Mamici si gravidute de Italia (42)
Raspunsuri - Pagina 10
georgyiuly spune:
Mamii....eu am oaspetele in burtica care cere de mancare ca daca nu era...mancam un panin si gata.

georgiana
25+
Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
abramburika spune:
Da, am fost pe la bucatarie ... dar tot asa ceva usor de gatit ca nu aveam chef ... si pt. ca urmeaza sa plecam ...
bionda - si eu aveam impresia ca dopul tre' sa aiba o consistenta mai solida, asa ca racitura, ca sa intelegi. Insa la mine dopul a avuto o consistenta mai lichida, ca mucii (scuze de expresie) ... vreo 3 zile am avut pierderile astea gelatinoase, inainte cu 2 sapt. de nastere ...
o broscuta mica, mica ...
MIKUTA4 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgyiuly Mirela ..esti focsaneanca ca mine...pe unde stai???? Nu-i asa ca avem un oras foarte frumos? ![]() georgiana 25+ Daria sau Giuliahttp://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/ |
Georgiana da sint din Focsani si am stat in Sud la M-uri,daaaaaaaa aem un oras superb sa indrasneasca cineva sa zica ca este urit
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

MIKUTA4 spune:
Mamii ce mai face Ale a inceput sa manince?Si tot in butoi esti?hai ca vin sa te scot!
Katia ce faci?pe unde umbli?Ce face Giulia cum se mai simte?
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

katiapam spune:
ciao
ce ati mai scris
ati avut spor ![]()
Ralu-iti urez sarbatori fericite,sa te bucuri din plin alaturi de familia intreaga si un sincer La multi ani de ziua ta
Mikuto-bine ai revenit 
ce mare e Sareta si scumpa
fata mare ce ai,acum face anul si incepe sa umble singurica
Roxali-ce greu pt voi ca lucrati in acelasi loc si se simte mai rau criza asta plus mutuo mare
Bionda-allora? noutati?
Giorgy-ce bine de tine cu oaspetele de onoare
imi faci nostagie
Ambraburika-cred ca mergi si la Mikuta ![]()
nu stiu daca ai vazut pozele de la ferragosto am facut gratare la Marcellina cu Mamii cu Stefania si eu cu copiii si familiile
Mamii-cum e Alex? tu?
Berarpiri-mai mergi in piscina pe vremea asta?
va pup o seara faina
la noi e vreme urita ploaie si vint
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
georgyiuly spune:
Katia
de la oaspete!
Bionda: ce faci...pe unde esti???? Daca nu apari zilnic intram la banuieli...ca doar mai mai putin!![]()

georgiana
25+
Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
Raluk31 spune:
Katia
Se vede treaba ca te pregatesti de bb 2 daca ai nostalgii![]()
Mirela,in mare,sunt pregatita de aventura,dar mai sunt micile detalii![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
micio spune:

Ati scris asa mult fetelor, nu stiu ce sa mai raspund ![]()
Raluca drum bun si sedere placuta la Francia!
Petro si voua drum bun, aveti ceva de mers pana la Roma!
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
Raluk31 spune:
Sarbatori fericite,fetelor!
Ne "vedem" la anul!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
ely2304 spune:
cine ma ajuta si pe mine..sunt 9 pe aici si nu stiu ce trebuie facut k sa pot lua parte la discutiile voastre