Mamici si gravidute de Italia (42)
Raspunsuri - Pagina 17
Irina20 spune:
Ms fetelor,am auzit si eu ceva de genul sa faci gargara cu tuica sau vodca,
Apropo cate dintre voi aveti animale de casa?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
micio spune:
Irina , poti face gargara si cu apa de gura (listerine, tantum verde)
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
katiapam spune:
ciao
Micio-cred ca e ca-n povesti la festele voastre
sigur ca se distreaza Eduard,la asa frumuseti
Irina-sanatate
si eu am racit putin
ma dispera tusea asta a fetei,cu aerosol cu toate porcariile si nu mai trece
ma bucur ca la unele stau copiii la imbracatla noi e teroare aproape mereu
mai citesc si revin
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly Ieri dupa amiaza am fost acasa la seful sotului meu care are un baietel de 6 luni...si am facut practica cu el!Si n-a fost greu deloc ca au un baietel....care mananca , doarme si rade toata ziua!De-ar fi si bebelina mea asa....ar fi mai mult decat minunat! A..si am primit de la mamica bebitului...un tiralatte de la Chicco, ca ei nu i-a trebuit!!! Poate imi va folosi mie! georgiana 25+ Daria sau Giulia http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/ |
Giorgy-pina face a ta 6 luni o sa ai pratica destula si experienta
asa pregateste sa ai de toate
si eu mi-au luat de la chicco modelul a mano din vetro l-am folosit putin pina am spart o piesa din el cea principala care tira laptele
nu stiu voi dar eu sint genul rastron,sparg-imi cad toate,ma lovesc de toate
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
citat din mesajul lui Berarpiri 'Neata! Ziua noastra a inceput cu batai de cap...of,of masina asta... |
ce vesti proaste v-au mai dat cu masina? sper sa rezovati repede dar si sa scapati usor,da de reusiti sa v-o faca mai ieftin
ce faceti din ianuarie va mutati si voi in tara?
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
citat din mesajul lui Irina20 si noi la orizont, Ce mai faceti?ce mai spuneti? eu probleme cu baiatul,ca nu prea ia in greutate,mia zis sai schimb meniul,desi diferenta mare dintre cei dau si ce mia is sai dau nui,dar incercam. Irina,mamy de Fabian |
Imi pare rau ca nu ia in greutate
au perioade cind maninca putin
a mea depinde citeodata maninca f bine citeodata abia inghite cite ceva,bine ca lapte vrea mereu
vizita de control o avem in 16 sa vedem cum a crescut dar cred ca iar merg mai repede ca ma dispera pediatrul ca nu-mi da ceva bun de tuse sa TREACA ODATA
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
citat din mesajul lui micio Eduard m-a pus sa spun poezie azi, mi-a apropiat de gura coada de la lopatica (de asta-vara nu se mai desparte de ea) pe post de microfon: dai oana poezie, apoi a inceput sa spuna si el ceva cu stela, cred ca ma impresioneaza la serbare, nu incepe sa planga cum ma astept www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06 |
Oana-cite te face sa mai traiesti fiuto
o gramada de emotii
cred ca e asa dulce
eu cind vad a mea cite face,ce o duce caputul cind vad cit intelege imi vine sa o maninc
ticker
deGiulia (20/06/07)
Berarpiri spune:
micio acolo unde a fost pana azi(dupa-masa
o ducem la alt mecanic) le-am zis de la inceput ca nu platim
pt. ca ne-o tin acolo(le-a trebuit aproape 2 sapt. sa descopere
ce are masina),asa ca nu aveam cum sa cerem masina sostitutiva.
katia nu ne mutam in tara,ramanem aici deocamdata.
De cat timp are Giulia tusea?La Ambra ii curge nasul de o sapt.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Berarpiri-cu toate tratamentele ce le-am schimbat,siropuri,picaturi,supposte,aerosol mai bine de o luna
nu zic ca tuseste intr-ua dar ii vine de multe ori de nu mai termina,si azi dimineata de cind am pus-o in masina pina am ajuns altceva nu am auzit,nu are nimic la plamini dar tusea asta nu trece nici cum
chiar daca trecea o zi doua asa sa zic ca e bine,ca vad ca trece ii venea inapoi dupa o zi
+ ca ia de la cresa repede,eu o tin acasa mai trece o duc si iar are tuse
abia astept sa treaca iarna......
in rest e bine,nu vomita,nu are febra nu e sacaita numai citeodata,doarme bine dar tusea asta.....,plus alergiile astea care vin si dispar si pina gasesc la ce e alergica ca nu-i face asa mica testul de alergii,a avut de 3 ori pina acum si ce cred ca ii face nu-i dau plus ca am o lista cu alimetele ce dau alergiile cum le face Giulia,evit si incerc sa gasesc de la ce face
o seara fiana
ce gatiti?
ticker
deGiulia (20/06/07)
Berarpiri spune:
E greu cu alergiile astea...si ce ii dai sa manance?Si asa iti
bateai capul,fara alergii...imi inchipui cu ele...
Eu cred ca fac peste la garatar cu salata verde...si ceva
paste tot cu peste...
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''