Mamici si gravidute de Italia (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Mamii, neata pe la 1

Berarpiri , trebuie sa fii tare calma daca numa' faci pe nervoasa

Georgiana, pt nepotelulul de 6 ani ai putea lua Lego, eu am un nepot putin mai mare, mereu i-.am facut cadou Lego si a fost incantat, sunt pe varste, uite www.elbashop.it/" target="_blank">aici te poti orienta si cauti in magazin produsul dupa cod, daca nu comanzi online. Pt ceilalti nu stiu ce idei sa-ti dau, in functie de ce pasiuni si nevoi au

Bionda, deci numele l-ati ales poate venii bebe

Katia, si noi avem pr cu imbractul si dezbracatul, Eduard vrea sa faca singur, dar nu prea reuseste si se enerveaza, ii spun sa vina sa-l ajut, nu faccio io, cand vede ca nu poate se pune pe urlat dar tot nu ma lasa sa-l ajut... balamuc

Am incarcat www.flickr.com/photos/13596266@N06/sets/72157610836076649/" target="_blank">poze cu turnul de ciocolata

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Micio vazui pozele! Ce baiat mare ai!

Mamiesti cam demoralizata in ultima perioada sau ma insel?Hai revino-ti daca nu te

Ati inceput curatenia? Daca ati terminat sau cand terminati sa treceti si pe la mine va rog!

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fete cucuiete!

Ceata de dimineata,acum ca a iesit soarele doarme mandra...daca stiam o punam direct in masina la somn si mergem intr-un orasel sa vedem ceva presepi...ma voi multumi cu un mercantino antico langa noi.
daca tot vorbiti de piticoti pepati nici a mea nui mai prejos...la manbracat am nevoie de o tactica si de o rabdare ,mai ales dpa baie...la mancare dupa ce a terminat(cu mari eforturi si cu multe chesti noi)nu mai vrea sa stea in scaunel...are o frica de oala minune ...e o atomica si o smecherita...ma simte cand sant mai"electrica" si vine si ma pupaceste
Ma intristez ca praslea a devenit cam nervos ...probabil ca sorsa il cam deranjeaza sau sant cu gura pe el sa fie atent

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Bionda, am inceput curatenia , adica am scos, aruncat de prin sertarele din bucatarie, le-am spalat...si gata asta-i curatenia la mine, in rest nu pot sa spun ca e generala..covoare n-am, geamurile se murdaresc dupa fiecare ploaie, nu insist sa nu le tocesc ...zugraveala in baie cred ca o aman dupa sarbatori ca deja am terminat cu banii luna asta

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui georgyiuly

fetelor....vreau si eu niste idei de cadouri de craciun!!!!
Pt . mama:
Pt.soacra:
Pt. fratele meu:
Pt. cumnata mea:
Si pt un nepotel de 6 ani juma care este prins doar de calculator si de desene animate ce jucarii sa-i iau? ma gandeam sa-i iau un puzzle ca sa isi puna mintea la contributie ..ca de jucarii e cam mare, nu???
In fiecare am aceiasi problema...ce cadouri tre sa le iau?

Pe nepotel ai putea sa-l intrebi tu sau sa-ti intrebi fratele...lego sau un personaj preferat din plastic gen Gormiti sau o bluza disney cu personajul preferat

Mamei:cred ca ii poti cumpara si ceva intim ,dar depinde si de cat vrei sa cheltuiesti
Soacra un fular la moda cu o combinatie de culori preferat sau un set prosoape baie
Frate o camasa,parfum,after
Cumnata papuci casa tineresti sau o geanta pe gustul ei...daca au nevoie e ceva in casa ai putea sa le faci un cadou unic...gen microunde,tosta pane,...

depinde de cat vrei sa cheltuiesti si de gusturile fiecaruia

poze

Mergi la inceput

berarpiri ti-am spus ca a mea e smechera...are un picior pe mine si o mana in par cand doarme ... cu patul nu se potriveste ca e multttt mai inalt al meu
E diferita de junior...adoarme devreme si cu orar prelungit,dar numai cu cineva laturi si cu treziri repetate

poze

Mergi la inceput

Curatenia generala...pai ce nu fac des sant perdelele si vitrina cu pahare si argintarii,cu vaporela in baie ca nu mai tine cu anticalcar...in rest e tot timpul generala

poze

Mergi la inceput

Roxali cum te descurci cu doi copii?In ce limba vb cu ei? Na ca a dat curiozitatea peste mine

Polia

bebele meu

Mergi la inceput

Hmmm.... se pare ca sunt singurica pe aici

Polia

bebele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Nu esti singura,am venit si eu...

Nu stiu daca pot face curatenie generala,poate dupa ce vine
sora mea,in 20...desi nu cred,ca prefer sa stau cu ea...Vom vedea
nu ma stresez...

micio tre' sa fiu calma pt. Ambra...am avut
o perioada dupa ce am venit din Rom.,in care eram f. nervoasa,
si o vedeam si pe ea agitata,urla asa din senin...ce sa fac?Ma
controlez cat pot...Pai ce mai,ai baiat mare...multa rabdare iti
trebuie si tie...

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput