Mamici si gravidute de Italia (42)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxali spune:
Irina a mea s-a nascut mica...si nici nu manca mult...dar medici au fost multumiti ca lua si putinul ala...te-au terorizat cu graficele??...ca sa te linistesc si mai mult primul manca pana la refuz ,adica chiar varsa dupa si tot nu era gras
Ely important e ca a decurs sarcina bine pana acuma si bebe e ok...lasa ca agitat sau neagitat tot al lui mami si tati este
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
mamii spune:
neatza si de aici..
nu am mai scris demult nushu nu am fost in forma
Katiapam...sa shti ca si alx sufera de tuse.Daca stau in casa cu el e tutto ok dar daca ies afara imediat il ia iarashi.Aseara i-am dat iarashi sirop si azi vad ca iar e bine. giulia.Vroiam sa te intreb cand pleci in ro??
Micio e tare rau eduard.M-am uitat la pozele cu big ben
Irina si eu am luat antibiotic cand am alaptat...dar deja ii dadeam mai rar laptic.Poti sa faci gargara si cu wisky daca suporti si cu ce ti-au mai zis fetele.Incearca sa faci o analiza la caca poate are vr-un parazit.Sau asteapta sa vezi cum mai ia in greutate peste 2 saptamani.
Fetelor eu l-am intarcat pe alx cand avea 13 luni si acu eu inca mai am lapte...
Irina20 spune:
Neatza fetele!
Ely bine ai venit printre noi, si cu partea cu agitatul credema ca eu o zi n-am stat acasa,eram numai cu duca in cap,de multe ori inventam ca imi trebuie ceva numai sa ies din casa,chiar si in ultima luna cand ma chinuiau contratiile alea pregatitoare;noaptea nu dormeam sau daca dormeam era cumva cu fundul in sus sau in fund la marginea patului si ziua tot sa plec sa nu stau.Si sincer nu mi se pare ca ar fi agitat sau altceva,mananca, doarme, se joaca,face panarama doar daca nusi fac amiaza sau nul hranesc la timp atat.
Roxali miau aratat doar o data graficele si dupa ei e normal,dar baiatul sa nascut cu o greutate destul de marisoara si eu zic ca ar trebui sa fie mult deasupra graficului,si el mai mananca pana vomita si dupa o luam de la capat.
Mamii baiatul sunt saptamani cand ia foarte putin si saptamani care ia ca 160 nu mai muly si asta cam de vreo 2 luni,am vrut sai fac analize dar doct mia zis ca are greutatea normala conform graficului,desi nu mia convenit ca eu am vrut sai fac un set de analize ca el are 7 luni acus si nu i sa mai facut nici o analiza de cand sa nascut,plus ca nici vitamine nu mia dat,cele care tile da sai dai de la nastere cateva saptamani nu i leam dat ca voma de la ele si altele in loc nam mai vazut.
Am mai intrebat dar nu mi sa raspuns,cate dintre voi aveti animale de casa si ce?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Irina20 spune:
AAAA am facut aseara gargara cu wisky era sami vars si stomacul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Berarpiri spune:
Neata!
roxali ieri dupa-masa am dus masina la alt
mecanic,azi o sa zica daca intr-adevar e centralina de schimbat.
De cand o duci pe Sonia la gradi?
mamii si Alex nu mai vrea deloc tzatza?Ce
tre' sa faci sa iti disparablaptele?Ma pregatesc si eu,sa stiu
ce tre' sa fac...
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
irina noi nu avem animale de casa...
desi mi-ar placea f. mult.Am avut 2 papagali un an,si
dupa ce s-a nascut Ambra i-am dat,ca erau prea obositori..
Chiar vroiam sa va intreb daca ati vazut Pleo...e dinozaurul
ala care se comporta ca si un animal adevarat.L-am vazut zilele
trecute la Media world.Ne-a placut f. mult si mie
si la Ambra....costa 299 euro.Asteptam sa se ieftineasca
deja pe net e 180 euro
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
Berarpiri spune:
Unde sunteti fetelor?
Ma duc sa fac curat,profit cat doarme sufletelul...
andreea, de ambra
micio spune:
Ne-a lovit raceala si pe noi daca am umblat seara pe frig pe la feste
Berarpiri nu stiu jucaria, dar 300 euroi nu as da!
Irina, nici noi nu avem animale, am avut in ro 2 pisici, dar nu le-am luat aici.
Mamii, hai mai fii vesela ca mai e putin si pleci acasa la romanica...Eu parca sunt in standby, ce naiba astept nu stiu
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
micio spune:
Fetele, m-a contactat Mamii si m-a rugat sa anunt ca i s-a inchis contul pe DC. Va las id-ul de mess, cine vrea o poate apela : lipstick_kissy
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
Roxali spune:
Berarpiri nu o dau la gradi pe Sonia...am lasat sa se nteleaga dintr-un mesaj??...daca mama e ok o voi da peste 2 ani ,adik la 2 si 10 luni
Cum de i s-a inchis contul lui Mamii??
Pai tot va trebui sa cumpar o jucarie costoasa...WI-Fi ptr baietoi...vor mai pune si nemurile ceva...sper sa pot sa i fac ceva modificari dupa
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze