Mamici si gravidute de Italia (42)
Raspunsuri - Pagina 10
georgyiuly spune:
Mamii....eu am oaspetele in burtica care cere de mancare ca daca nu era...mancam un panin si gata.
georgiana
25+ Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
abramburika spune:
Da, am fost pe la bucatarie ... dar tot asa ceva usor de gatit ca nu aveam chef ... si pt. ca urmeaza sa plecam ...
bionda - si eu aveam impresia ca dopul tre' sa aiba o consistenta mai solida, asa ca racitura, ca sa intelegi. Insa la mine dopul a avuto o consistenta mai lichida, ca mucii (scuze de expresie) ... vreo 3 zile am avut pierderile astea gelatinoase, inainte cu 2 sapt. de nastere ...
o broscuta mica, mica ...
MIKUTA4 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly Mirela ..esti focsaneanca ca mine...pe unde stai???? Nu-i asa ca avem un oras foarte frumos? georgiana 25+ Daria sau Giulia http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/ |
Georgiana da sint din Focsani si am stat in Sud la M-uri,daaaaaaaa aem un oras superb sa indrasneasca cineva sa zica ca este urit .
MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .
MIKUTA4 spune:
Mamii ce mai face Ale a inceput sa manince?Si tot in butoi esti?hai ca vin sa te scot!
Katia ce faci?pe unde umbli?Ce face Giulia cum se mai simte?
MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .
katiapam spune:
ciao
ce ati mai scris
ati avut spor
Ralu-iti urez sarbatori fericite,sa te bucuri din plin alaturi de familia intreaga si un sincer La multi ani de ziua ta
Mikuto-bine ai revenit
ce mare e Sareta si scumpa
fata mare ce ai,acum face anul si incepe sa umble singurica
Roxali-ce greu pt voi ca lucrati in acelasi loc si se simte mai rau criza asta plus mutuo mare
Bionda-allora? noutati?
Giorgy-ce bine de tine cu oaspetele de onoare imi faci nostagie
Ambraburika-cred ca mergi si la Mikuta
nu stiu daca ai vazut pozele de la ferragosto am facut gratare la Marcellina cu Mamii cu Stefania si eu cu copiii si familiile
Mamii-cum e Alex? tu?
Berarpiri-mai mergi in piscina pe vremea asta?
va pup o seara faina
la noi e vreme urita ploaie si vint
ticker
deGiulia (20/06/07)
georgyiuly spune:
Katia de la oaspete!
Bionda: ce faci...pe unde esti???? Daca nu apari zilnic intram la banuieli...ca doar mai mai putin!
georgiana
25+ Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
Raluk31 spune:
KatiaSe vede treaba ca te pregatesti de bb 2 daca ai nostalgii
Mirela,in mare,sunt pregatita de aventura,dar mai sunt micile detalii
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
micio spune:
Ati scris asa mult fetelor, nu stiu ce sa mai raspund
Raluca drum bun si sedere placuta la Francia!
Petro si voua drum bun, aveti ceva de mers pana la Roma!
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
Raluk31 spune:
Sarbatori fericite,fetelor!Ne "vedem" la anul!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
ely2304 spune:
cine ma ajuta si pe mine..sunt 9 pe aici si nu stiu ce trebuie facut k sa pot lua parte la discutiile voastre