Fiv Austria(12)-Germania(11)-Spania-UE (4)
Raspunsuri - Pagina 14
Moniland spune:
Magduta , multumesc.
Arina, usor speriata ca sunt gemeni dar cum nu realizez ca sunt la mine in burtica cred ca o sa ma descurc. Voi fi calma
Elena, noi ne continuam drumul impreuna si tare mult ma bucur.
bombonique spune:
BRAVO fetelor! Moni, Muffinuta, Elena!
Sa va traiasca bebicii si sa fie sanatosi!si sa va faca fericite!
Bq 20+
elenada spune:
Moniland la odisee cu noi.
Fetelor va asteptam si pe voi
Pupicei
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
fireyes spune:
Cristal, ce mai faci, fetita? De ce oare am eu senzatia ca ai bagat ceva la cuptor?
still counting...
LAVINUTZA spune:
Fetelor - super vesti! ne mai dati si noua motive sa zambimsa va bucurati de fiecare clipa cu micutii vostrii si sa fiti optimiste!
Am si eu o intrebare catre voi - la cate zile de la intreruperea Utrogestului a aparut CM?
Merci si va pup,
Lavinia
Liana30 spune:
Moni ,elenada felicitari pentru inimioare..va pupp
muffinutza felicitari
Lavinutza la mine in 4 max 5 zile venea..dar depinde de fiecare organism in parte.
Luca da din pacare si la mine tot din cauza asta...cel mai mult imi e necaz ca nu a vazut nici unu.si mai mult mie necaz ca io vroiam sa o fac demult asa pt linistea mea doar ca atunci cand spuneam doct zicea ca nu;i nevoie..si dehhh io credeamdar e bine ca am facut;o ..si uite cat de bine ete puppp si ai sa vezi ca va fi bine acum.
Ariana deci la atac..numai sta pe ganduri..io's bine..in pat dar bine
melulee te pupp
va pup pe toatee
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
sunshine4ever spune:
Elenada felicitari pentru inimoara din burtica, sa dea DD sa ai o sarcian fara probleme si un bebic sanatos.
in asteptarea unui ingeras
LucaLuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liana30 Luca da din pacare si la mine tot din cauza asta...cel mai mult imi e necaz ca nu a vazut nici unu.si mai mult mie necaz ca io vroiam sa o fac demult asa pt linistea mea doar ca atunci cand spuneam doct zicea ca nu;i nevoie..si dehhh io credeamdar e bine ca am facut;o ..si uite cat de bine ete puppp si ai sa vezi ca va fi bine acum. |
Imi pare rau, Liana. La mine, infertilitatea fiind masculina, am facut doar hsg inainte de primul fiv - si nu s-a vazut membrana. Se pare ca e foarte, foarte fina, nevascularizata. Dar dupa nenorocire, desi era "doar" prima, medicul meu a insistat sa facem investigatii aprofundate, printre care si histero - eu eram convinsa ca e suflare in iaurt, dar uite ca nu a fost; la prima interventie mi-au inlaturat 2/3 din membrana. Pe 13 ianuarie am consultatia postoperatorie si probabil la sf ian / inc. feb voi face a doua histero, sa se inlature ultima treime.
Intrebarea mea, pana ajung la medic: oare cicatricea care ramane nu impiedica nidarea? Adica daca embrionul are neispiratia sa se instaleze pe/langa cicatrice, are vreo sansa? Oare la trasfer medicul ii poate plasa ...mai in lateral? Ca stiu sigur ca in jurul membranei endometrul e de slaba calitate, o ramane la fel si pe cicatrice?
Tu cand ai facut operatia, Liana, cu cat timp inainte de fiv? Ca inteba si Arina acelasi lucru (mie mi-au spus ca trebuie sa astept 2,5 - 3 luni pentru cicatrizare; deci prin mai as putea face fiv-ul).
Am primit azi si celebrul bilant hematologic, totul este negativ/normal, mai putin un usor deficit de vitamina B12.
Tin pumnii, fetelor, si felicitari celor cu vesti bune!:)
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/