie sa fac asta pentru mine.pe de alta parte daca poti sa o faci cred ca nimic nu e mai nobil si plin de iubire decat sa dai o sansa unui copil prin adoptie.Orice vei face iti doresc mult noroc si liniste sufleteasca in orice intreprinzi!

Cristal1995,

Multumesc.Asta sunt eu,nu veti avea cu mine decat onestitate,mai am sare si piper ca sunt buna bucatareasa la figurat si propriu..dar azi nu-s in mana buna...am facut aceeasi greseala ca data trecuta cand am aflat prea repede si instinctul imi spune ca nu sunt..va fi greu sa trec peste durerea asta daca se adevereste ca am esuat...

Lavinutza,eu am avut luniET,ar trebui pe 11 sa fac analize de sange,dar ma cunosc ..nu mai zic nimic,am avut dureri nu dupa punctie,aproape deloc,ci dupa ET,timp de 4 zile,azi mi-au trecut aproape,cred ca nu e a buna,nu mai vreau sa ma gandesc ca innebunesc..

FETELOR din experienta voastra,Moniland,..te rog mult cand ati facut sa zicem primul test de urina dc l-ati facut la a cata zi de la transfer??

va rog mult spuneti-mi si mie..
Moniland:..buna gravidutza mica ,sper ca esti cuminte,ai un moosss Nicolae de vis
te rog:
-pentru FIV+ICSI cat ai platit la Welz?
-i-ai contactat telefonic?
-te-au programat imediat sau dureaza?
-ce medic te-a tratat?

Multumesc anticipat,Moni,deja imi fac planuri pt Austria altfel innebunesc,oricum aici nu mai repet!te pup,Moni,si esti super nu stiu cum rezisti ...

Elenada,
Multumescdar azi cum scriam,mi-au trecut durerile aproape,de abia astept sa fie joi,sa termin cu incertitudinea asta..

Sper ca nu am uitat pe nimeni,fetelor!

numai bine si Mos Niculae fericit!Mie mi-a adus 3 kg in plus ,nu mai vorbesc parul,dar macar am stopat la timp caderea...haz de necaz
Austria,here I come!Merg sa ma indes cu ciocolata!mai ridica moralul

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput