Mamici si gravidute de Italia (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bionda ma poti intreba orice...intimitati pe mes...cu juniorul am avut ceva probleme...a mers greu,dar a avut si un blocaj cu vorbitul...cand s-a nascut mama era aici,dupa 6 luni a plecat(din cauza documentelor) si drept sa-ti spun auzea mai mult italiana,cand a revenit mama statea mai mult cu ea...intre timp a venit si o prietena de-a mea cu care vorbeam in alta limba...saracul se transformase intr-o maimuta...intelegea ,dar nu vb...l-am dat la gradi mai mult de frica,dupa o sapt imi si canta...deci,nu i-am mai vorbit o perioada in romaneste...intelegea,dar nu vorbea...cand am ramas gravi ,am prins si vacanta de vara si binenteles ma conversam cu mama in rom...asa ca a avut ocazia sa invete romaneste...le vorbesc la amandoi in rom si ita,dar cu praslea discutiile despre scoala si prieteni in ita ptr a nu avea probleme cu lb ita (materie)

am fost si noi pe afara,dar am venit inghetate

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ma duc sa pun pitica la somn.

Noapte buna la mamici,pitici si burtici!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata!Cafeaua e gata!Cornuri nu va dau ca va ingrasatitrebuie sa aratati bn de sarbatorinu?!Eu sunt f matinala ma trezesc sa-i fac cafeluta sotului dupa care daca am noroc adorm daca nu..nu.

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumim Bionda...mai ales ca ti la silueta noastra...ce-as mai manca un cozonac de al nostru

Cand m-am trezit era totul alb afara...dar nu de la ninsoare ...bruma...tare o mai astept ca aia mici

o zi buna fetelor

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata!
Matinala am fost si eu azi ca a trebuit sa ma duc la consultoriu, vizita cun ostetrica...numai ca mi-a tras teapa, si-a luat zi de ferie si pe mine nu m-a anuntat nimeni!!!

Bionda: eu deja am mancat 2 cornuri!!!

Fetele multumesc pt idei de cadouri...in fiecare an e o problema, sper sa impac pe toata lumea pana la urma!

De curatenie generala ar trebui sa ma apuc si eu saptamana asta dar cred ca incep de maine ...ca azi m-am epuizat de dimineata!

georgiana

25+ Daria sau Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Ieri dupa amiaza am fost acasa la seful sotului meu care are un baietel de 6 luni...si am facut practica cu el!Si n-a fost greu deloc ca au un baietel....care mananca , doarme si rade toata ziua!De-ar fi si bebelina mea asa....ar fi mai mult decat minunat!
A..si am primit de la mamica bebitului...un tiralatte de la Chicco, ca ei nu i-a trebuit!!! Poate imi va folosi mie!

georgiana

25+ Daria sau Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

'Neata!

Ziua noastra a inceput cu batai de cap...of,of masina asta...

roxali in zona noastra ninge f. rar.La voi?
Te-am mai intrebat..tot in concediu esti?

poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

si noi la orizont,

Ce mai faceti?ce mai spuneti?
eu probleme cu baiatul,ca nu prea ia in greutate,mia zis sai schimb meniul,desi diferenta mare dintre cei dau si ce mia is sai dau nui,dar incercam.
Mie mie frica sa nu fac infectie in gat,ca deja il am rosuuuuuuuu, si nu mii ca as lua pastile nar fi o problema,dar necazul e ca as fi nevoita sa intarc baiatul(cu toate ca acum am putin lapte) si nas vrea ca el dimineata si seara e cu tzatza.Offfffffffff,vreau acasa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

irina incearca sa faci gargara cu apa+sare,
bea ceaiuri,stai cat poti la caldura...poate mai trece...

andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Irina, eu am luat antibiotic cand alaptam din cauza unei bronsite. L-am intrebat si pe pediatru daca e ok sa-i dau laptele meu in timp ce iau antibiotic si a zis ca da. Pt siguranta poti scoate laptele cu tiralatte si-l arunci, daca nu vrei sa-l intarci.

Bionda, te astept cu cornurile ca eu nu-s la dieta

Berarpiri, nu va da o alta masina sa va puteti deplasa daca e in service?

Eduard m-a pus sa spun poezie azi, mi-a apropiat de gura coada de la lopatica (de asta-vara nu se mai desparte de ea) pe post de microfon: dai oana poezie, apoi a inceput sa spuna si el ceva cu stela, cred ca ma impresioneaza la serbare, nu incepe sa planga cum ma astept

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput