Americancele gatesc - 5
Raspunsuri - Pagina 19
Ramona J spune:
Abia acum am vazut retetele de cozonac. Multumesc mult, nu mai am scuza sa nu incerc.
Uite aici www.naturalgrocers.com Poti cumpara online, peste $100 mi se pare ca e free shipping. Eu am un magazin relativ aproape, Vitamin Cottage ii zice. Partea buna la ei e ca nu prea e nevoie sa citesti etichetele, ba chiar au pe site o lista cu chestii pe care nu le vind si explica de ce. Au pastele Bionaturae care ne plac foarte mult, am vazut ca uleiul e $6.77 Eu cred ca am consumat un galon de ulei numai saptamina asta, asa ca diferenta asta de pret conteaza.
Hilde spune:
Multam mult, Ramona.
Ma uit maine pe site si vad daca pot sa cumpar ceva de la ei.
Ne scriem la doua subiecte diferite.![]()
Nu mai scriu acum, ma duc sa ma culc. E 1 noaptea la mine si maine ma duc la lucru.
Noapte buna!
Llaura spune:
Ramona, cantitatile pe care le-au postat fetele la piftia de curcan merg la fix (scuze chiar nu mai stiu a cui reteta e; a cui e sa ridice mana
), dar daca pui mai multa carne neaparat sa pui si mai multa apa.
Ramona J spune:
Multumesc. Crispoliss a postat-o, iar mi-am amintit ca n-a mai scris deloc - o fi OK?
petra spune:
Mai dar ce harnice a-ti fost si la gatit si la scris aici !!!
Laura, eu am folosit cipsuri pe care le-am topit in microwave cu putin unt si lapte. Am adus ciocolata la stare semi-lichida si am muitat fursecurile pe jumatate.
MAi poti muia ciocolata pe bain-marine si pui doar mai un pic de unt. Avantajul este ca poti tine ciocolata muiata pe tot timpul operatiunii. Asa la microunde a tot trebuit sa o retopesc de cateva ori pentru ca se intarea repede. Asa pe bain -marine, tii ciocolata lichida pentru mai mult timp.
Mirela Aceste fursecuri sunt ridicol
de usor de facut si foarte bune. Daca ai rabdare sa le tai cu forma , sa-ti iasa toate cam la fel sa le poti lipi cu putin gem si apoi sa le dai prin cioco sunt si mai bune. Eu am facut bilute pe care le-am turtit un pic si poi le-am apasat cu furculita de au iesit ca niste scoici, dar nu sunt toate acelasi size si nu le prea pot lipi cate 2. DAr azi mai fac o tura si la fac asa "profersional"
! Succes
ciuf spune:
Fetelor, dar vreo reteta de Panettone incercata aveti?
Noi am facut ieri carnatii. Cred ca a iesit buna compozitia. Vedem noi cat de gustosi sunt, de Craciun
.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Llaura spune:
Eu am o reteta de Panettone
te imbraci, te incalti, mergi la magazinul italian, cumperi Panettone ![]()
However. N-am aplicat-o de data asta, o sa fac cozonac de al nostru, va zic eu daca imi iese.
crisspoliss spune:
M-am auzit strigata si raspund repede. Am fost cam racita si fara chef zilele astea( tot in varianta 2in 1), dar tot am facut o salata de vinete si o salata de boeuf pe care le-am halit in 2 timpi si 3 miscari..si acuma stau sa ma gandesc ce sa fac de Craciun, ca de astea deja m-am saturat. Vreau si eu piftie de curcan, si sarmale cu mamaliga si smatana la greu. Si cred ca urmez reteta de PAnettone a lui Laura, sper sa-mi iasa
Desi daca stiti vreo reteta la masina de paine, ma incumet( data trecuta mi-a iesit o pasta moale de a trebuit s-o arunc) A, si o sa iau o limba de vaca- de la macelaria mexicana s-o pun la fiert si o tai felii subtiri si s-o pap cu hrean
Poate apuc si eu la magazinul rusesc, desi lucrez chiar si in 24 dec...
Crisss
33+