Fiv Austria(12)-Germania(11)-Spania-UE (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

ce faci Arinuta ai iesit din barlog. Ai gasit unde sa faci operatia aia de sept?
Fetili cum ramane cu concursul nostru de brazi?

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Elena, mai scot si eu nasul cand apare ceva notabil la orizont!
Eu am hotarat ca intai fac un RMN al cavitatii uterine sa vad eu cu ochii mei septul ala cat de mare e, trimit rezultatul celor din Viena si luam atunci o hotarare. Eu tot mai sper ca e un sept mic, mic care nu merita tot deranjul unei operatii.
Deci RMN-ul + analizele alea imunologice + cariotipul, le fac la anul. Pana atunci, astept Craciunul, fac brad, astept Anul Nou si ma rog pt sanatate si noroc pt toata familia mea.
Tu la ce ora faci eco, tot asa, pe inserat ca Moni??

Va pup fetelor si va doresc mult succes!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Multi Galand caps
Compozitie/2capsule:extract uscat din limfa bovina 15mg, timus bovin 15mg, testicule bovine 20mg, prostata bovina 20mg, plaman bovin sau porcin 40mg, ficat bovin sau porcin 150mg, splina bovina sau porcina 20mg, stomac bovin sau porcin 40mg, pancreas bovin sau porcin 20mg, adrenale bovine sau porcine 20mg, inima bovina sau porcina 40mg, rinichi bovin si porcin 40mg, extract de bila de bou 40mg, hipofiza (pituitara) bovina sau porcina 10mg, betaina HCl 50mg, pepsina 40mg, radacina de Ghimbir/Zingiber officinale 35mg, flori de Cuisoare/ Caryophyllus aromaticus 35mg, radacina de Ginseng Siberian/Senticosus Eleutherococcus 20mg, radacina de Sarsaparilla/Smillax officinalis 20mg, radacina de Papadie/Taraxacum officinale 20mg, fruct de Palmier pitic /Serenoa repens 20mg, radacina de Lemn dulce/Glycyrrhiza glabra 20mg, frunze de Lucerna/Medicago sativa 20mg, pancreatina 4x (6000USP proteaza activa, 6000USP amilaza activa, 480 USP lipaza activa echivalent a 240mg pancreatina activa) 60mg
Componente homeopate: florura de calciu 6x, fosfat de calciu 3x, sulfat de calciu 3x, fosfat de fier 3x, clorura de potasiu 3x, fosfat de potasiu 3x, sulfat de potasiu 3x, fosfat de magneziu 3x, clorura de sodiu 6x, fosfat de sodiu 3x, sulfat de sodiu 3x, siliciu 6x

Indicatii:
- mentine un nivel sanatos al secretiilor hormonale masculine, inhiba mecanismele calvitiei, hipertrofiei prostatei, prostatitei, impotentei, infertilitatii (azoospermie, oligospermie astenospermie-mobilitate scazuta a spermatozoizilor, reactie autoimuna fata de proprii spermatozoizi)
- stimuleaza detoxifierea organismului de reziduuri metabolice si de xenobiotice (radicalii liberi, substante chimice industriale, pesticide, dioxina, compusi policlorurati bifenilici, toxinele produse de mucegaiuri, metale grele, etc.)
- echilibreaza functionarea principalelor glande endocrine (hipofiza, timus, gonade, pancreas, adrenale, prostata)
- stimuleaza troficitatea si functionalitatea organelor vitale (ficat, inima, plamani, stomac, rinichi, splina)
- sustine organismul in stari de efort fizic si intelectual prelungit, creste rezistenta la stres, antidepresiv, antiastenic
- regleaza activitatea sistemului nervos vegetativ (tahicardie, disfagie, fotofobie, spasme gastro-intestinale, etc.)
- adjuvant in stari casectice (stare generala proasta a organismului, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere in greutate si anemie extrema, hipoteremie, etc.)
- antiinflamator (amigdalita, artrita, adenita, vasculita, etc.)
- imbunatateste procesele de digestie in dispepsii, enterocolite, anorexie, meteorism, boala celiaca, boala Crohn, diaree, gastrita, ulcer, reflux gastro-esofagian, inapetenta, antispastic, antivomitiv
- coleretic, colecistokinetic, stimuleaza sinteza proteinelor, refacerea celulelor hepatice, reduce steatoza hepatica (efect lipotropic) si nivelul transaminazelor in hepatite cronice
- creste masa si troficitatatea musculara, reduce rezervele adipoase
- regleaza si mentine nivelul glicemiei
- inhiba agregarea plachetara si reduce riscul trombotic
- corecteaza anomaliile sanguine (poliglobulie, limfocitoza, trombocitopenie, anemie, etc.)
- stimuleaza mineralizarea osoasa, reduce inflamatiile articulatiilor, previne aparitia artrozei
- reduce efectele secundare asociate chimio si radioterapiei
- antialergic
- imbunatateste functionarea sistemului urinar (edeme, litiaza renala, glomerulonefrite, incontinenta urinara, cistita, insuficienta urinara, dezechilibrul pH-ului urinar, albuminurie, etc.)
- reduce inflamatiile si congestiile ganglionilor limfatici, imbunatateste circulatia limfatica (limfedeme)
- imunomodulator
- antiinfectios viral, bacterian, fungic, parazitar
- imbunatateste sanatatea si functiile sistemului cardiovascular (arteroscleroza, sindroame ischemice, angina, hipertensiune, endocardita, aritmii)
- reduce manifestarile in infectii bronho-pulmonare, astm, emfizem, hipertensiune pulmonara
- creste nivelul de oxigenare a tesuturilor
- stimuleaza refacerea tesuturilor in dermatite, acnee, psoriazis, eczeme, rani
- mentine echilibrul sodiu-potasiu (regleaza tensiunea arteriala, echilibrul acido-bazic, normalizeaza ritmul cardiac, stimuleaza functia de detoxifiere renala)
- previne imbatranirea prematura prin efect antioxidant (stimuleaza productia de superoxid dismutaza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Multi Gland Caps, scuze, nu "Galand". Asta despre care va zic este For men
Exista si in varianta feminina for women.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Elenada - eu ma bag la concursul cu brazial meu e deja gata de 1 sapt - eu sunt innebunita dupa sarbatorile de iarna si poate asa ma ajuta sa imi revin
Va pup,
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Laviniutza,,mergem inainte cu DD.Si eu sunt innebunita dupa sarbatorile de iarna ,si nici un bhcg negativ nu m-am fi putut oprii sa-mi fac bradutzii.Eu am 2,unul sus si unul jos la parter,gata impodobiti deja de la 1 decembrie.Si asa de tare ma bucur,cand vin acasa de la servici si ii vad..
vally,felicitari pt putiutzi,sarcina usoara si fara probleme mai departe.

elena,moni multa multa bafta la echo.
muffinutza,hai cu testul pozitiv.

Pupicei la toate fetele fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Arina scuze ca ma bag din nou..cat de mic//mic//mic ar fi septul..o sarcina nu o vei putea duce pana la capat...io nu am putut duce nici o sarcina pana la capat din 3..
va pup pe toateee.

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor!

Am dormit nitel ca am fost coplesita de emotii.Le-am scris fetelor de la FIV un pic mai devreme..,fetelor ,Melutzica vesti bune cu toata nebunia si emotiile si toate alea,am ramas se pare,analizele de sange arata pozitiv..sambata repet rezultatul.

Multumesc mult tuturor care expres sau tacit m-au sustinut.
si bafta tuturor,nu va lasati ca se poate!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Muffinuta: FELICITARI!!!!!
Elena, Moni: astept vestile de la echo...
Va pupic pe toate

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arina21

Elena, mai scot si eu nasul cand apare ceva notabil la orizont!
Eu am hotarat ca intai fac un RMN al cavitatii uterine sa vad eu cu ochii mei septul ala cat de mare e, trimit rezultatul celor din Viena si luam atunci o hotarare. Eu tot mai sper ca e un sept mic, mic care nu merita tot deranjul unei operatii.
Deci RMN-ul + analizele alea imunologice + cariotipul, le fac la anul. Pana atunci, astept Craciunul, fac brad, astept Anul Nou si ma rog pt sanatate si noroc pt toata familia mea.

Ha! Cred ca am aflat finalmente cum se cheama in romana ceea ce am eu - "cloison séparative"/"utérus cloisonné". Sept? Uter septat? Suna conform semantic - e vorba de o membrana care separa uterul in doua pe o anumita parte din lungimea sa, da?

Liana, si tu ai avut nenorocirea asta? Te-ai operat? Ti-a confirmat medicul ca din cauza asta ai pierdut sarcinile?

Arina: nu negociezi! Daca ai asa ceva, te operezi. Operatia e in cadrul hsteroscopiei, nu simti nimic, se face in regim ambulatoriu, seara esti acasa. Nu negociezi, am zis! Nu vrei sa stii cat de frumoase si de sanatoase erau fetitele mele si le-am pierdut din cauza nenorocitei aleia de membrane! Ce n-as da sa fi vazut si la mine cineva problema inainte de a fi ramas insarcinata....

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput