Mamici si gravidute de Italia (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irina am uitat sa-ti spun ca sant fan propolis tintura...fff nasoala la gust ,dar 10 pic in cerul guri e ok+ zahar dupa sau pe un cubule de zahar...de la mine din casa nu lipseste si nici stodalul ptr baiat,sper sa nu aibe nevoie

off ploua si baietoiul nu va putea merge la fotbal...ma omoara cu energia care o are...se vede cas jos cu moralul

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Ali, trimite-l la piscina

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

roxali ma refeream de la cati ani vrei
s-o duci la gradi..nu s-a inteles din vreun mes. de-al tau.
Ai mare noroc ca poate sta mama ta la voi...Mama lucreaza...

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Salut!Si eu azi am fost harnicuta dupa cum obs am facut de toate!Acum am o durere de spate de fapt le am in fiecare zioricum mai am putin si scap de ele

Sanatate micutilor!Vad ca unii sunt bolnaviori altii au probleme de greutate cd voi fi mamica si o sa adun putina experienta o sa va ajut cu sfaturi acum sunt

Vroiam sa va intreb ceva:pe langa scurgerile lipicioase mai am si niste scurgeri apoase,sunt normale? Nici nu stiu unde sa sun daca am vreo nelamurire,nu vreau sa ma duc la spital poate pt o prostie voi ati avut vreun nr de tel de la ginec? Nu inteleg de ce pe voi v-au chemat mai des in ultima luna ca pe mine nu prea ma baga in seama mi-au zis sa vin tocmai cd am DPN-ul

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

bionda aici la spital au nr. de tel,si suni
pt. orice nelamurire in legatura cu sarcina.Eu acolo am sunat
cand am avut scurgere maronie(era de la controlul la ginec.)

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal...am citit msj-le voastre si m-am mai lnistit putin,totusi cred k este mai important k bb sa fie sanatosIRINA20..eu am un catelush..dar nu este de rasa..a fost gasit intr-o cutie alaturi de alti 4fratiori de o doamna si am adoptat si noi unul..acum are 4luni si jumatate..dar cand am adus-o aksa era cat pumnul si ink mai manca laptic..trebuia sa ma trezesc la fiecare 3ore pt o perioada de 1luna.Oricum mi-a prins bine k pe atunci nu stiam k sunt insarcinata iar acum cred k a fost mana destinului si ma pregateste oarecum MARELUI EVENIMENT,cand va trebui sa stau treaza dk va fi nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

berarpiri...ms k m-ai linistit..urez tuturor femeilor sa aiba o sarcina usoara k a mea...cat ati luat in greutate pe toata perioada sarcinii?pe mine ma tot bazaie medicul k tre sa nu iau mult...am luat pana acum 4kg si jum..circa.mananc orice.cateodata mananc si de 5ori pe zidepinde cum e vremea..am si pofte cateodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao fetele
Roxali
-tuseste peste tot,
are si cataro si nu-l scuipa cind sint pe faza incerc cu degetul sa-l scot din gurita dar il inghite mereu si nu scapa de el
arosolii astia nu fac nimic
acum ceva tre sa-mi dea ca si asa in ro merg la un pediatru bun si sigur imi da un tratament bun
Mamii
-plec in 21
cum de ti-i s-a inchis contul?sau ai cerut tu?
Berarpiri-sper sa va dea vesti mai bune mecanicul
Bionda-eu zic daca ai scurgeri apoae poate fi si din cauza ca pierzi lchid amniotic,poti pierde si asa inct cite picatura,mai stiu cazuri
mai bine ai o uga la spial la pronto soccorso si vad ei ce lichid pierzi
Irina-noi avem un caine mare face 5 ani e rottwailer
Micio-si eu sit putin racita si tusesc
Ely-super ca nu ai avut probleme
sa nu ai nici de acum
Abramburika-ai ramasa la Roma? esi la Mikuta?
va pupacesc

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara fetele!
Si la noi e vremea tare urata si imi creeaza si mie o stare tare nasoala .Bebelina mea ma tine la pat ca ii place sa fie mangaiata.Cum ma misc putin cum mi se face burta pietroi.Inca nu ma panichez ....ar trebui?

Ely si sarcina mea a fost la fel ca a ta...fara greturi, fara nici un fel de deranj, acum ca am ajuns la 26 de saptamani incep sa simt sarcina, mai ales ca sunt destul de burtoasa.Eu pana acum am luat in jur de 6-7 kg. doar ca ultimile 4-5kg.in ultimile 2 luni, se vede ca bebelina creste si are nevoie de multa mancarica! .

Bionda: usor cu eforturile ca mai ai putin!Nici eu nu am nici un nr. de telefon( doar de la consultoriu...dar nu au tot timpul program cu "publicul")dar daca imi vin piticii si ma stresez prea tare cu simptomuri necunoscute ma duc la pronto soccorso ca fac 10 mnute.Pana acum nu a fost nevoie!

la toate mamicile si copilasilor bolnaviori, sa va faceti repede bine!

georgiana

25+ Daria sau Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

scz gagici acum vad ce aiurea mi-a batut tastiera

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput