Mamici si gravidute de Italia (42)
Raspunsuri - Pagina 7
Raluk31 spune:
Si,inainte sa plec,doresc la multi ani urmatorilor:
12-Tobia,desi mamica lui nu mai da pe aici
13-Sara
14-gemenasii smecherasi
15-Petro
22-Stefi mica
26-cea mare,care poate se intoarce si ne mai pove de ele!
Sa fiti sanatosi si sa aveti un an bun!Valabil si pentru celelalte fete cu burtici sau puiuti!
Nu de alta,dar poate maine nu mai apuc!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
dana7mi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluk31 Si,inainte sa plec,doresc la multi ani urmatorilor: 12-Tobia,desi mamica lui nu mai da pe aici 13-Sara 14-gemenasii smecherasi 15-Petro 22-Stefi mica 26-cea mare,care poate se intoarce si ne mai pove de ele! Sa fiti sanatosi si sa aveti un an bun!Valabil si pentru celelalte fete cu burtici sau puiuti! Nu de alta,dar poate maine nu mai apuc! Raluca de Anais Iasmina www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra cum a venit pe lume Anais |
La multi ani si tie, ca te vad pe listuta din decembrie.
am si eu un var nascut pe 31 decembrie ...
Ale
le mie foto
Berarpiri spune:
raluca va urez si eu drum bun!Sa fie cuminte pitica,sa se bucure bunicii de ea.Pe cand va intoarceti sigur va umbla,o sa ne povestesti ,,aventurile" ei.Sa aveti Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!Esti norocoasa ca ai posibilitatea sa le petreci alaturi de ei!Ma bucur pt. tine!Va pup!Aaaa..sa nu uit:Stefania e bine,spera sa reuseasca sa cumpere calculator cat de repede.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
MIKUTA4 spune:
citat din mesajul lui Raluk31 Si,inainte sa plec,doresc la multi ani urmatorilor: 12-Tobia,desi mamica lui nu mai da pe aici 13-Sara 14-gemenasii smecherasi 15-Petro 22-Stefi mica 26-cea mare,care poate se intoarce si ne mai pove de ele! Sa fiti sanatosi si sa aveti un an bun!Valabil si pentru celelalte fete cu burtici sau puiuti! Nu de alta,dar poate maine nu mai apuc! Raluca de Anais Iasmina www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra cum a venit pe lume Anais |
Multumim tare mult si tie iti uram drum bun sa petreceti o vacanta cit mai placuta,multa sanatate tie si intregi tale familii si un calduros LA MULTI ANI! ptr ziua ta sa ai o viata plina numai de impliniri
MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .
MIKUTA4 spune:
citat din mesajul lui mamii mikuta fff frumoasa sara a crescut enorm!Vad ca deja a inceput sa mearga singurica.Cum e faci fata?:D Mami de Escroc Sentimental13/07/07 |
Mamii sarumina lasa ca nici cu Ale nu imi este rusine este asa de frumos si dupa cum am vazut si un mare dansator,si el a crescut mult,Sara a inceput sa umble singurica,am inca norocul ca nu merge bine,bine dar si cind si-o da drumul atunci sa ma vezi.
MIKUTA4 spune:
citat din mesajul lui dana7mi MIKUTA4, salut-o pe Stefania si din partea noastra. Ale le mie foto |
Dana sa sti ca am facut-o deja, aseara ne-am intilnit cu fetele si iam zis ca intrebati mereu de ea,si ea asa cum a zis Berarpiri spera ca in curind sa isi cumpere un calculator nou si sa poata sa intre de persoana sa va salute si sa vorbeasca cu voi.
dana7mi spune:
ce frumos ca va intalniti .
Parca erau si la Milano cateva mamici, pacat ca nu sunt active ...
Ale
le mie foto
MIKUTA4 spune:
citat din mesajul lui dana7mi ce frumos ca va intalniti . Parca erau si la Milano cateva mamici, pacat ca nu sunt active ... Ale le mie foto |
Dana dar noi stam in acelasi orasel si aproape una de alta.