Americancele gatesc - 5

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lexi

Petra, zaharul farin e cel pudra, ai intuit bine. Alalaltu-i zahar tos, daca tot ti-e dor de denumiri.


Off topic un pic : Lexi, demunirile le stiu bine dar denumirea de "zahar farin" nu se prea mai foloseste. Am facut aceasta postare sa nu se creada ca sunt una din aia care nu mai stie sa vorbeasca romaneste si se tot intreaba :cum se zice la ......????? pentru ca urasc aceasta categorie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

LucasMom, ador ficateii cu mamaliguta. Eu pun si vin alb la ei, plus frunze de patrunjel.
Mama ii face foarte simpli si ies tare gustosi, dar nu stiu cum ca la mine nu ies la fel de buni. Dar cu varianta de mai sus sint intotdeauna multumita.
Nu stiu daca am mai scris, am facut supa de curcan afumat cu linte. A iesit tare buna, deja am facut de doua ori. Eu am pus un amestec de linte, mazare (din aia uscata), fasole boabe. Prima data am pus si couscous, a doua oara am adaugat quinoa. A iesit foarte buna.
Ieri am facut cartofi la cuptor, cred ca n-am mai avut de citiva ani. Cind s-au copt i-am taiat in doua, am scobit putin din ei si am facut un amestec cu unt, smintina, Alouette si miezul de la cartof, am pus pe fiecare jumatate si am dat la cuptor. Pentru aspect mai mult am ras si niste cheddar cheese deasupra.
In seara asta am facut gogosi cu aluat de la masina de piine (e singurul fel in care fac aluaturi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor am terminat si noi cu petrecerea de la scoala...au iesit super frumoase si bune toate,,m laud si eu singura..si dovada aici http://outdoors.webshots.com/photo/2997957690066546584LDNuRF si aici http://outdoors.webshots.com/photo/2664354390066546584qGKwjc

Copilasii au fost tare incantati de ginger boy ...au avut multe dulciuri si nebunii...a fost dragut...gata...acum suntem in vacanta

la toate mergem la nani de pranz!!




Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Petra, pachetul de unt e de tip romanesc, cred ca 250 g
iar reteta e din caietul mamei, care il are mostenire de la bunica, iar bunica s-a nascut pe la 1900...

spor la prajiturit, dragelor, cand s-or inventa monitoarele cu miros, va fi vai si-amar de mine; deocamdata rezist eroic la poze si descrieri, dar mirosul de ficatel (de exemplu) sau de gogosi... ma iau cu tremurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mortala reteta de prajituri!!
Right attitude cu food-ul ala, desi eu nu prea ma uit in ochii animalelor pur si simplu evist confruntarile.
Mai ziceti, pe mine sa nu contati, ca nu le am cu bucatareala, dar citesc,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Lexi,
merci frumos pentru precizarea la aceasta reteta straveche !! Maine o sa fac fursecurile de la tine pentru ca imi par ca ies foarte fine !
Va zic cum au iesit !



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
Nu stiu daca am mai scris, am facut supa de curcan afumat cu linte. A iesit tare buna, deja am facut de doua ori. Eu am pus un amestec de linte, mazare (din aia uscata), fasole boabe. Prima data am pus si couscous, a doua oara am adaugat quinoa. A iesit foarte buna.


asta suna super. dar cum ai adaugat quinoa si cuscus fara sa iasa cocoloase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

LOL! N-am stiut ca exista posibilitatea asta! Poate ca de asta nu s-a intimplat, chiar nu stiu.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

LOL! N-am stiut ca exista posibilitatea asta! Poate ca de asta nu s-a intimplat, chiar nu stiu.


Lume multa, oameni putini


serios, se intampla. cushcushu e un fel de mamaliga, si quinoa la fel...alta culoare, insa. cum il pui in apa, cum se cushcusheste si quinoeste, huh.

aplic reteta ta la sigur, suna absolut delicios. dau la schimb reteta manicotti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Conchita. Is that you?

Mergi la inceput