Fiv Austria(12)-Germania(11)-Spania-UE (4)
Raspunsuri - Pagina 5
muffinuta spune:
Daniela_b
Mi-a placut mult mult mesajul tau,l-am citit pe indelete..multumesc, si tu ai un stil aparte,iar inima buna si inteligenta se ghiceste sub orice carapace..si iti doresc numai bine!
Melutzica
Mihaela imi pare nespus,nespus de rau,desi nu ne cunostem.Incearca sa fii tare,toate fetele te iubesc si sustin.Imi pare extrem de rau.
Moniland,
Mi-e si teama sa iti scriu,suntem amandoua in aceeasi zi..pentru tine va fi cu siguranta super,tot cred ca ai gemeni,asa imi spune instinctulsi pe aia mici..
Kitta,
Multumesc,esti o femeie cu un caracter puternic si frumos,iti doresc tie din inima ceea ce imi doresc si mie.
Ma duc in Austria cred inceputul lui martie dc nu am reusit.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Moniland spune:
Muffi, multumesc, chiar azi se implineste 1 luna de la punctie. Copilasii mei au 30 zile.
lauravoinicu spune:
Moniland , FELICITARI pentru prima luna a copilasilor , la cat mai multe , max 9 .! SArcina usoara in continuare!
Ioanatugs spune:
Melutzica eu tin pumnii stransi, poate te inseli!
Daniela_b multumesc frumos pentru urari!Intr-adevar maine am ET-ul, nu riscam la blastocisti pentru ca jumatate din ei aveau fragmentatii.
Vally felicitari si aici! O sarcina usoara si la termen i-ti doresc!
Elenada si Moniland va multumesc ca m-ati suportat cu stoicism azi!
muffinuta spune:
Ioanatugs
Mult noroc maine!Sa vii cu vesti super!
Muffinuta
KITTA spune:
Muffinutanu o sa te duci in nici o Austria ca o sa ramai acuma. Asa trebuie sa gandesti pozitiv. Uite au mai fost fete trecute de 40 de primaveri - Capicare a reusit din primul FIV. Asa ca minuni sunt, important e sa credem in ele si ca ne se vor intampla si noua. Asa imi zice mie sotul meu ca eu nu cred ca mi s-ar putea intampla si mie minunea.
muffinuta spune:
Kitta,buna seara!
Esti draguta foc.
Nu ma intelege gresit sunt pozitiva,optimistaserios.
Si nici vorba de complexul varstei,cred in minuni chiar si cu "old eggs" daca e sa fie e oricum..
dar imi place sa fiu pregatita sa stiu dinainte ce planuri am,mai ales ca stii si tu ce greu te ridici dupa un esec..nu e usor trebuie multa tarie.
Asa ca stiind ca imi dau o sansa mai tarziu,in alta clinica,deoarece sunt putin nedumerita cu anumite chestii din tratamentul meu,vreau sa incerc in caz ca voi fi dezamagita.
Kitta,pe de alta parte iti promit,am niste dureri la ambele ovare,sper sa fie totul OK,nu imi amintesc la primul FIV probleme de astea..acuma am avut si medicatie mai puternica..sper ca sunt sanatoasa
Nu ma panichez dar am azi o saptamana de la punctie,cred ca nu e de la extractia de ovocite..om vedea
Te pup si tin pumnii stransi tuturor,inclusiv tie.
Muffinuta
elenada spune:
Hello dragutele mele
La multi ani celor care isi sarbatorewsc ziua onomastica.
Vally te felicit si aici si iti doresc tot binele din lume.
Mel speranta moare ultima. daca nu ma insel si Vally a avut ceva sangerari si uite ce rezultat bun are. Asa ca lasa testele de urina care oricum sunt niste porcarii parerea mea si fii optimista.
Kitta ce faci draguta esti bine?
Muffinuta sa stii ca durerile de ovare sunt de bine. Si pe mine m-au durut si inca ma mai dor.
Pup dulce toate fetele
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!