Mamici si gravidute de Italia (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

NEATA! V-ATI BAUT CAFELUTA?II DORESC SI EU RALUKAI DRUM BUN SI SARBATORI FERICITE!

WEEKED-UL ASTA FACEM BRADUTUL, COMBINATIE ROSU SI AURIUSPER SA IASA FRUMOS SUNT CURIOASA DACA IMI ADUCE MOS NICOLAE CEVA AM FOST CUMINTEEEEE

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

O lume noua...Mirela ma bucur ca santeti bine ...in umbra hai

Mami cunosc situatia...bani nu aduc fericirea,dar...e greu cu un salariu,dar e bun si ala...noi santem in acelasi kk ca lucram impreuna...cand s-a intamplat in America dezstrul cu turnurile un an de zile am muncit fara nik,aveam si baietelul,mama etc...mergeam la servici pe jos ,chiar daca aveam 2 masini...deci pana ne-am revenit a durat ceva...am indurat amandoi,dar ne-am revenit cum am putut.
Intretineam un nepot(din partea verisoarei)la facultate ,cand ma duc in Ro ,dansul avea masina noua si pc
Voi santeti un cuplu tanar si e pacat sa nu fiti uniti

Sant tot timpul pe graba si mai gresesc...sa nu mai zc cate litere pap...care lic l-ai terminat??

Abramburika nu mi-ai raspuns cum sa dau refresh ptr a scapa de necazuri

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Raluk drum bun si sarbatori fericite!...sa vi cu multe povesti

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatzaaa

bionda..pai nu vrei cam multe mai?Si cadou de mosh niculae si cadou de mosh craciun..uff femeile astea eu zic ca iese bine bradu auriu si roshu

roxali PTTR. Nusu poate voi va spirjiniti unu pe altu..noi avem mai multe problemute dar nu vreau sa intru in detalii

raluca te urasc te urasc te urasc!glumesc vacanta placuta..odiha placuta..distractie placuta..ce sa iti mai urez??SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele..vad ca sunteti toate foarte matinale!! O si de la mine si un fetelor!!!

Raluca: iti urez sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii!LA MULTI ANI, pentru ziua ta...sa fii fericita si sanatoasa si sa va bucurati cu totii de lucrurile frumoase pe care le ofera viata!

Bionda: si bradul meu e la fel, rosu cu auriu!!! Eu il am de anul trecut asa ca anul asta mai iau doar vreo 2 podoabe ca sa nu zic ca n-am luat nimic!!!Oricum combinatia e foarte frumoasa...si se asorteaza si cu celelalte culori ale casutei mele ( predomina grena/ portocaliu...depinde cum bate soarele )

Eu nu cred ca primesc nimic de Mos Nicolae ca .....mi-am cumparat singura ieri un paltonas , se pune sau sa mai sper???!!!
Iar de Mos Craciun...am decis sa ne luam navigator ( ca sa nu ne mai pierdem in Roma) si un aparat foto bun ( sa facem poze bune cand apare bebelina) ...deci....nu-i mai trimitem scrisoare anul asta!

Vroiam sa va intreb ceva...mamici de fetite: cercelusi la bebeline cand i-ati pus, eu ma gandeam in spital la nastere, ar trebui mai incolo????

mamici si copilasi dulci de mamici!!!

georgiana

25+ Daria sau Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Vin si eu la .

georgiana aici sunt obisnuiti sa puna cerceii la fetite cand sunt mai mari.Eu,adica nasa lui Ambra a dus-o sa-i puna cerceii cand avea 2 luni.Am vorbit la o bijuterie, i-a facut gaura cu pistolul,si i-a pus cercei medicinali,pe care i-a tinut o luna,doar dupa aia i-am pus de aur.Eu zic ca e mai bine cand sunt mici,ca dupa aia se trag de urechi,si e mai rau...sa nu mai vorbim de faptul ca dupa ce cresc nu le mai poti tine asa usor,si sufera mai mult.Nu cred ca sunt de acord sa-i puna cerceii in spital,la nastere,intreaba,poate gresesc eu.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Neata!

O lume noua...Mirela ma bucur ca santeti bine ...in umbra hai

poze

Buna fetele!vin si eu la o si daca nu este prea multa ptr voi mai dau si eu una si un ceiut la .
Roxali acum gata nu mai stau in umbra,am sa incerc si eu sa intru pe cit imi este posibil si cit ma lasa pitica.

Fetelo aseara Sara mea parea cam calda,dar totodata era si vioaie asa ca totusi iam pus termometru si ce credeti 38,9 mam speriat si iam bagat o tachipirina,dupa mam uitat in gurita ei si am vazut ca ii iese cei doi dintisorii de sus,da culmea amindoi odata.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

asaaa stiam eu ca am uitat ceva laaa multi ani ralucaaaaaaaa sa ne duci o felie de tort

georgyiuli unde o sa nashti?la tine sau vii in roma??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!

ralu - multumesc frumos pt. urari! Le intoarcem si noi ... sa ai o vacanta de vis si sa va intoarceti cu bine!!! Pupici!!!

georgy - nu se pun aici cercei in spital. De fapt nici mai incolo ... nu se pun la bb asa mici. Eu iti spun din experienta mea, ca-s recenta. I-am pus Silviei in Ro asta-vara ... deci pe la 9-10 luni. Ma interesasem aici si cica se puneau la bijutier, dar nu inainte de 2 ani ... nu stiu cum o fi prin zona voastra, la noi asa e ..

roxali - pai dai pur si simplu refresh .. sagetile alea verzi in cerc ... eu asa am facut si s-a rezolvat problema.

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele!
Multumesc de urari,asemenea si voua!

Georgiana,si eu ma gandeam ca-i pun iute cercei,dar sa stii ca mi-a fost mila..Pe aici prin zona oricum se pun doar dupa 1 an sau 2,depinde de bijutier.Pana la urma,o las pe ea sa aleaga daca vrea sau nu.De ce sa-i gauresc eu urechile?!Eu si acum imi amintesc ce m-a durut cand mi-au facut gaurile,insa cand mi-am facut-o eu pe a treia,am indurat cu satisfactie

Mirela,si Anais e cu gingia de sus umflata,saliveaza si roade tot ce prinde..

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput