Americancele gatesc - 5

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Abia acum am vazut retetele de cozonac. Multumesc mult, nu mai am scuza sa nu incerc.
Uite aici www.naturalgrocers.com Poti cumpara online, peste $100 mi se pare ca e free shipping. Eu am un magazin relativ aproape, Vitamin Cottage ii zice. Partea buna la ei e ca nu prea e nevoie sa citesti etichetele, ba chiar au pe site o lista cu chestii pe care nu le vind si explica de ce. Au pastele Bionaturae care ne plac foarte mult, am vazut ca uleiul e $6.77 Eu cred ca am consumat un galon de ulei numai saptamina asta, asa ca diferenta asta de pret conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Multam mult, Ramona.
Ma uit maine pe site si vad daca pot sa cumpar ceva de la ei.
Ne scriem la doua subiecte diferite.
Nu mai scriu acum, ma duc sa ma culc. E 1 noaptea la mine si maine ma duc la lucru.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Fug si eu. Copiii sint in vacanta si eu sint arbitru. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ramona, cantitatile pe care le-au postat fetele la piftia de curcan merg la fix (scuze chiar nu mai stiu a cui reteta e; a cui e sa ridice mana ), dar daca pui mai multa carne neaparat sa pui si mai multa apa.

Mergi la inceput

Multumesc. Crispoliss a postat-o, iar mi-am amintit ca n-a mai scris deloc - o fi OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Mai dar ce harnice a-ti fost si la gatit si la scris aici !!!

Laura, eu am folosit cipsuri pe care le-am topit in microwave cu putin unt si lapte. Am adus ciocolata la stare semi-lichida si am muitat fursecurile pe jumatate.

MAi poti muia ciocolata pe bain-marine si pui doar mai un pic de unt. Avantajul este ca poti tine ciocolata muiata pe tot timpul operatiunii. Asa la microunde a tot trebuit sa o retopesc de cateva ori pentru ca se intarea repede. Asa pe bain -marine, tii ciocolata lichida pentru mai mult timp.

Mirela Aceste fursecuri sunt ridicol de usor de facut si foarte bune. Daca ai rabdare sa le tai cu forma , sa-ti iasa toate cam la fel sa le poti lipi cu putin gem si apoi sa le dai prin cioco sunt si mai bune. Eu am facut bilute pe care le-am turtit un pic si poi le-am apasat cu furculita de au iesit ca niste scoici, dar nu sunt toate acelasi size si nu le prea pot lipi cate 2. DAr azi mai fac o tura si la fac asa "profersional"! Succes

Mergi la inceput

Petra, multumesc, asa am sa fac (la bain marie, nu am microunde)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, dar vreo reteta de Panettone incercata aveti?
Noi am facut ieri carnatii. Cred ca a iesit buna compozitia. Vedem noi cat de gustosi sunt, de Craciun .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Eu am o reteta de Panettone te imbraci, te incalti, mergi la magazinul italian, cumperi Panettone
However. N-am aplicat-o de data asta, o sa fac cozonac de al nostru, va zic eu daca imi iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

M-am auzit strigata si raspund repede. Am fost cam racita si fara chef zilele astea( tot in varianta 2in 1), dar tot am facut o salata de vinete si o salata de boeuf pe care le-am halit in 2 timpi si 3 miscari..si acuma stau sa ma gandesc ce sa fac de Craciun, ca de astea deja m-am saturat. Vreau si eu piftie de curcan, si sarmale cu mamaliga si smatana la greu. Si cred ca urmez reteta de PAnettone a lui Laura, sper sa-mi iasaDesi daca stiti vreo reteta la masina de paine, ma incumet( data trecuta mi-a iesit o pasta moale de a trebuit s-o arunc) A, si o sa iau o limba de vaca- de la macelaria mexicana s-o pun la fiert si o tai felii subtiri si s-o pap cu hrean Poate apuc si eu la magazinul rusesc, desi lucrez chiar si in 24 dec...

Crisss 33+

Mergi la inceput