Fiv Austria(12)-Germania(11)-Spania-UE (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Luca pe vremea cand m'am apucat io imi pusese scumpa de Moisa un diag. la sotzu de oligoastenoteratospermieda ea ne facea inseminari si imi spunea ca voi reusii ca doar am "taur comunal" noroc cu ungurii ca de fapt avea oligospermiedrept dovada prima inseminare la unguri prima reusita cu gemeni..de fapt au fost tripleti dar unu s'a eliminat..dar ce sa'i faci daca io aveam septu?
io tot nu cred ca se poate vedea la echo sau hsg..sau poate au fost orbi doct mei..
asa ca sa revenim la oile noasteam comis'o pe 14 martie..iar pe 25 august incepeam stimulrea..normal doc mi'a spus 3 luni,,dar eu nu m'am simtit pregatita..in august am zis gataaa acu o comit din nou
cam asta e..acum eu nu stiu daca influenteaza sau nu ..ce pot sa'ti spun este ca eu am pierut sange ffff mult..la inceput nu s'a stiut di ce cauza..nu se vedea..apoi au descoperit hematomul..scapam de unu aparea altu..si tot asa..cauza aparitiilor?enigma si pt austrieci
aa si inca ceva mie mi'au inlaturat tot din prima,,fracezii or fi altfel?

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Inseminari cu diagnostic OATS? Mda. Nu mai zic nimic.

Foarte bine ca ti-au inlaturat integral membrana din prima, la mine s-au oprit pentu ca, din cate am inteles, e plasata aiurea si riscau sa atinga fundul uterului. Si am un chirurg, citez din colegii sai, "nacut cu un bisturiu intre dinti", dar a preferat sa se opreasca. Si zic eu ca bine a facut, desi inseamna inca trei luni de asteptare. Astept cu rabdare ingereasca, fac totul, numai sa nu mai trec prin ce am trecut. :(

Nu prea se vede la echo/hsg, asa este. Mie mi s-a facut, dupa, o echo cu 3 litri de apa bauta, sa fie vezica umflata la maxim si sa apese pe extremitatea uterului, abia atunci s-a vazut ceva, in sensul ca s-a lamurit ca nu e uter bicorn (cel in forma de inimioara, neoperabil), si ca "exista suspiciunea unui perete separativ". Care era mai mare decat au banuit, si anume sectiona uterul pe 2/3 din lungime. Iti dai seama: gemeni intr-un uter impartit pe jumatate! Iar eu vesela si inconstienta, convinsa ca totul e bine. Decolare, hematom, sangerari, cinci saptamani de spitalizare restrictiva, sangerari continue, ...nenorocirea. :( :(

Dupa prima operatie, medicul nu a vrut sa se pronunte daca aceasta membrana a fost cauza nenorocirii. A zis ca nu vom sti nciodata, dar ca in mod cert plec cu alte sanse intr-o noua sarcina. In schimb, acum cateva saptamani, cand aveam o intalnire preliminara cu la sage-femme (moasa) pentru urmatorul fiv, o alta doctorita, care ma stia din perioada spitalizarii a intrat intamplator in cabinet. Ne-a socat (si pe mine si pe iubitul meu) ca nu numai ca mi-a spus direct pe nume, fara nici o ezitare, desi ma vazuse de maximum patru ori, cand fusese ea de garda, dar, desi nu eram nicicum pacienta ei, stia TOT, frate: cum se desfasurase nasterea, ca mi s-a recomandat bilant hematologic complex si hsc, ca am cloison séparative si ca urmeaza inca o interventie; asta in conditiile in care e vorba despre coscogeamite spitalul univesitar, nu o clinica de mici dimensiuni. Medicul meu chiar se consulta cu colegii, examineaza impreuna cazurile mai ambigue etc. Revenind: doctorita asta nu a avut nici o ezitare in a imi spune ca membrana a cauzat problemele. VREAU SA CRED ca este asa, pentru ca am nevoie de o cauza, iar asta e perfect ratrapabila, cere doar timp. Data viitoare va fi bine. La tine e deja bine, Liana - fii cuminte si increzatoare! :)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fireyes: iubita, in afara de faptul ca suntem in perioada de teze/olmpiade si altele, nu mai fac nimic Am senzatia ca nu am timp nici sa respir. Si...in rest, astept urmatorul CM (cred ca in jur de 21-25 dec) si in ianuarie, in ziua 21 sa incep si eu inhibarea, daca totul e ok. Tu ce mai faci?
Moni: eram sigura ca sunt 2 la valoarea aia... De fapt, credeam ca sunt chiar mai multi. Mi s-a parut "huge" Aaaaaa, si sa nu uit: te bat daca pleci de tot de aici!!! Ramai sa mai deschizi capitole, ca ai o manuta de aur, nu altceva
Elena: felicitari pentru "fetita"
Va pupic pe toate, scuze ca nu mai scriu, dar stau extrem de prost la capitolul TIMP. Sper sa se mai termine cu agitatia asta...

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Luca sa crezi cu tarie ca asta a fost si ca acum va fi bine. sincer si mie la inceput mi s'a parut mult.mult...dar uite cum au trecut..asa vor trece si la tine ai sa vezi.. va fi bineee..
io's cuminte si cred cu tarie ca voi reusii de data asta..am un luptator in burtica care seamna cu masae leit.
te pupppp

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cristal
Luca ai sa scapi de membrana nenorocita si vei avea si tu bebelusul tau
Acusica o sa ne povestesti de el.
Liana sanatate multa la amandoi,
Va pup dulce fetelor

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeea spune:

felicit din suflet toate gravidutele si sunt alaturi de aspirante pe drumul asta.
m-am adresat pana acum doar muffinutei pt ca povestea ei m-a fermecat pe loc (muffi, asteptam maine o betaHcg mare cat inima ta :), insa
va admir pe toate pentru puterea si determinarea voastra.
eu sunt proaspat "szegedista", dar imi mai bag nasul si pe aici.
va pup pe toate,

medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buana seara,fetelor

ca de obicei,tura de noapte ,la semnat condicutza..

MULTUMESC mult mult de tot..aproape mi-era si teama sa spun rezultatul pozitiv,asa superstitioasa am fost

Oricum,maine e maine sa vedem cat va fi beta,asta e de abia primul hop..

MULTUMESC tuturor fetelor si va rog mult dc din greseala uit pe cineva ,fara intentie va rog scuze anticipat sa primiti din partea mea:

MEDEEA merci mult pentru suport,stiu ca te-ai gandit la mine si ma induioseaza de numai,ma simt asa mai speciala..voi fi alaturi de tine oricand ai nevoie,OK?pupici

BOMBONIQUEne stim deja mai bine ,multumesc si ai grija mare de tine..

LIANA 30multumesc

ARINAmerci mult

datorita voi fetelor am invatat ce inseamna solidaritatea,e mult mai usor cu voi alaturi.
Pentru cele care asteapta sau isi programeaza viitorul copil nu va pot spune decat sa sperati din tot sufletul si oricand aici sunt fete si suflete curate si nobile,luptatoare,care intotdeauna va vor da o mana de ajutor.

pe maine,sa aveti un weekend grozav!
Eu il incep cu inima purice..calatoria pe care am inceput-o e pur si simplu fantastica,incredibila,mi-e atat de teama..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Cred ca nu mai e nimeni anul asta pe metereze straine,nu? Deschide Cristal997anul? Sa ii uram noroc si sa stai la Quartier24 ca acolo se ramane graviduta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Kitta: asa mi-am propus: cam pe 25 ianuarie sa fiu acolo, tunsa si frezata . Evident, voi incerca sa stau la Quartier 24, ca am vazut ca face bine la bebei, Elena
Kitto: vorbim maine, cand terminam amandoua treburile, stii tu de ce
Va pupic pe toate

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor!

LucaLuca, medicul tau e foarte metodic si face totul ca la carte! Eu m-am pus pe citit cand am auzit ca trebuie sa inlatur septul, si peste tot am citit ca se inlatura putin cate putin si trebuie mare atentie sa nu se perforeze peretele uterului in timpul interventiei. Luca, esti pe maini bune. Bravos dom' doctor!
Cat despre cicatrice, ai maaare dreptate. Eu cand le-am spus celor de la Viena despre sept si i-am intrebat daca sa purcedem la rezecarea lui, raspunsul a fost: nu, ca se poate sa facem mai mult rau, adica sa se instaleze embrionul fix pe cicatrice! Deci da, exista riscul asta. Acum, ce sa zic, septul meu e numai partial, e sept fundic, dar gros. HAbar n-am cat de mare e, pt ca medicul care mi-a facut histeroscopia nu mi-a zis. De aceea o sa fac un RMN sa vad eu cu ochii mei cat de mare e, ca mor de curiozitate Dar asta prin ianuarie, incolo...

Va pup fetelor si va doresc o saptamana minunata
Arina

Mergi la inceput