Fiv Austria(12)-Germania(11)-Spania-UE (4)
Raspunsuri - Pagina 13
melutzica spune:
Muffi
,no,asa da stimata doamna
.Mii de felicitari,si sarcina usoara si la termen.Tia-m citit mesajul de la FIV si m-am spart nu alta,dar imi place de tine..esti vulcanica nu gluma mama.Acum insa las-o un pic ma molae caci alfel o iau razna micutii tai de la cata adrenalina bagi in ei
.Inca o dat felicitari si numai bine.
elena pupicei dulci ,tie si la inimioara mica
.Ai grija de tine mai departe.
Moni,tu ce ai facut la echo? cum a fost?
elenada spune:
Arina asculat fetele si fa operatia. nu merota sa risti.
Eu azi am vazut cel mai frumos punctulet care ticaia el acolo. Doamne ce frumos este si e sanatos si bine.
E fetita mea asta asa zic eu.
Doamne ajuta sa fie bine pana la capat.
Sunt asa fericita si linistita.
Va doresc din toata inima sa va vedeti si voi fetelor punctulete la eco si pe uram sa va strangeti in brate puiutii
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
medeeea spune:
muffinuta,
nu am cuvinte, sunt la fel de fericita ca si tine.
relaxeaza-te, rasfata-te si ai grija de voi.
medeea
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
MULTUMESC MULT,MULT DE TOT DIN INIMA tuturor fetelor si de aici,care m-au sustinut ,sper sa nu uit pe cineva,daca da va rog iertati-ma,e fara intentie..:
Cristal1995merci pt suport si mesaje..
Luca Luca,multumesc,te-am tot citit e admirabil ceea ce faci tu acolo,numai bine iti doresc 
Pishkomerci mult,mai fetelor ati scos toata"banda "sa cante pt mine![]()

Medeeamultumesc,m-au induiosat intotdeauna cuvintele tale,mai ales venind asa din necunoscut,multumesc pentru caldura..
va pup fetelor,si nu plec de aici,o iau asa incetisor sa ma mai dezmeticesc ce si cum,dar raman pe baricade sa sustinem toate fetele care au nevoie.
la toata lumea si vs doresc tot ceea ce imi doresc mie!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
Melutzica,
Tia-m raspuns de ieri,dar multumesc inca o data..ai grija te rog de tine ..dar iaca uita-te se poate,multa tarie ca nu a fost usor sa ma ridic dupa toti anii atat de grei pe care i-am avut..si sunt si multe alte fete care daca nu au avut probleme personale se confrunta cu alte idealuri neimplinite..asa ca spera Mela ca vine si vremea ta,totul e sa te ingrijesti cat poti de bine!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
sunshine4ever spune:
Muffina ,Moniland felicitari , sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi 

in asteptarea unui ingeras
Arina21 spune:
Moamaaaa, ce de vesti bune asa de dimineata!!! Nici nu stiu pe care sa felicit prima data...O iau in ordinea crescatoare ![]()
Muffinuta, graviduta cea noua, iti doresc o sarcina minunata, perfecta.
Elenada, excelenta veste, incerc sa-mi imaginez ce simti. Sarcina usoara in continuare. Acum asteptam vestile de la etapa III, adica sexul lui bebe. Sau poate vrei sa fie surpriza?? Eu intotdeauna am zis ca as vrea sa fie surpriza, dar nu stiu daca as rezista totusi tentatiei!
Moniland, iti doresc sarcina usoara si puterea de-a te relaxa ca te 'simt' cam tensionata. O sa vezi ca totul o sa fie bine chiar si cu 2 bebici in burtica. Pupici speciali pe burtica dubla 
Liana, LucaLuca, aveti dreptate. Tampenia e ca eu chiar daca am facut histeroscopia inainte de FIV, toti medicii au zis 'no problem'. Bine, acum dupa doua FIV-uri nereusite, au zis ca trebuie neaparat sa indepartam septul. Dumnezeu mai stie si cu medicii astia...
Liana, tu ce mai faci?
LucaLuca, mai ai putin si incepi si tu procedura FIV, nu? Dupa inlaturarea septului, ti-au zis ca poti face FIV urmatoarea luna?
Va pup pe toate
Arina 
elenada spune:
Moniland ce ma bucur pentru tine. iti doresc multa sanatate si sarcina usoara si la termen.
Arina eu zic ca e bebelusa. sa vedem daac o mai nimeresc de data asta.
Kitta asa mi-a prezis ca o sa am un singur copil si o sa fie o fetita. Vad ca pana acum nu a gresit.
Melutzica te pup luptatoare draga
Pup dulce toate fetele
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!