Mamici si gravidute de Italia (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mirela - poate sa fie si de la dinti, daca deja i-ai vazut ... daca nu are si alte simptome si continua cu febra poate sa fie si la 6° malattia ... iarasi sunt patita, nu ca le stiu eu pe toate . Mananca bine Sareta?

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Neata fetele..vad ca sunteti toate foarte matinale!! O si de la mine si un fetelor!!!

Raluca: iti urez sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii!LA MULTI ANI, pentru ziua ta...sa fii fericita si sanatoasa si sa va bucurati cu totii de lucrurile frumoase pe care le ofera viata!

Bionda: si bradul meu e la fel, rosu cu auriu!!! Eu il am de anul trecut asa ca anul asta mai iau doar vreo 2 podoabe ca sa nu zic ca n-am luat nimic!!!Oricum combinatia e foarte frumoasa...si se asorteaza si cu celelalte culori ale casutei mele ( predomina grena/ portocaliu...depinde cum bate soarele )

Eu nu cred ca primesc nimic de Mos Nicolae ca .....mi-am cumparat singura ieri un paltonas , se pune sau sa mai sper???!!!
Iar de Mos Craciun...am decis sa ne luam navigator ( ca sa nu ne mai pierdem in Roma) si un aparat foto bun ( sa facem poze bune cand apare bebelina) ...deci....nu-i mai trimitem scrisoare anul asta!

Vroiam sa va intreb ceva...mamici de fetite: cercelusi la bebeline cand i-ati pus, eu ma gandeam in spital la nastere, ar trebui mai incolo????

mamici si copilasi dulci de mamici!!!

georgiana

25+ Daria sau Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Georgiana,aici in spital nu se pun cercelusii,doar daca nasti acasa.Eu Sarei mele i-am pus cercei cind avea 3 luni jumate si debia am gasit un aurar care sa ii faca gauri asa de mica,ca la ei cica se pun dupa un an de viata.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

mirela - poate sa fie si de la dinti, daca deja i-ai vazut ... daca nu are si alte simptome si continua cu febra poate sa fie si la 6° malattia ... iarasi sunt patita, nu ca le stiu eu pe toate . Mananca bine Sareta?

o broscuta mica, mica ...

Petro asa mam gindit si eu,ieri la prinz nu a vrut sa manince nimic doar 120 de ml de lapte,dar seara la cina a recupeat a mincat bine,si de vioaie vad ca este vioaie.Sa vedem azi cum se prezinta acum dimineata de exemplu am vazut ca nu mai are febra,dar ziua nu sa terminat ca si ieri mia facut febra spre seara ziua nu avut nimic. Silviutel si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mikuta acum am vazut si pozele cu gagalicea...e mumoasa foc

Raluk sa stii ca si acum rgret ca i-amfacut gaurele...se cam trage de cercei si mai iese si sange din cand in cand...adik cand se enerveaza fitoasa

Georgy se fac mai tarziu gaurelele aici

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Mirela,si Anais e cu gingia de sus umflata,saliveaza si roade tot ce prinde..

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais
[/quote]

Asa si Sara mai putin d salivat,dar cum prinde ceva repede la gur si la rontait,la a mea problema este ca acum mam uitat mai bine in gurita ei si deja vad ca iau spart.Gata bagajele?

Mergi la inceput

Roxali sarumina dar si Sonia este frumoasa foc si a crescut asa mare si vad ca Enrico o iubeste tare mult,nu te gindi ca mereu ma uit la pozele cu bebicii vostri.Ai niste copii minunati Sa iti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Multumesc de raspunsuri fetele! Deci mai mult ca sigur cercelusii ii punem mai tarziu...poate reusesc pe la vreo 3 luni ( cand o duc acasa in august as vrea sa-i aiba).Citisem pe la odiseele fetelor din tara ca ele pleaca cu cercelusi din maternitate.

Mamii: nasc aici la Velletri sau in cel mai rau caz ( daca nu vor fi locuri) in alt orasel vecin...dar nu Roma.Aici la spital ajung si singura ca fac 10 minute-mers lejer- si cum taticul se stie cand pleaca dar niciodata cand vine sau unde lucreaza..tre sa ma descurc si singura in caz de urgenta!!!Sper doar sa aiba semnal....ca sa-l si anunt in cazul in care plec spre spital!! Totul e posibil!!
Oricum prefer spitalul de aici pt ca am auzit lucruri destul de bune si in plus iti dau si copilul cu tine in salon, daca nu sunt probleme.Chiar daca va fi mai obositor!

georgiana

25+ Daria sau Giulia

Mergi la inceput

Fetelor...pe unde sunteti, la bucatarie...ca e ora pranzului!!
Astept si eu sa mi se faca o portie mare ce cartofi pai, cu un snitel de pui si cu o salata mare, mare!!!! Mi-e prea lene pt gatit altfel de mancaruri...mai impegnative .

Bionda: ce-ti mai face dopul???
si pofta buna!

georgiana

25+ Daria sau Giulia

Mergi la inceput

Mirela ..esti focsaneanca ca mine...pe unde stai????
Nu-i asa ca avem un oras foarte frumos?

georgiana

25+ Daria sau Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

georgy moamaaaaaa vin la tineeee eu nici de atata lucru nu am chef

Mergi la inceput