Mamici si gravidute de Italia (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Katia pai asta e problema ca el mananca destul de bine si nu ia in greutate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

irina e bine daca suporti sa faci gargara
cu tuica sau vodca.Eu cum simt mirosul

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetelor....sunt de 20de saptamani...abia la inceput...sau mai bn zis sunt la mijlocul drumului...locuiesc in vico d"elsa la aproximativ 30kmde firenze...ce sa va spun pana acum sarcina nu mi-a dat bataie de cap...numai ceva ameteli am avut...nu stiu ce inseamna greturi si toate celelalte simptome..ma consider norocoasa...

Mergi la inceput

am citit msj-le voastre,cu parere de reu observ k si voi aveti probelemute cu bebelushi..imi da-ti de ganditsi eu am fost ffff agitata paa acum o luna maxim..credeti k bebe va avea de suferit atunci cand se va naste?adik va avea aceleasi toane ce le-am avut eu pe perioada sarcinii?sper sa nu....ma ingrozeste putin gandul k ar putea fi k mine..eu is cam agitata nu stau locului 1secunda..nici cand dormma fatai de colo-colo...prin pat

Mergi la inceput

in romania locuiesc in jud BRAILA..deci cea mai aproape de mn e BIONDA dk nu ma insel...parca din ct?oricum nu conteaza cat de departe suntem important e k suntem alaturi una de cealalta aici pe acest forum..ma bucur k am gasit acest site..asa mai imi petrec tp-ul..si mai invat cate ceva..chiar dk vb singurik cateodata

Mergi la inceput

am citit pe aici k nu pot adauga fotografii decat dupa nu stiu cat timp..mi-ar fi placut sa va arat mica burtik ce gazduieste un fff miscator.bebe meu se misk de la 3luni si jumatate...la primul eco facut mi-a spus k e un bebe activ...ii spun bebe pt k ink nu stiu dk este sau...cand o sa aflu o sa va spun si voua..va pe toate..

Mergi la inceput

ely esti intr-adevar norocoasa ca nu ai
greturi,eu stiu ce inseamna...
Stai linistita ca nu va fi bb tau agitat pt. ca ai fost tu,
important este sa fii calma cand va veni pe lume.Si eu ma
enervam in fiecare zi f. tare in timpul sarcinii
...dar Ambra nu e agitata,se comporta normal...
Sunt mai multe adrese pe net unde poti sa pui poze.Eu le-am
pus pe www.photobucket.com.Te inscrii prima data,apoi pui
poze in album,apoi le pui aici pe forum.Daca ai nelamuriri
intreaba linistita.

poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

Mergi la inceput

ely adresa pt. poze e :www.photobucket.com
Dai click pe join now ,te inregistrezi
si de acolo cred ca te descurci...

Noapte buna la mamici,pitici si burtici!

andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!...un capuccino,cafeluta,laptic sau ceiut + paine calda cu dulciata sau ce poftiti

Berarpiri sant in concediu fortat...am 160 ore...dupa vom vedea daca voi putea intra in somaj(artigiani?!)
Daca ati folosit masina si in Ro atunci a fost chinuita...pana sa am copiloi am avut un bmw,dar cand e vorba de redaaratii...daca nu cunosti pe nimeni e greu sai crezi pe oameni...oricum piesa costa mai mult decat la a mea+mana de lucru...pana la urma am platit si eu vreo 700

Micio cresc copilasi si ne uimesc pe zi ce trece...eu plang si acuma la serbari

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Katia ai observat in care mediu tuseste mai mult...casa,gradi,masina etc...poate nu e umidificata,detersivi sau intr-adevar e alergica la acarii(praf)...in genere daca era alergica la ceva din alim ii iesea si pe corp
Ti-am spus ca al meu a patimit juma de an(primul an de gradi) cu tusea...doctorita mi-a spus ca e canina..ii dadeam cortizon +antib din 3 in 3 sapt...innebunisem,dar si el ...avea niste crize de nervi
In primavara ,pe la 3 si 3 luni i-am facut si testul alergologic...in fine eram plina de nervi ca inca nu depistasem si nici nu credeam in tuse canina.
Dupa o alta criza ,deci inspre vara,m-am enervat rau si i-am spus doctoritei ce as putea sa fac ptr baiat,dar cortizon nui mai dau...mi-a spus o luna la mare sau la terme cura de 10 zile...am preferat terme( nu aveam timp si nici bani)...a facut inhalati si aerosoli+ ca o zi da o zi nu ramaneam si la ei la piscina.
In toamna a fost ok...deci era de la traheeita ...de frica ierni i-am facut 3 ani de zile vaccin antiinfluental innot in piscina...al 4 an i-am dat o cura homeopata.
Repet :ii venea al improvizo,seara,fara febra,muci etc

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput