Mamici si gravidute de Italia (42)
Raspunsuri - Pagina 6
Berarpiri spune:
Nu e pe numele unuia duntre voi apartamentul unde stati?Daca e,atunci e f. usor,iti faci rezidenta,apoi catrea de identitate...si gata.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
bionda spune:
GIORGI NU AM LUAT INCA PAMPERSI POATE MERGEM SAPT ASTA IN CARRFOUR SI GASESC SI EU LA OFERTA DACA MA CREZI HABAR NU AM CE MARIME TREB SA IAU
AZI DIM AM ZIS CA O COMIT AM AVUT NISTE DURERI JOS AM ZIS GATA NASC AM ASTEPTAT UN PIC DAR DURERILE AU DISPARUT SI EU CARE MA BUCURAM CA GATA VINE BEBE
FETELE VOUA V-A CAZUT DOPUL?CUM ARATA DACA DA? AM NISTE SCURGERI SI MA TOT INTREB DACA NU CV E FAIMOSUL DOP SAU DOAR NISTE SECRETII NORMALE
ABIA ASTEPT SA NASC SA VA POVESTESC SI EU DESPRE BB-UL MEU!
Polia
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
mamii spune:
bionda dopul gelatinos este transparent cu firishoare de sange.Mie personal mi l-a scos ginecoloaga.Ca o mucoasa transparenta cu sange nushu cum sa iti explic.Pentru inceput cumpara un pachet de pampers nr1.E normal sa mai ai contractii cateodata caci te pregateshti de nashtere.Eu m-am dilatat treptat si in timp
berarpiri stam in afitto..
Berarpiri spune:
bionda si eu am avut niste dureri cu o sapt. inainte sa nasc,erau pregatitoare...si dopul l-am pierdut cu o zi jum. inainte sa nac.Dar depinde...poti sta si o sapt. dupa ce il pierzi,apoi sa nasti.Dopul e gelatinos,nu e ca si scurgerile normale.Eu cred ca trebuie nr. 2 la pampersuri,dar nu sunt sigura...
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
Berarpiri spune:
mamii mi-am dat seama ca stati in afitto,dar pe numele cui e contractul de afitto?Sau nu aveti contract?Daca vrei sa nu te mai intreb despre subiectul asta,spune-mi...
andreea, de ambra
georgyiuly spune:
Multumesc pt raspunsuri fetele, pe toate!!!
Bionda: ce faci ma lasi singura aici....toate cu puiutii...doar eu cu burtica????
1500 de pamparsi????!!!!
25+ Daria sau Giulia
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
Berarpiri spune:
k mamii
andreea, de ambra
Raluk31 spune:
Georgiana,vei fi rasfatata grupului
Bionda,te apropii cu pasi repeziIti doresc nastere usoara,cand ma intorc eu,deja esti cu bebiculSa dea DD sa nu suferi deloc si sa fiti amandoi sanatosi!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais